INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ga kupujem u jednom salonu "MD" koji se nalazi na 2-3 spratu trznog centra na Konjarniku, ali prethodno mora da se naruci! Ne treba ti kilo voska, prodaje se u plasticnim casicama, takve tri mogu da ti traju celu godinu, s obzirom da se vec korisceni vosak posle procedi kroz gazu, pa bude spreman za novu upotrebu! :D

divlja-u-srcu:
Ja ga kupujem u jednom salonu "MD" koji se nalazi na 2-3 spratu trznog centra na Konjarniku, ali prethodno mora da se naruci! Ne treba ti kilo voska, prodaje se u plasticnim casicama, takve tri mogu da ti traju celu godinu, s obzirom da se vec korisceni vosak posle procedi kroz gazu, pa bude spreman za novu upotrebu! :D
Znaci opet casice? Bez veze...
Ja sam mislila da kupim da imam i za noge i za ruke i za ostalo:)...po zelji...Kada me kozmeticarka depilira ima bar pola kila u serpici?!?!?
I koliko ti je velika ta casica?

Ja sam u pocetku radila depilaciju u salonu,uglavnom skinu malo sa strane i to je to.Onda sam naisla na devojku koja radi u salonu koja je relativno mlada pa me nije bilo sramota da je pitam da mi sve skine.Pristala je bez oklevanja,osecaj je prelep posebno jer mi je skinula i sa dupeta(tj.Izmedju) tako da od tada i ne pomisljam da menjam. U medjuvremenu preselila sam se u drugi grad tako da to sad sama radim ali nije mi problem jer su dlake jako slabe(posle par godina depilacije) tako da nemam frke.
Preporucila bih svakom da proba da sve skine,necete se pokajati. Jest da je polozaj tela u toku depilacije malo neprijatan ali vredi probati.

Srecno

mollena:
Ja sam u pocetku radila depilaciju u salonu,uglavnom skinu malo sa strane i to je to.Onda sam naisla na devojku koja radi u salonu koja je relativno mlada pa me nije bilo sramota da je pitam da mi sve skine.Pristala je bez oklevanja,osecaj je prelep posebno jer mi je skinula i sa dupeta(tj.Izmedju) tako da od tada i ne pomisljam da menjam. U medjuvremenu preselila sam se u drugi grad tako da to sad sama radim ali nije mi problem jer su dlake jako slabe(posle par godina depilacije) tako da nemam frke.
Preporucila bih svakom da proba da sve skine,necete se pokajati. Jest da je polozaj tela u toku depilacije malo neprijatan ali vredi probati.

Srecno
A mozete li tacno da mi objasnite u kom polozaju to same sebi radite ???? Mislim guza tj izmedju i dole?
Kako se ne ulepite?????

tih, kakve imate genijalne komentare o ovoj temi - crkavam od smeha! pogotovo ono "pinceta...e onda uzmi godisnji odmor" (ili kako vec ide)hahaha

ja vec godinama koristim veet kremu i posle 3 min everything's goooneeee :D ..resila sam da uradim intimnu depilaciju (100%) ali ne znam kako cu! bas me je blam kad pomislim na to a kamuli da odem tamo i da se.....

jel imate vi neki predlog???sta da radim?? :oops: :? :oops:

fala svimmaa

divlja-u-srcu:
Pa prilicno se prorede i onda ti depilacija predstavlja dvo-minutni posao kad god zatreba! :lol:
A ja sam gledala , ta weet krema uopste nije za intimnu zonu???? :?

ma jeste. ima par vrsti i meni bas odgovara! dlake krenu mozda posle 3/4 dana :x ali su dosta redje i tanje...ne postoji nikakva iritacija niti tackice, itd.
ali ipak bih da predjem na depilaciju, barem tokom leta...
:wink:

divlja-u-srcu:
A koju ti tacno weet kremu koristis? :?
To i mene zanima zato sto sam izbegavala te kreme za depilaciju u intimnom delu jer sam u tripu kako mogu da naruse ph vrednost. Mislim pazim i sa sapunima da budu neutralni, ali ako zaista postoji neka krema za depilaciju koja je specijalizovana za to, volela bih da znam koja je i probam je.
Pozdrav

Kelis:
divlja-u-srcu:
A koju ti tacno weet kremu koristis? :?
To i mene zanima zato sto sam izbegavala te kreme za depilaciju u intimnom delu jer sam u tripu kako mogu da naruse ph vrednost. Mislim pazim i sa sapunima da budu neutralni, ali ako zaista postoji neka krema za depilaciju koja je specijalizovana za to, volela bih da znam koja je i probam je.
Pozdrav

taj veet koji ja koristim je u tubici od 200ml.....i na njoj pise works within 3 minutes....gornji deo tubice je beo, a donji zelenkast 8) ...jako je dobro...ne znam gde je mozete kupiti u begisu - srecno
pz

divlja-u-srcu:
:lol: :lol: :lol:
Pa vosak ne sme da bude mnogo tecan, vec kad se malo ohladi, tako se nikad neces ulepiti!
A sto se tice poza, pozeljne su akrobatske sposobnosti iz cirkusa! Boze, mi zene smo spremne na svaku komediju! :lol: :lol: :lol: :lol:

I jos nesto - je l' idu trake sa tim voskom ili kako? Znaci, kupujem vosak + trake, ne samo vosak??

Kelis:
apotekarka:
Sad sam je kupila u Rodiću, zove se Duo bikini i ima kremu za depilaciju i kremu za negu posle koja sprečava iritaciju.
Sad mi je malo kasno ali ako sutra stignem javiću kako je ispalo :wink:

Znaci Veet krema sa podnaslovom duo bikini?
Ajde javi obavezno...

Ode sve kao rukom odnešeno....
Nekako je odjednom velika promena, ali navićićemo se.... :wink:

U poslednjih par minuta me je malo peckalo ali i to je prošlo....
Ima i neka kremica za završnu negu nakon depilacije.
Ceo komplet košta 266din

Kelis:
apotekarka:
Sad sam je kupila u Rodiću, zove se Duo bikini i ima kremu za depilaciju i kremu za negu posle koja sprečava iritaciju.
Sad mi je malo kasno ali ako sutra stignem javiću kako je ispalo :wink:

Znaci Veet krema sa podnaslovom duo bikini?
Ajde javi obavezno...

Ode sve kao rukom odnešeno....
Nekako je odjednom velika promena, ali navićićemo se.... :wink:

U poslednjih par minuta me je malo peckalo ali i to je prošlo....
Ima i neka kremica za završnu negu nakon depilacije.
Ceo komplet košta 266din

E, pa to dobro zvuci! Probacu i ja sa tim! Nego me zanima kako ce izgledati za par dana, odnosno koliko traje rezultat - da li duze od brijanja ili otprilike isto. Ja sam se jednom skroz obrijala i nije mi sa bas dopalo, jer su dlake pojavile prakticno vec za dva dana, pa sve skupa nije bas lepo ozgledalo... :?

Pa neka se i iznenadi... Ako moze da lize, da se igra s' prsticima i svojim genitalijama sa tim predelom tvog tela, i radi jos mnoge stvari koje se obicno dogadjaju u jednom zdravom odnosu, pa moze valjda i da pomogne oko sredjivanja istog predela tela...

Sta tu ima u 'nismo tako bliski'... Zar nije vreme da postanete? ...

Back