Милорад Додик: Може Српска у оквиру БиХ, али уставне БиХ, а не оне коју желе муслимани

cekaj sensei

ne moze on da pristane na presudu jer u toj presudi ON JE OSUDJEN ZBOD ODLUKE KOJU JE POTPISAO

sta je on potpisao to sensei ?

potpisao je ODLUKU SKUPSTINE REP SRPSKE (po ustavu kao pretsednik rep srpske on potpisuje odluke skupstine)

dakle oni sude SKUPSTINE REP SRPSKE , najvecem telu rep srpske, dakle sude rep srpskoj.

Odluka skupstine rep srpske je bila da se ne priznaju zakoni koji su u toboz ustavnom sudu bih doneseni tako sto NISU DEFINISANI DEJTONOM

i to je tacno

nema tu nikakvog pregovora sa muslimanima, oni su nametnuli zakone koji nisu definisani dejtonom
Ovo je tačno, tačnije potpisao je ukaz o proglašenju zakona ali suštinski si ovde u pravu.

iz poljoprivredne skole otisao na fakultet politickih nauka
I da, Dodik je osuđen prvostepeno a ne pravosnažno jer je kao predsjednik Republike Srpske potpisao ukaz kojim odluka Skupštine Republike Srpske stupa na snagu. To je procedura, sve zakone koje donese narodna skupština ukazom predsjednika te objavljivanjem u Službenom glasniku stupaju na snagu.

On je pozivan radi novih krivičnih djela ponovo u Sud BiH, navodni napad na ustavni poredak BiH i odbio je da se odazove te je zato naprečac napisana potjernica koju je Interpol ocjenio kao političku.

Ovaj Ajanović ima mozga i iskustva da shvatita se dešava za razliku od drugih bošnjačkih lidera.
Suludo je očekivati da SIPA u kojoj rade i Srbi ili Granična policija u kojoj takođe rade Srbi hapsi predsjednika Republike Srpske.
Jes vala ceo svet mrzi Dodika.

I blokira mu novac cele familije koje je posteno zaradio.

Samo zato sto je Srbin kakvog nema u Univerzumu.

Nije sud BiH osudio Dodika zbog kriminala,nego što je reko ne nelegalnom kolonijalnom upravniku Schmidtu.

Nije sud BiH osudio Dodika zbog kriminala,nego što je reko ne nelegalnom kolonijalnom upravniku Schmidtu.
tragicno je sto ne razumes situaciju da cak i on shvata da je vucic gotov i pokusava ponovo da uradi sve isto sto je radio cele politicke karijere, da sije novu kapu za svoju glavudzu ili na stavlja tudju.

kad si protektorat onda moras imati kolonijalnog upravnika. ne voli kao smita, a voleo onaj olos pedi esdauna koji je isto bio kolonijalni upravnik.

tragicno je sto ne razumes situaciju da cak i on shvata da je vucic gotov i pokusava ponovo da uradi sve isto sto je radio cele politicke karijere, da sije novu kapu za svoju glavudzu ili na stavlja tudju.

kad si protektorat onda moras imati kolonijalnog upravnika. ne voli kao smita, a voleo onaj olos pedi esdauna koji je isto bio kolonijalni upravnik.
Vučić uopšte nije gotov,nemam pojma o čemu pišeš.Ponavljam Dodika nisu osudili za kriminal,nego ga muslimanski sud želi eliminirat iz političkog života.S druge strane muslimani po peti put žele Hrvatima izabrat Željka Komšića.Znači Srbima zatvarit Dodika,a Hrvatima izabrat zlatnog ljiljana Komšića.
Fino su oni to smislili,al neizvodljivo.

Koji ceo svet? Njemačka i SAD su ceo svet?
Hajde ne lupetaj gluposti.

Dodik svoju opoziciju već dvadeset godina drži na klupi za rezervne igrače.Koji car,institucija,legenda !
Čak i predsednik Vučić može od njega ponešto da nauči.Državnik,filozof,mudrac,filantrop i altruista.
filantropu zvanom teraza zamrzli pokradene milijarde

ljubomorna zapadna pascad na to kako se zaradjuje menjajuci kape

Koji ceo svet? Njemačka i SAD su ceo svet?
Hajde ne lupetaj gluposti.
sta god da napisem na ovom forumu reakacije su tako tako...dirnem li slucajno glavonju sa srednjom poljoprivrednom, kao da diram u osinje gnezdo. to govori dosta o forumu.

zaista ne znam sto se ubijas da mi nesto dokazujes kad si ubedjen da si toliko pametan. tvoj protektorat je tvoja stvar, moja drzava srbija je moja stvar. mene neces ubediti, a sebe ces srozavati jos dublje kada meni neukom crtas ko je lopovska crvena zrikava majmuncina zbog koje mladi iz srpske beze sto dalje iz nje.

normalno da su evropa i sad vecina sveta, jer se i srpska kurci da udje u eu a ne u rusiju sto ne moze i da hoce. ali oni bi da udju u eu ali pod njihovim pravilima sto je intelektualni nonsens al' aj sad ti to objasni zadriglom dodikovom glasacu sa otetim od bosnjaka jatganom za pojasom. nema sanse.

budi sretan sto ces ziveti sa svojom bracom muslimanima u miru kako ste ziveli pola veka bez trzavica...i zrikavom je doslo konacno iz donjeg dela ledja u glavu da ova prica sa vucicem nikad nece piti vodu.

