Intervju Milorad Dodik: Nema zajedničke države ako je ljudi ne doživljavaju tako

O ustaškim zločinima se nije smjelo govoriti 50 godina i Četnike su izjednačavali sa ustaškim zlikovcima a Muslimani kao da nisu ništa radili, kriju se iza "bosanstva" i "jugoslovenstva" a većina ih je tada bila ponosno hrvatsko cvijeće. I danas se negiraju zločini nad Srbima, vama Bosancima i Muslimanima jedan pali muslimanski vojnik više vrijedi od 10 ubijenih srpskih žena i djece.
Ne počivaju tamo Bosanci, nego Srbi

O dosadni 'moj' Mlađo, ...izvini ako ti je već to neko u životu rekao, a ja samo ponovio,
em tražiš dlaku u jajetu, em izgleda da razumiješ nešto dobro tek kada ti se to
nacrta :

Pa jesmo li se nas dvojica na jednoj drugoj temi složili da nepostoji nacija:
Bosanac, Srbijanac, Austrijanac, Švajcarac itd, tu je pre svega relevantna geografska lokacija i pripadnost toj lokaciji,
odnosno pri tome se misli na stanovnike i/ili državljane neke od pomenutih (geografskih) zemalja...,
A nacije su Srbi, Hrvati, Bošnjaci (po meni je tako, a ostali koji drugačije misle, to je njihova stvar ),Slovenci, Albanci, Njemci itd..
I naravno, dosadni 'moj' Mlađo, da na gore pomenutim grobljima počivaju Srbi.

I nije tačno: Da se o ustaškim zločinima nije smjelo govoriti 50 godina...,
pa ko onda podiže memorijalni kompleks u Jasenovcu isl.?

Poslednja izmena:
Nema "razumjevanja".Ima razumijevanja ili razumevanja kako kažu ekavci ali razumjevanja nema.Bogati Tamantije,ide li ti u kakvu školu :rotf:

Mnogo mi ti znaš o tome...

P.S. Ti kao da si neki davljenik na otvorenom moru, pa pokušavaš da se za slamku hvataš...,
P.S. broj 2: Ma ko mi to o školi priča..., jel neko ko po vazdan visi na forumu, dobro si ikakvu školu stigao završiti ?
Iznenadi me pa se pohvali svojom završenom školom, ja ću ti vjerovati na riječi !
P.S. broj 3: Jesi li ikada čuo za slobodu izražavanja i za umor ?
E pa cjepidlačenje ne ide previše u prilog ni jednom , ni drugome....,
ali pitanje je šta ti uopšte znaš o tome...
P.S. broj 4: Jesam li već napisao u jednom prethodnom mome postu, da se dosta krećem i komuniciram sa raznim
ljudima u raznima krajevima, pa se malo to i pomješa...

Poslednja izmena:
Mnogo mi ti znaš o tome...

P.S. Ti kao da si neki davljenik na otvorenom moru, pa pokušavaš da se za slamku hvataš...,
P.S. broj 2: Ma ko mi to o školi priča..., jel neko ko po vazdan visi na forumu, dobro si ikakvu školu stigao završiti ?
Iznenadi me pa se pohvali svojom završenom školom, ja ću ti vjerovati na riječi !
P.S. broj 3: Jesi li ikada čuo za slobodu izražavanja i za umor ?
E pa cjepidlačenje ne ide previše u prilog ni jednom , ni drugome....,
ali pitanje je šta ti uopšte znaš o tome...
P.S. broj 4: Jesam li već napisao u jednom prethodnom mome postu, da se dosta krećem i komuniciram sa raznim
ljudima u raznima krajevima, pa se malo to i pomješa...

Basic Information
O Pućko Pućko
Biografija-
Mesto-
Interesovanja-
Zanimanje-
Polmuški
Potpis
Free Srpska
Kontakt
Ova stranahttp://forum.krstarica.com/member.php/276320-Pućko-Pućko
Statistika
Ukupno poruka
Ukupno poruka 174
Poruka dnevno 5,69
Poruke posetilaca
Ukupno poruka 0
Najnovije porukeNikada

RS je stabilna i trajna katogorija i funkcioniše kao država u državi, za sada to nam je dovoljno. Ostalo o tom po tom, samo mudro i bez avanturizma.

Ne znam da li ste primjetili jednu stvar u prilog tome koliko je RS danas na jakim temeljima - Političari iz Hrvatske i CG danas dolaze u posjetu Banjaluci poštuju institucije RS. Dovoljno je poslušati kako biranim riječima govore o tome kako poštuju ustavno uređenje BH i uvijek žele da čuju stavove i Sarajeva i Banjaluke. Ne vjerujem da bi CG ili Ivo Josipović dolazili u Banjaluku i pričali te stvari da u EU ne žele slušati takve tonove kada neko govori o BH. Dodamo li tu posjetu Eštonove i Štefana File, RS stoji čvrsto i postojano sa snažnim legitimitetom i u institucijama EU, samo tako treba nastaviti ...

