INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Čitam ovu meni jako zanimljivu temu i razmišljam o tome kako su naše bake rešavale taj problem??? :wink: Pitam Vas jer na žalost nemam baku :roll:

Ne znam kako su ga one resavale, a jos manje znam kako cu ja da ga resim!
Sta god da uradim, kako god da skinem dlake, koza reaguje, a kad pocnu ponovo da rastu pojavljuju se crvene tackice... Nijednom mi jos koza u toj zoni nije bila 100% hair-free, glatka, bela... Kako to drugima uspeva?? Za mene je to neresiv problem! :cry:

baby cool:
Anonymous:
Čitam ovu meni jako zanimljivu temu i razmišljam o tome kako su naše bake rešavale taj problem??? :wink: Pitam Vas jer na žalost nemam baku :roll:

Ne znam kako su ga one resavale, a jos manje znam kako cu ja da ga resim!
Sta god da uradim, kako god da skinem dlake, koza reaguje, a kad pocnu ponovo da rastu pojavljuju se crvene tackice... Nijednom mi jos koza u toj zoni nije bila 100% hair-free, glatka, bela... Kako to drugima uspeva?? Za mene je to neresiv problem! :cry:
:roll: Kažu da kantarionovo ulje pomaže.Probaj 8)

Iskrena:
apotekarka:
Upravo sam odustala od brazilske depilacije.
Što je mnogo, mnogo je! :oops:

ma daaaaaaaaaaaaaaaj...veruj mi: SUPER JE POSLE!!! sve je tako uredno, a i lepo izgleda :)

Ја знам само за један добар козметички салон (скуп), јел знате ви неки, и где (Београд)
Да препоручим девојчици...

Anonymous:

Ja znam - provereno: Nase bake su to odradjivale PEPELOM.Kako? nakvasis prste , pa ih umocis u pepeo i onda chupkas.Moze i pepeo da se utrlja u kozu - vlaznu - i onda ista procedura. Ja sam vise za varijantu vrucim voskom i to sama kod kuce. U pocetku boli ali kasnije ti dodje kao cupanje obrva i posle toga osecaj je DIVAN.Preferiram potpunu depilaciju.Znaci da ni dlacica ne ostane nigde!!!

Procitalan sam u "lepota i zdravlje" da ima neki salon koji to radi, ne secam se kako se zove, ali je cena bila takva da sam i pozelela da odmah zaboravim kako se zove taj salon.
I mene zanima, tako da ako neko zna, neka pise :!:
:wink:

piskotica:
Procitalan sam u "lepota i zdravlje" da ima neki salon koji to radi, ne secam se kako se zove, ali je cena bila takva da sam i pozelela da odmah zaboravim kako se zove taj salon.
I mene zanima, tako da ako neko zna, neka pise :!:
:wink:

1) Neka u "Lepota i Zdravlje" objave foto-reportazu KAKO se TO radi :D

2) Probaj sa protector brijacem (nikako klasican zilet), al prvo makazama ako se "nakupilo"

3) Pa, moze neko i da ti pomogne... decko npr.. :wink:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Kako bilo, zvala sam Viver, i rekli su mi da ih pustim da porastu 6-8mm pa da dođem na depilaciju. Bićete obavešteni šta je dalje bilo... :wink:

:D :D :D Koliko jos da cekamo?

Dajem im još dva-tri dana fore, a onda odleću :twisted:

Zakazala sam za sredu!!!!
Napetost raste.....
Jedva čekam da vam ispričam šta je bilo!!! :wink:

Back