INTIMNA DEPILACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBgd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jao, puno vam hvala - dobro ste mi rekle!
onda sam se ja malo presla, posto sam kupila aparatic, da bih ga koristila za bikini zonu i ispod pazuha...! znaci, s tim mogu, prakticno, samo sa nogu da se skidaju dlake?

E ne mogu da verujem! Da li to jos neko ne zna!? Za prvi put samo obicno brij... i ne boli, a posle odrzavas nekom depil kremom ili voskom, sta god. Ovo ti je 100% bezbolno. (i nekako "najhigijenskije"). Mozda treba pitati muski rod sta voli?!!! Postavi pitanje na muskom forumu da cujes sta ONI misle. :wink:

jeste da je pitanje bilo za Bg, ali u Ns, u "Bulevaru" to jako dobro rade :D , ti stidljivo kazes, pa ja bih sve, ako moze :oops: ,a ona kaze : dubinsko? ok , skini gacice, rasiri, nogice, pa onda poza 'odpozadi', a ti se osecas super prijatno , dok ti je njen nos skroro u tvojoj... jer je ona jako temeljna :lol: + jako voli svoj posao :lol:
ali stvarno,kad uradi,onda je posao stvarno uradjen :!: :wink:

raindog:
jeste da je pitanje bilo za Bg, ali u Ns, u "Bulevaru" to jako dobro rade :D , ti stidljivo kazes, pa ja bih sve, ako moze :oops: ,a ona kaze : dubinsko? ok , skini gacice, rasiri, nogice, pa onda poza 'odpozadi', a ti se osecas super prijatno , dok ti je njen nos skroro u tvojoj... jer je ona jako temeljna :lol: + jako voli svoj posao :lol:

Što volem kad žena vole svoj posao i uživa u njemu! :wink:
Pa to što si opisala je mala katastrofica od blama! :oops:
Sve se nešto mislim, da je muško, lakše bi mi bilo...
I koliko proces skidanja traje?

apotekarka:
raindog:

Što volem kad žena vole svoj posao i uživa u njemu! :wink:
Pa to što si opisala je mala katastrofica od blama! :oops:
Sve se nešto mislim, da je muško, lakše bi mi bilo...
I koliko proces skidanja traje?

:D da je musko..hihihiihihhiihihihiihiih..... :wink:

apotekarka:
[I koliko proces skidanja traje?

pa oko pola sata, kao sto rekoh mnogo je temeljna :!: :lol:
ali to je bio pocetak, sad sam se ja vec ispraksala sama, pa budem i ja isto tako temeljna, ali za 10, 15 minuta + nema onakvih poza :lol: (hvala bogu :!: , posto je ona sa klecanjem, glavom dole, i istcenom guzom ( kao i pridrzavanjem guzova 8) ) bila STVAAAARNO da ne verujes :!: :lol: ( samo sam cekala da neko dodje sa foto aparatom i ovekoveci taj 'special moment' :lol: :lol:

meni se nekako cini da sama necu uspeti to dobro da odradim...sta koristite vi koje to radite same - obican tecni vosak ili trake (tipa weet i sl.)? i jos nesto - koja je najbolja duzina dlaka, da bi depilacija bila sto uspesnija??

da, i jos nesto :) ... da li je STVARNO moguce da se u kucnoj varijanti izvede perfektna depilacija kao u salonu? uzmite, plizzz u obzir, da nemam puno iskustva sa depiliranjem te zone...)

Pa ni ja nisam imala iskustva, pa sam sad profi! :lol:
Niko to ne moze bolje da mi uradi, do mene same! :lol:
Ja koristim topli vosak, onaj kojim depiliraju u salonima,nabavljam ga iskljucivo iz kozmetickog salona, a weet je bezveze i nije predvidjen za bikini zonu!

Back