Poslednja izmena:
Zar nisi gledao kako na markalama u kamion utovaruju mrtve lutke?
Jel si nekad video na primer coveka koji boluje od raka debelog creva (nemem veze sa medicinom ali sam sticajem okolnosti imao priliku da vidim), isti ko ovaj na slici.
Pomocu ovih slika moze se identifikovati sa imenom i prezimenom. Zasto se to ne obelodani pa da vidimo ko je? Jel ziv i ako nije kako je zavrsio i da li je bio bolestan?
Namestaljke su to bato za prosecnog stanovnika EU i amera.
Namontirali su ga extra oni koji su u proslosti upravo cinili zlocine pa bi sad da lece svoje frustracije kao Srbi eto imaju konc. logore.

Poslednja izmena od moderatora:
Zar nisi gledao kako na markalama u kamion utovaruju mrtve lutke?
Jel si nekad video na primer coveka koji boluje od raka debelog creva (nemem veze sa medicinom ali sam sticajem okolnosti imao priliku da vidim), isti ko ovaj na slici.
Pomocu ovih slika moze se identifikovati sa imenom i prezimenom. Zasto se to ne obelodani pa da vidimo ko je? Jel ziv i ako nije kako je zavrsio i da li je bio bolestan?
Namestaljke su to bato za prosecnog stanovnika EU i amera.
Namontirali su ga extra oni koji su u proslosti upravo cinili zlocine pa bi sad da lece svoje frustracije kao Srbi eto imaju konc. logore.

Jesi li ti uopšte svijestan u koje krajnosti ideš kako bi negirao zločine?

Kakve lutke, rak debelog crijeva i ostale nebuloze?

Kakve zavjere od stranih novinara koji su dolazili iz čitavog svijeta?

Zločine koje je i vaš Putin priznao da su istiniti?

Da se cijeli svijet urotio protiv vas?

Jesi li ti svijestan u koju krajnost ideš ti i tvoji istomišljenici da bi opovrgao zločine?

Da bi zlocin bio zlocin mora se dokazati.
Pripisivali su nam i genocid pa se ispostavilo da ga nije bilo.
Ja sam lepo napisao, slika postoji, valjda je neko prepoznao ovog coveka na slici (pa nije pao s Marsa) daj da ga identifikujemo i da vidimo ko je, sta je, kako se zove i kako je zavrsio?
Ne moze se napraviti slika gde stoje neki atrofirani a izmedju njih i kamere bodljikava zica i eto konc logora.
To je propaganda, medijski rat da bi se opravdale neke akcije i to je danas oprobana metoda narocito zapada.
Seti se samo Iraka i Sadama Huseina sta je sve bilo dalje da i ne pominjem druge slucajeve sitni su sati.....

Ja mislim da bi žrtve pravih genocida, znači Jevreji u Njemačkoj, Srbi u NDH, Jermenci u Turskoj, Kurdi u Iraku i Tutsi u Ruandi bili pre sretni da su prolazili samo kroz srpske "logore" i tkz. "bosanski genocid". Vi lažete, svijet je podjeljen na dvije strana, jedna podržava vaše laži druga ne a o Bogu ne treba da pričamo ovdje ;)

Niko ne negira da je bilo zločina, ali vi pretjerujete sa vašim izmišljenim "genocidima". Procentualno je nastradao sličan broj Srba i Muslimana u građanskom ratu u Bosni pa niko od Srba nikada nije pričao o genocidu i slično. Više je pobijeno Iračana i Libijaca tokom "humanitarne akcije" NATO-a za 6 mjeseci, nego Muslimana u čitavoj BiH za 4 godine građanskog rata ;) U Bosni je bilo logora i zločina na sve tri strane!

Ja mislim da bi žrtve pravih genocida, znači Jevreji u Njemačkoj, Srbi u NDH, Jermenci u Turskoj, Kurdi u Iraku i Tutsi u Ruandi bili pre sretni da su prolazili samo kroz srpske "logore" i tkz. "bosanski genocid". Vi lažete, svijet je podjeljen na dvije strana, jedna podržava vaše laži druga ne a o Bogu ne treba da pričamo ovdje ;)

Mlađo da ja sada budem 'malčice' dosadan:
E kakve se sve nebuloze ne pišu po forumima, a ti baš imaš elana i talenta za to:
Čuj kažeš: 'Sretnici'...koji su prošli kroz logore....?!?!
Nadam se da tebi niko u familiji nije imao zadovoljstvo, pa da bude takav 'Sretnik',
Iz poštovanja i pijeteta prema svim onima koji prođoše 'sretni' kroz te logore,
kako prema Bošnjacima, tako i prema Srbima (u logorima pod Armijom BH, bilo je i takvih, slažemo se tu),
molim te nemoj ti o tome pisati, živ bio !
Svako iole normalan bi se od takvih tvojih pisukanja naježio i bilo bi mu muka...

