H
hellen
Gost
a je l' neko probao aparatic za depilaciju? je l' moze to ili je bolje sa voskom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako voliš samu sebe bolje vosak... bolno a kratko dok je mašinica 'umiranje na obroke' 8)hellen:a je l' neko probao aparatic za depilaciju? je l' moze to ili je bolje sa voskom?
hellen:a je l' neko probao aparatic za depilaciju? je l' moze to ili je bolje sa voskom?
hellen:jao, puno vam hvala - dobro ste mi rekle!
onda sam se ja malo presla, posto sam kupila aparatic, da bih ga koristila za bikini zonu i ispod pazuha...! znaci, s tim mogu, prakticno, samo sa nogu da se skidaju dlake?

ops: ,a ona kaze : dubinsko? ok , skini gacice, rasiri, nogice, pa onda poza 'odpozadi', a ti se osecas super prijatno , dok ti je njen nos skroro u tvojoj... jer je ona jako temeljna
+ jako voli svoj posao
:wink:raindog:jeste da je pitanje bilo za Bg, ali u Ns, u "Bulevaru" to jako dobro rade, ti stidljivo kazes, pa ja bih sve, ako moze
ops: ,a ona kaze : dubinsko? ok , skini gacice, rasiri, nogice, pa onda poza 'odpozadi', a ti se osecas super prijatno , dok ti je njen nos skroro u tvojoj... jer je ona jako temeljna
+ jako voli svoj posao
![]()
ali stvarno,kad uradi,onda je posao stvarno uradjen:wink:
ops: apotekarka:raindog:jeste da je pitanje bilo za Bg, ali u Ns, u "Bulevaru" to jako dobro rade, ti stidljivo kazes, pa ja bih sve, ako moze
+ jako voli svoj posao
![]()
ali stvarno,kad uradi,onda je posao stvarno uradjen:wink:
Što volem kad žena vole svoj posao i uživa u njemu! :wink:
Pa to što si opisala je mala katastrofica od blama!ops:
Sve se nešto mislim, da je muško, lakše bi mi bilo...
I koliko proces skidanja traje?
apotekarka:[I koliko proces skidanja traje?
(hvala bogu
, posto je ona sa klecanjem, glavom dole, i istcenom guzom ( kao i pridrzavanjem guzova 8) ) bila STVAAAARNO da ne verujes
( samo sam cekala da neko dodje sa foto aparatom i ovekoveci taj 'special moment'

ops:apotekarka:Upravo sam odustala od brazilske depilacije.
Što je mnogo, mnogo je!ops:
ma nije , super je
)apotekarka:Upravo sam odustala od brazilske depilacije.
Što je mnogo, mnogo je!ops:
... da li je STVARNO moguce da se u kucnoj varijanti izvede perfektna depilacija kao u salonu? uzmite, plizzz u obzir, da nemam puno iskustva sa depiliranjem te zone...)
Meni to radi moja ljubav... Kada zaboli, on poljubi da prodje!mala natasa:divlja-u-srcu:mala natasa::wink: zato ja vosak iskomadam na hiljadu delova i cimam oko hiljadu puta,KAO manje boli![]()
Pa trake i treba da budu sto manje! :wink:ma znam, al u svakom slucaju boliiiiiii
![]()
al cimam ja, ne dam se :?
sleepless in bg:e, pa da - slazem se! zato bih se i ja pre odlucila da to obavim sama... znaci da ne probam sa trakama? hehe, kako sam dosadna - sve pitam po 10 puta!
pinceta???janaaaaaa:A sta kazete na pincetu,ozbiljno vas pitam?!