INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sta znam, ja sam uvak mislila da je njumu vazniji i zanimljiviji rezultat od samog cina doterivanja i pripremanja... tako je i kad se spremam za izlaske - nikad se on preterano ne udubljuje da sazna sta ja tacno radim u kupatilu... cini mi se da je tako i bolje - sta njemu to treba? :)

Ma to je OK, ali vidim ovde se dame prenemaguju kao blam ih i to... Ako ne mogu da predju preko 'blama' onda je bar bolje da puste svoju drugu polovinu da to odradi za njih, nego da same izvode akrobatske zahvate sa malom dozom uspesnosti...

je l' moze neko da mi kaze koja je idealna duzina dlaka za depilaciju voskom, koliko cm ili koliko dana posle brijanja ili kreme? odgovorite, mi molim vas, totalna sam pocetnica u ovome!

Incognito:
Ma to je OK, ali vidim ovde se dame prenemaguju kao blam ih i to... Ako ne mogu da predju preko 'blama' onda je bar bolje da puste svoju drugu polovinu da to odradi za njih, nego da same izvode akrobatske zahvate sa malom dozom uspesnosti...

He... A sta mislis koliko bi ta "depilacija" trajala?!

He,a u VIVERU je intimna depilacija 2000 dinara pa sad vi gledajte,a s obzirom da se ponavlja na 3,4 nedelje,mnogo je to parica,al opet kad razmislim,svaka cast i onim radnicama koje to rade,a jos plus rade i muskarcima,doduse za njih je nesto skuplja :lol:

Preporucila bi nasim zenama obaveznu intimnu depilaciu,neka vam to prede u naviku kao svaki put kad perete ruke sa sapun.
Brijanje nikako vec samo depilacia svega sta mislite da bi trebalo da se depilira,depiliraite same i to nije nikakav teret vec korisna stvar i vrlo jednostavna navika.Na pocetku mozda se koji put ulepite ali sa vremenom se stekne praksa i to postaje veoma laka stvar.

Depilacija vrucim voskom je definitivno najbolja.Ja to odradim u kucnoj varijanti jer sam se vec dobro isprakasala u tome i verujte mi divno se osecam posle toga.Koza je glatka i nezna, mirna sam najmanje tri nedelje i to je postala moja rutina kao sto neko rece kao pranje ruku.Jednostavno taj dan u mesecu odredim samo za sebe i onda krene potpuno sredjivanje.Nogu, ruku, kompletno intimno depiliranje, itd.Ma divno, je probajte obavezno.

minanina:
He,a u VIVERU je intimna depilacija 2000 dinara pa sad vi gledajte,a s obzirom da se ponavlja na 3,4 nedelje,mnogo je to parica,al opet kad razmislim,svaka cast i onim radnicama koje to rade,a jos plus rade i muskarcima,doduse za njih je nesto skuplja :lol:

Ja plaćam oko 700 dinara, cele noge i intimne delove, i koga interesuje, evo telefona salona 011/477-343 Bilja

Mozda mi necete verovati, ali, ja sve sto ima da se depilira odstranim - pincetom!!! Ukljucujuci i prepone. Mislim, boze moj, nikada se nisam skroz depilirala tamo (nisam muslimanka, a njima svaka cast, ako mogu) ali, pinceta odradi posao dovoljno za kupaci! Mislim da je princip ivti kao voskom, samo je malo sigurnije, mislim, tacno otklonis ono sto si htela. Ja sam malo stidljiva :oops: pa takvu stvar ne bih prepustila nikome drugom. :D

A jer se neko od vas informisao strucno da li je to uopste pametno da se radi(skidati sve ne samo bikini zonu)mislim da li moze nesto da se poremeti i da li je dozvoljeno depilirati se ispod pazuha zbog zlezda?

babydoll:
A jer se neko od vas informisao strucno da li je to uopste pametno da se radi(skidati sve ne samo bikini zonu)mislim da li moze nesto da se poremeti i da li je dozvoljeno depilirati se ispod pazuha zbog zlezda?

...Dobro pitanje...Da je pametno 'cackati' bilo koju zonu na telu u predelu koje se nalaze limfni cvorovi (narocito pazuh i prepone) - nije...Da smo mi zene spremne na svaku vrstu hazarda zarad fizicke lepote - najcesce jesmo...Ne moze se propagirati ni 'jeti look', budimo realne... :P ...Najcesce ne preostaje nista drugo no stegnuti zube, pomoliti se na brzinu i drzati 'fige' da sve bude O.K...Neko nagrabusi - od zileta, voska - svejedno...Nekome nikada nista ne bude...Ali, tako je to i kod ostalih, manje ili vise bitnih stvari u zivotu, zar ne?... :wink:

babydoll:

mozda nije bas ok vrucim voskom - lupam, meni to deluje najjace
ma ne valja ni noge, zbog vena

je l' moze please neko da mi odgovori na jedno pitanjce??
ja sam uspela sa voskom da isdepiliram spoljasnji deo, a unutrasnji sa kremom, i izgledalo je ok prvi dan, a vec drugi se pod rukom osecaju sitne dlacice tamo gde sam koristila kremu. sta da radim? mislim koliko da cekam, kako da odrzavam to sada? da li smem tako da se pojavim pred deckom? :oops: :? odgovorite mi, molim vas! :)

Na Veet kremi za depilaciju piše da sme da se ponavlja na 48 sati.
A pred dečkom sigurno smeš da se pokažeš dva dana nakon depilacije pa ako ti nešto zameri ti mu reci za onu poslovicu "Rđavom qrcu i dlaka smeta" :lol:
Šalim se, naravno, sve je ok i zaštiti svoje najosetljivije zone od iritacije.

Back