Vidi malecka, na netu sam već preko deceniju i silom prilike

upoznala na hiljade i hiljade ljudi. Neki su ostali virtuelni prijatelji za ceo život, neki su samo protrčali, neki malo zadržali. Zaista mnogo priča znam i moram nažalost da ti kažem da meni lično nije poznato da je neka veza na daljinu opstala. Najduža veza za koju znam su 3,5 godine zabavljanja preko neta, sa viđenjem od možda nekoliko puta. Dečko je bio lik koga sam upoznala preko neta i iz Bgd-a je. Devojčica u Canadi. Uspe on nekako nakon te 3,5 godine da ode u njen grad. upisao je čak i fax. Da bi se nakon 9 meseci ispostavilo da nisu jedno za drugo. On se vratio nazad kući, krajnje utučen i bezvoljan. Trebalo mu je mnogo da stane ponovo na noge. Dok se ona sve vreme samo zezala i vodila normalan real life.
Znam bar još 10 sličnih priča da ti ispričam. Gde su ljudi prevaljivali okeane........i ništa.
Ne kažem, draga moja, da taj tvoj nije pravi. Ali bi bilo dobro da ga shvatiš kao net ljubav ( u pravom smislu te reči, kako kaže i moja drugarica apotekarka:*) i pustiš vreme da prolazi.
U real life ti treba onaj pravi za real life.
Kako mi "stariji" volimo da kažemo: nemoj da se povlačiš sa tržišta može ti promaći stvarno bajan dasa :wink:
Lepo ti je, uživaj u svakom trenu kako in real tako i online
Srećno 8) :wink: