INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu vam reci da sam vrlo ne slavno prosla u pomenutom salonu.Vosak je bio kriminalan,kidao se i rastezao kao zvaka pa sam prve dve trake ,a Boga mi i jedine, sa teskom mukom izdrzala.Efekat nula...
Devojka se preznojavala i mucila ali sam ja odmah videla da nista necemo uraditi i lepo se pokupila i tako napola odradjena napustila salon...doslo mi je da placem od muke...
Toliko o Viveru...bas mi je zao ako sam nabasala na los vosak ali mene tamo vise nece videti...

maja mala mama:
Danas na popravni kod moje stare dobre "depilatorke".
Devojka ce se preneraziti kad ugleda prizor... :roll:

Ja sam takodje juce bila na depilaciji, ali me je bilo strasno sramota da kazem sta hocu. Ustvari, prevazisla sam taj sram, ali onda sam pomislila kakve akrobacije treba pred njom da izvodim, i tu sam definitivno odustala. Samo sam joj rekla da me izdepilira za bikini, i samo da znate, to je priblizno brazilskoj depilaciji!!!
E, kuci sam uzela pincetu u ruke i cupala, i cupala, i cupala... I kraja nije bilo. Prosli su odbojkasi, prosli vaterpolisti, a dlake nikako da potpuno nestanu :shock: . E, onda sam presla na vosak i sve je bilo gotovo za desetak minuta (pre toga prodje malo vise vremena da bi se zauzela odgovarajuca poza, naravno).
Znaci, za one stidljivije, trazite "detaljniju" depilaciju, a ono malo sto ostane lako se skida u toplom domu!

jagodica:
sta tacno depiliras voskom, ok venerin brezuljak (da li prvo osisas makazicom) - (mada mene je tu depilacijskom kremom peklo) ali ono dole oko otvora? uf

Deo oko venerinog brezuljka mi uvek odradi depilatorka, ali ne ceo, tako mi se vise svidja. A ono dole izdepilira samo delimicno (koliko je moguce kad imas ves), a ostatak sam sama uradila voskom. Da, da, SVE, gde god vidim dlaku... E, jes' neprijatno :oops:

apotekarka:
Šta da ti kažem, bruka.... :roll:

A kako je to sve izgledalo,mislim, ti odlučuješ da prekineš agoniju, šta kažeš, šta ona?
Kako je izgledalo!?Pa da nije bilo tuzno i nadasve bolno, bilo bi smesno...
Devojka je videla u cemu je stvar,i da to nece na dobro pa je i ona pocela da se preznojava...Kaze ovo joj se prvi put desava...nisam pametna.Rezultat nikakav,ja besna i ulepljena...posle kada sam izasla na ulicu smejala sam se sama sa sobom...kakva sam guska!
Muz me zove brazilka,i cereka se cim me vidi... :evil:
Na svu srecu izvadili smo fleke danas i sad sam...ko Bog! :wink:
Mada iskreno i nije mi doticna delovala bas iskusno,a da ne kazem da me nije ispratila kada sam izlazila vec je pobegla u donje prostorije.Rekla bih da joj nije bilo sve jedno...

apotekarka:
makimaki:
Ja bila juce i preznojila se od bolova, ali se trud i BOOOOOOOl isplatio. Sada sam spremna za more.

Baš tamo?
Mislim u viveru ili negde kod neke tvoje?
Koliko si skinula?
Pričaj ženo...... :lol:
Drugarica me skroz ocelavila.
Usput mi ispricala za neku ribu sa bazena. Kaze riba sve na njoj savrseno, ali iz kupaceg ispala suma.....fuuuuuj. Ne bih ja ni sada, nego me nagovorila.

Meni to lepo radi muz... namazemo kremicu Veet - sensitive, i tako dok cekamo onih 10-tak min. malko se zezamo.... padnu tu svakakve ideje... i posao za cas gotov, na obostrano zadovoljstvo!! :lol: Mnogo prijatnije nego po salonima, ono jeste da je kraci efekat, al1 zbog ono " zezanja", vredi. :wink:

maja mala mama:
Mogu vam reci da sam vrlo ne slavno prosla u pomenutom salonu.Vosak je bio kriminalan,kidao se i rastezao kao zvaka pa sam prve dve trake ,a Boga mi i jedine, sa teskom mukom izdrzala.Efekat nula...
Devojka se preznojavala i mucila ali sam ja odmah videla da nista necemo uraditi i lepo se pokupila i tako napola odradjena napustila salon...doslo mi je da placem od muke...
Toliko o Viveru...bas mi je zao ako sam nabasala na los vosak ali mene tamo vise nece videti...

