INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao.........Treba mi pomoc..Vi ste mi jedina nada,,
Do sad nisam imala seksualne odnose,ali se to blizi,imam decka,voli ga i volela bih da mi on bude prvi.ali.......Pitanje je kako se depilirati da bise tada osecala lepse........Noge brijem,ali sta da radim sa intimnim delom i koliko treba otkloniti dlacice?vosak nikad nisam koristila.da li moze neka krema za depilaciju da posluzi za intimni deo i koja???Najvise me interesuje zbog intimnog dela?Ne bih da se obrijem cela u tom delu,i iskreno ne znam koklo treb.pomozite mi

Ana_Boca:
Cao.........Treba mi pomoc..Vi ste mi jedina nada,,
Do sad nisam imala seksualne odnose,ali se to blizi,imam decka,voli ga i volela bih da mi on bude prvi.ali.......Pitanje je kako se depilirati da bise tada osecala lepse........Noge brijem,ali sta da radim sa intimnim delom i koliko treba otkloniti dlacice?vosak nikad nisam koristila.da li moze neka krema za depilaciju da posluzi za intimni deo i koja???Najvise me interesuje zbog intimnog dela?Ne bih da se obrijem cela u tom delu,i iskreno ne znam koklo treb.pomozite mi

Prvo polako makazicama skrati dlacice, pa jos malo, ako hoces, nularicom... mozes posle i da obrijes, nece te boleti (mnogo manje ce te boleti). Najvise boli kada se cupa duga dlaka, sto kraca... manje boli.

Ali pazi, kada su ostre, njemu ce smetati. Najbolje posle par nedelja, kada se malo povijaju... em su kratke em ne smetaju nikom.

mache bg:
po meni je intimna depilacija obavezna...po pravilu bi trebalo da je rade svi saloni...jeste bolno,ali posle nemas problema sa dlacicama 2-4 nedelje...ja je radim toplim voskom,ali ne usudjujem se sama,vec u salonu...
ja to radim sensor excell-om svakog drugog dana, svakog ne mogu, suvise iritira kozu. Voskom sam skidala dlacic samo jednom, sama kod kuce, suvise me je blam da mi to drugi radi

Back