Još si u isti koš potrpao neka Afrička plemena, i ponajveće zlo u istoriji čovječanstva
nacističku Njemačku koja je pobila milione Jevreja, Poljaka, Rusa, Srba, Njemaca, Roma itd.
Toliko o tvojoj zrelosti...

P.S. Još negdje napisa da: Poštuješ Bošnjake..., pa da ti se lice zna pritome barem zacrveniti, pa i nekako onda...

Poslednja izmena:

Mlađo da ja sada budem 'malčice' dosadan:
E kakve se sve nebuloze ne pišu po forumima, a ti baš imaš elana i talenta za to:
Čuj kažeš: 'Sretnici'...koji su prošli kroz logore....?!?!
Nadam se da tebi niko u familiji nije imao zadovoljstvo, pa da bude takav 'Sretnik',
Iz poštovanja i pijeteta prema svim onima koji prođoše 'sretni' kroz te logore,
kako prema Bošnjacima, tako i prema Srbima (u logorima pod Armijom BH, bilo je i takvih, slažemo se tu),
molim te nemoj ti o tome pisati, živ bio !
Svako iole normalan bi se od takvih tvojih pisukanja naježio i bilo bi mu muka...

Još si u isti koš potrpao neka Afrička plemena, i ponajveće zlo u istoriji čovječanstva
nacističku Njemačku koja je pobila milione Jevreja, Poljaka, Rusa, Srba, Njemaca, Roma itd.
Toliko o tvojoj zrelosti...

P.S. Još negdje napisa da: Poštuješ Bošnjake..., pa da ti se lice zna pritome barem zacrveniti, pa i nekako onda...

Ova "afrička plemena", koja očigledno za tebe manje vrijede nego narodi na Balkanu, i Srbi iz Jasenovca ne mogu biti više ni nesretni, jer su svi pobijeni, dok vi Bošnjaci možete makar "nesretni" da širite propagandu o genocidu, jer ste u 98,5% slučajeva preživjeli poslednji rat. Vaše stradanje u proteklom ratu možete poređivati sa stradanjem Hrvata i Srba u istom ratu, ali nikako sa genocidom nad Jermencima, Jeverjima, Srbima i "afričkim plemenima", to je uvreda za sve žrtve pravih genocida. Kao što je sam Emil Vlajki, žrtva genocida, rekao: Da su i Njemci postupali kao Srbi, preživjelo bi najmanje 3/4 od svih ubijenih Jevreja iz drugog svjetskog rata ;) A vi još uvjek lajete o planiranom i sistematičkom istrijebljenju bošnjačkog naroda, tu propagandu kritikujem, ipak nije kriv narod, što je otrovan Alijinom propagandom, zato ne krivim bošnjački narod, koji je itekako nastradao u protkelom ratu, isto kao i mi i Hrvati. Samo što Srbi svoje žrtve ne zloupotrebljuju u političke svrhe, kao što to bošnjački političari čine sa bošnjačkim žrtvama. jedino što će tom propagandom dobiti je mržnju između Srba i Bošnjaka a oni misle da će tim lažima spojiti RS i FBiH ponovo u jednu cjelinu

Ova "afrička plemena", koja očigledno za tebe manje vrijede nego narodi na Balkanu, i Srbi iz Jasenovca ne mogu biti više ni nesretni, jer su svi pobijeni, dok vi Bošnjaci možete makar "nesretni" da širite propagandu o genocidu, jer ste u 98,5% slučajeva preživjeli poslednji rat. Vaše stradanje u proteklom ratu možete poređivati sa stradanjem Hrvata i Srba u istom ratu, ali nikako sa genocidom nad Jermencima, Jeverjima, Srbima i "afričkim plemenima"

Mladiša, Mlađo jel ti to žališ za stradalim Bošnjacima ili za preživjelim ?!
Izgleda da je tebi žao što toliki preživiše ?!

Vjerovatno da si se ti pitao,
i tajo koji te je očito tako 'vaspitao' da mrziš druge i drugačije,
vjerovatno bi vi slijedili hićin-nacistički odnos prema Jevrejima...

P.S. Meni su moje komšije, i Srbi i Bošnjaci, draže i bliže, od tih tvojih afričkih plemena.
A tebi ako su baš toliko srcu prirasli, vodi ih sebi kući u Semberiju, pa tu
napravi za njih neki mali rezervat i pokaži i ti svoju humanost, ali na djelu !

Poslednja izmena:

Back