JOOOJ, ja sam tako prosla pre godinu i po dana u jednom salonu na Novom Beogradu. Nesto pre mene tamo je bila moja drugarica koja se privatno poznaje sa vlasnicom salona. Otisla ona na obicnu depilaciju i kad su stigli do prepona kozmeticarka kaze - E, ovo cemo specijalnim puter voskom. I, mic po mic, pomera joj gacice ovamo i onamo, daj nogu ovamo, ajd sad tamo, i ostade devojka bez gacica na svoje opste zaprepascenje! I tako su one odradile sve, ali moja drugarica nema "problematicne" dlake. Odem posle ja na obicnu, malo dublju, depilaciju prepona, ali da probam taj specijalni vosak. Vosak je u malom pakovanju (skoro kao onaj za kucnu upotrebu), malo se zagreje, tako da je skoro kao hladni u patronama u salonima. Onda se nanosi spatulicom u malim trakama i vuce se kao obicni topli vosak. Medjutim, neverovatno je kako ni jednu traku nije uspela da mi skine u cugu, vec se svaka kidala. Ni malo prijatan osecaj, verujte mi. Inace, od samog pocetka dlaka na svom telu imam problem sa istima - neverovatno su guste i jake i bikini zonu depilaram toplim voskom u salonu godinama vec u proseku jednom mesecno. Naravno, desavalo mi se i da ih obrijem, ali sledeca depilacija je pakao. Tako da se trudim da tu varijantu izbegnem. I tad sam otisla sa ciljem da uradim samo bikini zonu, bez obzira sto mi je drugarica pricala kako joj je posle bilo fenomenalno. Medjutim, prodjem kao ona - ostala sam bez gacica! Nije bio problem u tome sto sam ostala naga - ako njoj nije frka da mi to radi, nije ni meni sto me gleda. I ona ima isto sto i ja, a i to joj je posao - ja na to gledam kao na opsetu ginekologu. Medjutim, problem je bio u tome sto ja taj svoj deo tela nisam pripremila za akcije koje su usledile - dlake su bile duze nego sto bi trebale biti za to, a ona se nije "setila" da ih prvo skratimo makazicama. Kad se setila toga ja sam bila vec van sebe od bolova. Vosak se upeljao, ona ne moze da ga skine, ja vristim od bolova, otislo je bilo do toga da sam usla u kadu, uzela makaze, brijac i pokusavala da skinem to parce voska! E, onda smo ostatak skratile i islo je za nijansu lakse, ali mene neko i da je poljubio tada tamo ja bih skocila - toliko je ceo taj de o vec bio iziritiran. Onda mi je (posle neka 4 sata) pukao film, rekla sam joj da me namaze i da idem kuci, iako je ostalo jos jedno parce sa leve strane, a sutradan mi je dolazio decko. To sam posle obrijala kod kuce i vise mi nije padalo na pamet da idem tamo! Inace, tu seansu sam platila 10 eura, a ona je kasnije mojoj drugarici rekla kako se strasno namucila i da je trebalo da mi naplati 20eura! Pa, nisam ja trazila da mi to uradi (mada sam oduvek zelela, ali poznajem sebe i bila sam svesna kroz sta treba da prodjem). Da ne zaboravim da kazem da se salon zove Korpo.
E, sta radim odonda?
Odlazim kod svoje stare kozmeticarke koja ne zivi i ne radi u Beogradu i ona mi kombinacijom toplog i hladnog voska (mada meni vise prija topli) izdepilira koliko ja zelim. Nismo nikad radile sve, sto ne znaci da necemo, jer je ona apsolutno za tu varijantu. Ne znam koliko bi joj to kostalo, ali ja platim 200 din i ostavi mi samo sredinu napred.
E, sad za one koje zive u Novom sadu - salon Sunce, Branimira Cosica 27, tel 339750, devojka se zove Isidora. Bila sam samo jednom kod nje (pre 3 meseca), ali je izvrsna. Ne znam da li radi intimnu depilaciju, ali verujem da bi uradila. Jer, kad sam otisla uradila je onako klasicno, pa sam je zamolila da to bude dublje. Kad je zavrsila pitam koliko - 150din zato sto smo malo vise skidali, inace su prepone, cini mi se, 80 din. Rade samo toplim voskom, ali je vosak odlican - mnogo se lepo skida i ne cepa se, a Isidora to mnogo lepo uradi.
Eto, neka moja iskustva...
U svakom slucaju, devojke, zene - nemojte da se mislite - stisnite zube i uradite to - neverovatan je osecaj i u sexu, a i kad samu sebe pogledate.

Ovo nije bas intimna depilacija, ali hocu svejedno hocu da podelim s vama.
Letos kad sam bila u Srbiji isla sam na depilaciju prepona, nogu i pazuha. Hocu da vam ispricam to za pazuh.
Cupala sam te dlake dva puta (za mesec dana). Devojka se preznojila ziva dok je to radila jer su bile jake ko nista (4 su izlazile iz jedne :shock: )
Bolelo je uzasno, malo mi je i krv isla...
Kada sam se vratila iz Srbije pocela sam da ih cupam sa onom masinicom, kad god neka izadje ja je cupnem. Evo proslo je malo vise odkad sam se vratila i pre neki dan ja pogledam ispod pazuha kad ono vidim one izrasle. Pipnem ih kad :shock: mekane su i nezne kao paperje. Iscupam ih masinicom (skoro da nije ni bolelo, oslabile su skroz). Nema vise onog crnog kao kada se covek obrije.
Stvarno sam super zadovoljna. :D

chokolada:
Ovo nije bas intimna depilacija, ali hocu svejedno hocu da podelim s vama.
Letos kad sam bila u Srbiji isla sam na depilaciju prepona, nogu i pazuha. Hocu da vam ispricam to za pazuh.
Cupala sam te dlake dva puta (za mesec dana). Devojka se preznojila ziva dok je to radila jer su bile jake ko nista (4 su izlazile iz jedne :shock: )
Bolelo je uzasno, malo mi je i krv isla...
Kada sam se vratila iz Srbije pocela sam da ih cupam sa onom masinicom, kad god neka izadje ja je cupnem. Evo proslo je malo vise odkad sam se vratila i pre neki dan ja pogledam ispod pazuha kad ono vidim one izrasle. Pipnem ih kad :shock: mekane su i nezne kao paperje. Iscupam ih masinicom (skoro da nije ni bolelo, oslabile su skroz). Nema vise onog crnog kao kada se covek obrije.
Stvarno sam super zadovoljna. :D

e kako si to lepo rekla pile pa sav sam se raznezio pojma nemas :wink: :wink:

Back