gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
A onda cu ja da otvorim temu o klevetama. Tamo gde treba.
Ima materijala.

e se onda Beti Bup zgrozila nad nasim krvozednim coporom koji je kidisao na jadnu Borcicu
Mi nismo navikli na predloge...
Ovo o obračunima može borka da ti pojasni
Znate šta je još zanimljivo?
Borkino povlačenje... nije prvi put... baš me zanima koja je dijagnoza takvom ponašanju?
Sada verovatno sledi lock... ne odvija se tema kako je zamišljeno...
Čime ste bili ugroženi?
Čime je "Borčica" bila ugrožena?
Na koji način je "proganjana"?
Ti si se umesala u onu pricu o jadnoj Borcici tvrdeci da je ona zrtva, taoc zlog rezima krstarice, jos kad smo pricali u kafani o tome, pa si i tamo larmala da to nije mesto za rasprave o tom pitanju. Pa koje jeste, ako recimo kojica sa svojih 40.000 postova treba da ceka pet dana da joj se esh smiluje i odgovori dva reda?
Uzmi u obzir i činjenicu da uvek možeš da odeš.
Ponavljam: UVEK MOŽEŠ DA ODEŠ!
Pod ovakvim okolnostima, ja ne bih razmišljala... ali je tebi, s obzirom da mi brišeš ovaj post opstanak ovde od suštinskog značaja???
Ovim postom ne možeš od mene da dobiješ ništa drugo, nego prezir... ne mogu da žalim nekoga ko je ovako nešto sebi dozvolio
E, da je neke srece, pa da se moderatori više bave podforumima koje ureduju, a manje provociranjem drugih korisnika.
Bruka i sramota za ovaj Forum.
i, verovali, ili ne...ona je ta od koje direktno zavisi da li će biti "progonjena", naime, data joj je mogućnost da se povuče sa položaje i prekine igru, nije pristala. rizik sam već navela.
da li je to smešno? nije.
da li je žalosno? jeste.
da li je zaslužilo ruganje? pa, pre bih rekla prezir.
opet, apelujem na široke narodne mase, koje ne učestvuju aktivno na temi, da sugestiju tipa: posprdni i podrugljivi komentari ne uzimaju zdravo za gotovo. imate oči, imate mozak, sami zaključite ko se ovde kome ruga.
Ali, naravno, sad isto tako perfidno kao i Borcica ti pokusavas da izvrnes istinu na svoju vodenicu. Kako te neko iz cista mira proziva. Pih, gnusnog li ponasanja. Kako te nije sramota da pravis ljude slepim kod ociju? Posle ces reci kako te nicim izazvani proganjaju... bruka forumska.
Kao i ova iznad koja je prvih deset postova na ovoj temi posvetila odbrani moderatora od nasilnih korisnika, a onda krenula sa svojom licnom tuznom i i dalje nicim potkrepljenom pricom... simptomaticno, ne? Nije isla prica na tu vodenicu, bice? Mozda zato ova tema i ima te hiljade pregleda o kojima Borcica prica?...
Nema licnog... sve dok se ne dira Borcica?
Rekoh i da jeste u pravu, samo da joj je red da se update-uje, s obzirom da smo to presli pet strana pre njenog komentara, i vec stigli do dela kada treba imenovati ko ce procenjivati sta je stalking. A ona se pojavila samo da bi rekla da mrzimo Borcicu.
Ili jednina, mrzim, svejedno. Bitna je Borcica.
I, da izdvojim srz mog problema sa tobom:
Cim budes plava, necu se ni osvrnuti na tvoj Lik i Delo. Jer ce ti glavni "argument" diskusije sa korisnicima koji ti nisu po volji, dugme za ban, biti izbijen iz ruke. Svojevrstan stalking nestaje.
Sukobljavacemo misljenja na temama, raspravljacemo, svadjacemo se... nebitno.
Jer protiv borke-korisnika nemam nista. Protiv borke-moderatora, sve.
Prestaje satira, prestaje sve ovo. Dakle, resenje je u tvojim rukama.
Nemam problem sa moderacijom uopste. Imam problem sa tri konkretna moderatora: LBarbara, Boris, i naravno Borka
Naprotiv, dotični moderator vrši stalking, šikaniranje, proganjanje (čak i na drugi forum) prema pojedinim korisnicima.
Taj isti moderator/ka je toliko pravila prekršila (što moralnih kodexa, što po pravilniku), da će jednog lepog dana, ako ne da ode, morati da odgovara. Ja se nadam da hoće i radiću sve što je u mojoj moći da tako i bude
Mislis da Borcica ne bi jedva docekala da me zbrise da ima osnova?
CINJENICA je da si prva prozvala grupu korisnika koji su napali Borcicu.
Nista ti ne bi da resis, sem da sklonis nas nekoliko sa grbace Borki.
A NIJE TO STO ONA TRCI ZA MNOM PO TIM FORUMIMA I RADI ISTO STO I OVDE, CENZURISE CINJENICE?!
gaženi smo, šikanirani, provocirani i kažnjavani od strane moderatorke koju toliko braniš
Rekoh vec da bi sklanjanje Borke sa mesta stalker-moderatora sve ovo prekinulo.
Puca tebi za stalking. I temu si navodila na vodenicu zastite moderatora samo da bi zastitila drugaricu.
Kakvi crni stalker-i... tebi je ovde kao bubregu u loju.
Nego je i tebe neko napadao zbog tvog objektivnog moderisanja, kao sto mi sada napadamo Borku.
Pa bi takve da sklonis sa ulice.
Ovako, jos uvek svi radimo za doborobit foruma... i SVE se vrti oko JEDNE moderatorke i njene svite.
Jasno je receno da je sikaniranje jedne moderatorke i njene desne ruke ovde JEDINI razlog svega ovoga.
Jasno je, takodje, da se polemika o tome vodi SAMO NA OVOJ JEDNOJ TEMI, te da nema govora o nekom sabotiranju foruma.
Jasno su postavljena i neka konstruktivna resenja.

zasto mi miniras temu sa licnim obracunom? rekoh ti da nisi stalker, ti si covjek "kriticar" a za to se ne kaznjava dok je kritika umjerena i konstruktivna. normalno je, kada sa sirokog polja kritike sve svedes na licni animozitet, da ti nedostaju aduti i onda vise nije ni moderator nego je borka, borcica...evo u x postova gore i u x nenavedenih poenta nije da ti smeta pravilnik foruma nego da ti smeta licno moderator. kako to da rjesimo? da smjenimo tebe ili moderatora? posto nema sredine u tvojim zeljama, samo iskljucivost? kako? mozda su moderatori imali greske ali pod pritiskom prozivanja na n-tu i nije lako moderisati. nismo svi isti. recimo, kad smjenite borku i dodjem ja na red, ima da se slomite za svaki milimetar
znas o cemu pricam

zbog cega bi ono bila provokacija? i u x komentara si dodala tumacenje koje nije tacno, npr. "On nije loše mislio, a ti jesi... cccc, nevaljali Najviši...
... dusebriznici...
pa to im je obaveza samo mnogi nemaju vremena