Gost
Najbolje je da ti to neka drugarica obavi.
Provereno.
Provereno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zašto neće da posalje poruku pod korisničkim imenom,zato pišem kao GOST 8) 0077Anonymous:Čitam ovu meni jako zanimljivu temu i razmišljam o tome kako su naše bake rešavale taj problem??? :wink: Pitam Vas jer na žalost nemam baku![]()
Anonymous:Čitam ovu meni jako zanimljivu temu i razmišljam o tome kako su naše bake rešavale taj problem??? :wink: Pitam Vas jer na žalost nemam baku![]()
baby cool:Anonymous:Čitam ovu meni jako zanimljivu temu i razmišljam o tome kako su naše bake rešavale taj problem??? :wink: Pitam Vas jer na žalost nemam baku![]()
Ne znam kako su ga one resavale, a jos manje znam kako cu ja da ga resim!
Sta god da uradim, kako god da skinem dlake, koza reaguje, a kad pocnu ponovo da rastu pojavljuju se crvene tackice... Nijednom mi jos koza u toj zoni nije bila 100% hair-free, glatka, bela... Kako to drugima uspeva?? Za mene je to neresiv problem!![]()
Pa ne znam...nadam se :wink: Da li bi ti, ili bilo ko, od (pravog) zenskog sveta htela da me uputis u tu problematiku,da me obrazujes/obrazujete teoretski i da se potrudimo zajednicki da nadjemo "zrtvu/e" za vezbanjeapotekarka:A jel imaš laku ruku?![]()
apotekarka:Upravo sam odustala od brazilske depilacije.
Što je mnogo, mnogo je!ops:
Iskrena:apotekarka:Upravo sam odustala od brazilske depilacije.
Što je mnogo, mnogo je!ops:
ma daaaaaaaaaaaaaaaj...veruj mi: SUPER JE POSLE!!! sve je tako uredno, a i lepo izgleda![]()
jagodica:shta je sad brazilska dep :I bace te piranama
bebidoll:jagodica:shta je sad brazilska dep :I bace te piranama
ma i ja sam totalno zbunjena u poslednje vreme! ali mislim da je ovako...intimna - sve ide, a brazilska - ostane ti neki mali detaljcic ili sta vec. right, ladies??
Anonymous:Čitam ovu meni jako zanimljivu temu i razmišljam o tome kako su naše bake rešavale taj problem??? :wink: Pitam Vas jer na žalost nemam baku![]()
apotekarka:Kako bilo, zvala sam Viver, i rekli su mi da ih pustim da porastu 6-8mm pa da dođem na depilaciju. Bićete obavešteni šta je dalje bilo... :wink:
Dlakava_Strvina:apotekarka:Kako bilo, zvala sam Viver, i rekli su mi da ih pustim da porastu 6-8mm pa da dođem na depilaciju. Bićete obavešteni šta je dalje bilo... :wink:
![]()
![]()
Koliko jos da cekamo?
piskotica:Procitalan sam u "lepota i zdravlje" da ima neki salon koji to radi, ne secam se kako se zove, ali je cena bila takva da sam i pozelela da odmah zaboravim kako se zove taj salon.
I mene zanima, tako da ako neko zna, neka pise![]()
:wink:
apotekarka:Dlakava_Strvina:apotekarka:Kako bilo, zvala sam Viver, i rekli su mi da ih pustim da porastu 6-8mm pa da dođem na depilaciju. Bićete obavešteni šta je dalje bilo... :wink:
![]()
![]()
Koliko jos da cekamo?
Dajem im još dva-tri dana fore, a onda odleću![]()