Vučić uopšte nije gotov,nemam pojma o čemu pišeš.Ponavljam Dodika nisu osudili za kriminal,nego ga muslimanski sud želi eliminirat iz političkog života.S druge strane muslimani po peti put žele Hrvatima izabrat Željka Komšića.Znači Srbima zatvarit Dodika,a Hrvatima izabrat zlatnog ljiljana Komšića.
Fino su oni to smislili,al neizvodljivo.
dobro ja nemam pojma, ti imas pojma.

nemoj mi ponavljati lupetanja iz dodikovih medija kako bi postavio napad na njega kao napad na srpstvo. to je toliko puta prezvakana nebuloza slusana decenijima od svih propagandnih skola bisvsih komunista koji su se zaogrnuli nacionalnim plastom da bi fingirali ostanak na vlasti samo radi otimacine jer narod dozivljavaju kao glupu stoku. lepo nacrtao embrouz birs u djavoljem recniku...a dokaz su najcrnje satanisticke metode koje pomenuti koriste u osionoj vladavini.

a i sto se vidi iz svakog gesta koji naprave. kada najumniji koji su te podrzavali pocnu da od tebe peru ruke, dokaz je koliko su te vladajuce njuske duboko zaglibili.

sta god da napisem na ovom forumu reakacije su tako tako...dirnem li slucajno glavonju sa srednjom poljoprivrednom, kao da diram u osinje gnezdo. to govori dosta o forumu.

zaista ne znam sto se ubijas da mi nesto dokazujes kad si ubedjen da si toliko pametan. tvoj protektorat je tvoja stvar, moja drzava srbija je moja stvar. mene neces ubediti, a sebe ces srozavati jos dublje kada meni neukom crtas ko je lopovska crvena zrikava majmuncina zbog koje mladi iz srpske beze sto dalje iz nje.

normalno da su evropa i sad vecina sveta, jer se i srpska kurci da udje u eu a ne u rusiju sto ne moze i da hoce. ali oni bi da udju u eu ali pod njihovim pravilima sto je intelektualni nonsens al' aj sad ti to objasni zadriglom dodikovom glasacu sa otetim od bosnjaka jatganom za pojasom. nema sanse.

budi sretan sto ces ziveti sa svojom bracom muslimanima u miru kako ste ziveli pola veka bez trzavica...i zrikavom je doslo konacno iz donjeg dela ledja u glavu da ova prica sa vucicem nikad nece piti vodu.
Dodik je diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Sam za sebe kaže da je dijete sa Kozare koje je čuvalo ovce ali se potrudio da uči i postane čovjek koji je u karijeri posjećivao i Bijelu Kuću i Kremlj te se sastajao sa američkim i ruskim predsjednicima.

Većina političara sa prostora bivše SFRJ ne može ni da sanja o tome. Propaliteti u svakom pogledu, nešto slično vama. Potpuno ste nebitni vjerovatno i u svom domu a kamoli društvu pa se tako vaša žuč izljeva na druge.

Protektorat je normalan samo još vama zaostalim u fašističkoj ideji, mislite da će sklanjanjem sposobnih ostati više prostora za vas podobne.
Neće, vaše mjesto na smetljištu vas i dalje čeka.

dobro ja nemam pojma, ti imas pojma.

nemoj mi ponavljati lupetanja iz dodikovih medija kako bi postavio napad na njega kao napad na srpstvo. to je toliko puta prezvakana nebuloza slusana decenijima od svih propagandnih skola bisvsih komunista koji su se zaogrnuli nacionalnim plastom da bi fingirali ostanak na vlasti samo radi otimacine jer narod dozivljavaju kao glupu stoku. lepo nacrtao embrouz birs u djavoljem recniku...a dokaz su najcrnje satanisticke metode koje pomenuti koriste u osionoj vladavini.

a i sto se vidi iz svakog gesta koji naprave. kada najumniji koji su te podrzavali pocnu da od tebe peru ruke, dokaz je koliko su te vladajuce njuske duboko zaglibili.
Ako imaš mozga bar 5 grama, jasno ti je da napad na predsjednika Republike Srpske, predsjednika Vlade Republike Srpske i predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske predstavlja napad na srpske institucije.

