A
ananas
Gost
I da kupim jedno kilo, dva, pa da mogu sama da se depiliram kod kuce, kad ja hocu? Umesto one casice od 120 grama iz parfimerije??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci opet casice? Bez veze...divlja-u-srcu:Ja ga kupujem u jednom salonu "MD" koji se nalazi na 2-3 spratu trznog centra na Konjarniku, ali prethodno mora da se naruci! Ne treba ti kilo voska, prodaje se u plasticnim casicama, takve tri mogu da ti traju celu godinu, s obzirom da se vec korisceni vosak posle procedi kroz gazu, pa bude spreman za novu upotrebu!![]()
...po zelji...Kada me kozmeticarka depilira ima bar pola kila u serpici?!?!?A mozete li tacno da mi objasnite u kom polozaju to same sebi radite ???? Mislim guza tj izmedju i dole?mollena:Ja sam u pocetku radila depilaciju u salonu,uglavnom skinu malo sa strane i to je to.Onda sam naisla na devojku koja radi u salonu koja je relativno mlada pa me nije bilo sramota da je pitam da mi sve skine.Pristala je bez oklevanja,osecaj je prelep posebno jer mi je skinula i sa dupeta(tj.Izmedju) tako da od tada i ne pomisljam da menjam. U medjuvremenu preselila sam se u drugi grad tako da to sad sama radim ali nije mi problem jer su dlake jako slabe(posle par godina depilacije) tako da nemam frke.
Preporucila bih svakom da proba da sve skine,necete se pokajati. Jest da je polozaj tela u toku depilacije malo neprijatan ali vredi probati.
Srecno

ops: :?
ops:
divlja-u-srcu:Pa prilicno se prorede i onda ti depilacija predstavlja dvo-minutni posao kad god zatreba!![]()
A ja sam gledala , ta weet krema uopste nije za intimnu zonu???? :?
To i mene zanima zato sto sam izbegavala te kreme za depilaciju u intimnom delu jer sam u tripu kako mogu da naruse ph vrednost. Mislim pazim i sa sapunima da budu neutralni, ali ako zaista postoji neka krema za depilaciju koja je specijalizovana za to, volela bih da znam koja je i probam je.divlja-u-srcu:A koju ti tacno weet kremu koristis? :?
Kelis:To i mene zanima zato sto sam izbegavala te kreme za depilaciju u intimnom delu jer sam u tripu kako mogu da naruse ph vrednost. Mislim pazim i sa sapunima da budu neutralni, ali ako zaista postoji neka krema za depilaciju koja je specijalizovana za to, volela bih da znam koja je i probam je.divlja-u-srcu:A koju ti tacno weet kremu koristis? :?
Pozdrav
apotekarka:Sad sam je kupila u Rodiću, zove se Duo bikini i ima kremu za depilaciju i kremu za negu posle koja sprečava iritaciju.
Sad mi je malo kasno ali ako sutra stignem javiću kako je ispalo :wink:
divlja-u-srcu:![]()
![]()
![]()
Pa vosak ne sme da bude mnogo tecan, vec kad se malo ohladi, tako se nikad neces ulepiti!
A sto se tice poza, pozeljne su akrobatske sposobnosti iz cirkusa! Boze, mi zene smo spremne na svaku komediju!![]()
![]()
![]()
![]()

Kelis:apotekarka:Sad sam je kupila u Rodiću, zove se Duo bikini i ima kremu za depilaciju i kremu za negu posle koja sprečava iritaciju.
Znaci Veet krema sa podnaslovom duo bikini?
Ajde javi obavezno...
Kelis:apotekarka:Sad sam je kupila u Rodiću, zove se Duo bikini i ima kremu za depilaciju i kremu za negu posle koja sprečava iritaciju.
Znaci Veet krema sa podnaslovom duo bikini?
Ajde javi obavezno...