A sta je vama ono vibrirajuce na baterije u fioci?Pa zamisli sex? Jel bi te ložio robot? Vidi joj facu dok je ljubi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je vama ono vibrirajuce na baterije u fioci?Pa zamisli sex? Jel bi te ložio robot? Vidi joj facu dok je ljubi.
Ni to ne kapiram. Nisam taj tip.A sta je vama ono vibrirajuce na baterije u fioci?![]()
Brate mili, da je dobra, dobra je. Jos ako je anatomski korektna pa bog da ih vidiMeni je ovo hororčina. Zamislite taj seks![]()
Ti nisi, ali ogroman broj jeste. Jel i to sotona?Ni to ne kapiram. Nisam taj tip.
Baterije da im poziveBrate mili, da je dobra, dobra je. Jos ako je anatomski korektna pa bog da ih vidi![]()
Za sada...Ne može da me tresne po dupetu Napokone, a da ne osetim hladan metal
Otkud bih ja to znala. Nije satanizam u tome.Ti nisi, ali ogroman broj jeste. Jel i to sotona?
Pa u cemu je? Dosad su se heftale lutke na naduvavanje i vibrirajuce jaje. E pa tehnologija napreduje ...Otkud bih ja to znala. Nije satanizam u tome.
Jao bre Dr. Danas samo postavljaš pitanjca.Nego u cemu?
Da ponovim. Sta je ono zenama na baterije u fioci?A da nadjete nesto od krvi i mesa?
Aj ti lepo razvij svoju tezu pa ćemo da pričamo. Mislim da roboti mogu da odmene ljude u poslovima, ali u odnosima, teško. Strano telo, ipak.Jao bre Dr. Danas samo postavljaš pitanjca.
A ako pokvariš u reali?Slusaj bre Loptice, za ovakve kao ja ti roboti su super stvar. Ako je pokvarim, zavrsi da visi na plafonu naopacke i poispadaju srafcici nikom nista razumes?
Aj ti lepo razvij svoju tezu pa ćemo da pričamo. Mislim da roboti mogu da odmene ljude u poslovima, ali u odnosima, teško. Strano telo, ipak.
Неће хтети. Скрндељасто им.A da nadjete nesto od krvi i mesa?
Sada je to pocetak te price u kojoj neka osoba zeli Al djevojku ili zenu ali to je kao igrica bila je nekad igrica Pes 1 to je bila smijesna fudbalska igrica u poredjenu sa ovim danas,gdje imas takvu grafiku da nema osjecas vise sa igras igricu vec imas osjecas da stvarno igras fudbal.E slican fazon ti je sa Al djevojkom koja za 10 godina ce izgledati mnogo ljepse,nece se vise ni vidjeti ti metali po njoj a opet koza ce joj biti meksa,grudi vise seksi,guza mesnatija,oci vise pokretljive, osmjeh prirodniji itd,na svim detaljima se radi jer one mnogim muskarcima treba da zamijene zene ali to jos nije taj nivo,svaki novi model bice boljiMeni je ovo hororčina. Zamislite taj seks![]()
I muskarci i zene koriste "strana tela" od pamtiveka. Ovo je samo malo sofisticiranije.Aj ti lepo razvij svoju tezu pa ćemo da pričamo. Mislim da roboti mogu da odmene ljude u poslovima, ali u odnosima, teško. Strano telo, ipak.
Pa fin sam decko, ne insistiram na akrobacijama sa zenama koje se izjasne da su igracke i igra sotona.A ako pokvariš u reali?
По тароту, то је контаминација. Идеш у пакао. Само ВАЈнинг Илевн.bila je nekad igrica Pes 1
Da ponovim. Sta je ono zenama na baterije u fioci?![]()
Iju. Sad ispade i fin. A one sve neke naivne i zatvorene. Sa sex nivoom menjam kutnjake?Pa fin sam decko, ne insistiram na akrobacijama sa zenama koje se izjasne da su igracke i igra sotona.
Pre mi deluješ kao znatiželjni dečkič koji raskrinkava igračke koje je dobio za rođiš. Po onim šrafovima sa plafonaPa fin sam decko, ne insistiram na akrobacijama sa zenama koje se izjasne da su igracke i igra sotona.