Pri tome još najavljuju proširenje progona na ministre i narodne poslanike. Ti podržavaš takvu fašističku ideju, to govori da Rusi moraju ponovo da čiste go*na koja su se razasrala po Evropi.

Dodik je diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Sam za sebe kaže da je dijete sa Kozare koje je čuvalo ovce ali se potrudio da uči i postane čovjek koji je u karijeri posjećivao i Bijelu Kuću i Kremlj te se sastajao sa američkim i ruskim predsjednicima.

Većina političara sa prostora bivše SFRJ ne može ni da sanja o tome. Propaliteti u svakom pogledu, nešto slično vama. Potpuno ste nebitni vjerovatno i u svom domu a kamoli društvu pa se tako vaša žuč izljeva na druge.

Protektorat je normalan samo još vama zaostalim u fašističkoj ideji, mislite da će sklanjanjem sposobnih ostati više prostora za vas podobne.
Neće, vaše mjesto na smetljištu vas i dalje čeka.
jok srpska je drzava

aj ne pricaj gluposti...zna se sta je drzava a sta protektorat zato i postoji strani upavnik...bio pedi esdaun, sad je ova svapska dileja, sutra ce biti neki zabar ili francuz...

hvala srbine da si me smestio na smetliste samo zato sto ti otvaram oci da ne zivis u soc relistickim bajkama.

jok srpska je drzava

aj ne pricaj gluposti...zna se sta je drzava a sta protektorat zato i postoji strani upavnik...bio pedi esdaun, sad je ova svapska dileja, sutra ce biti neki zabar ili francuz...

hvala srbine da si me smestio na smetliste sto ti otvaram oci da ne zivimu soc relistickim bajkama.
Ne postoji u svijetu nigdje više protektorat, nema države na svijetu u kojoj jedan čovjek proglašava zakone, još od XIII-og vijeka.

Takve ideje zastupaju danas samo još neonacistički otpaci i potomci onih koji su pođubrili zemlju širom svijeta a najviše na ruskoj zemlji.

Ti podržavaš takvu fašističku ideju,
da sam sns onda bi podrzavao i ne fasisticku vac naci ideju ali ne nacionalnu vec nacisticku... nemas ni pojma da je svaka drzava u biti fasisticka, a srpska je kao svaki deo bosne bas kao i drzava hrvatska jednoumna jer skoro da nema drugih nacionalnosti...u srbiji fala dragom bogu zivi kosmpolitizam jer zive pripadnici svih vera...zato se mi ne koljemo i nismo iskljucivi.

Ne postoji u svijetu nigdje više protektorat, nema države na svijetu u kojoj jedan čovjek proglašava zakone, još od XIII-og vijeka.

Takve ideje zastupaju danas samo još neonacistički otpaci i potomci onih koji su pođubrili zemlju širom svijeta a najviše na ruskoj zemlji.
pa sta je bosna... zasto postoji upravnik...sta je dejtonski sporazum uradio :lol:

nas narod kaze i na tarabi pise...ko sto je kosovo drzava :lol:

da sm sns onda bi podrzavao i ne fasisticku vac naci ideju ali ne nacionalnu vec nacisticku... nemas ni pojma da je svaka drzava u biti fasisticka a srpska je kao svaki deo bosne bas kao i drzava hrvatska jednoumna jer skoro da neme drugih nacionalnosti...u srbiji fala dragom bogu zivi kosmpolitizam...zato se mi ne koljemo i nismo iskljucivi.
Netačno, vi niste bili žrtve nacionalnog sukoba jer ste u većini. Da ste kao mi u BiH 1/3 stanovništva, na koju smo spali od logora i genocida sa 1/2, bili bi meta.
Mi smo podnijeli udare za vas. Mi smo vaš bedem i vaša zaleđina. Mi smo krvarili da bi vi iz udobnih fotelja gledali mirno TV dok su nas klali i odvodili u logore, čak iz te majke Srbijr sandžački muslimani.

Zato nemoj meni te seljačke šuplje priče da pričaš. Znam takve i od čega su napravljeni.

Netačno, vi niste bili žrtve nacionalnog sukoba jer ste u većini. Da ste kao mi u BiH 1/3 stanovništva, na koju smo spali od logora i genocida sa 1/2, bili bi meta.
Mi smo podnijeli udare za vas. Mi smo vaš bedem i vaša zaleđina. Mi smo krvarili da bi vi iz udobnih fotelja gledali mirno TV dok su nas klali i odvodili u logore, čak iz te majke Srbijr sandžački muslimani.

Zato nemoj meni te seljačke šuplje priče da pričaš. Znam takve i od čega su napravljeni.
idi...sta su bosnjaci hteli da napadnu srbiju a vi nas spasili :lol:

brate, sutra je vaskrs, imaj milosti da na veliku subotu ne pricas nesto sto je za smeh.

Back