apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Ima ko se setio...... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:Ima ko se setio...... :wink:

soraja:ooops! malo mi je neprijatno, tek sam sad videla ono ..84 . Cekaj, a ne, ne dobro je, jesi punoletan, uhh, bas sam se presekla. :wink: :wink:
ops:igrutin1:www.viver.co.yu
Imaju salon na banjici, a videla sam jos jedan u General Zdanovoj (Resavskoj?)
Oni to rade, tj, bar na sajtu pise da rade. Pa ko ode da proba, nek javi kako je bilo.
ne radim depilaciju intimnih delova, suvise boli, probaj sensor excell, nece ti izaci crveniloMalaBgd:Jel neko probao? Kako izgleda?
Preporucite mi neki salon u centru Bgda.
Ana_Boca:Cao.........Treba mi pomoc..Vi ste mi jedina nada,,
Do sad nisam imala seksualne odnose,ali se to blizi,imam decka,voli ga i volela bih da mi on bude prvi.ali.......Pitanje je kako se depilirati da bise tada osecala lepse........Noge brijem,ali sta da radim sa intimnim delom i koliko treba otkloniti dlacice?vosak nikad nisam koristila.da li moze neka krema za depilaciju da posluzi za intimni deo i koja???Najvise me interesuje zbog intimnog dela?Ne bih da se obrijem cela u tom delu,i iskreno ne znam koklo treb.pomozite mi
znam da se isplati, ali nikako da stisnem zubeapotekarka:Bol se isplati :wink:
mache bg:po meni je intimna depilacija obavezna...po pravilu bi trebalo da je rade svi saloni...jeste bolno,ali posle nemas problema sa dlacicama 2-4 nedelje...ja je radim toplim voskom,ali ne usudjujem se sama,vec u salonu...
ja to radim sensor excell-om svakog drugog dana, svakog ne mogu, suvise iritira kozu. Voskom sam skidala dlacic samo jednom, sama kod kuce, suvise me je blam da mi to drugi radimache bg:po meni je intimna depilacija obavezna...po pravilu bi trebalo da je rade svi saloni...jeste bolno,ali posle nemas problema sa dlacicama 2-4 nedelje...ja je radim toplim voskom,ali ne usudjujem se sama,vec u salonu...