Internet ljubav

Kad odrastes shvatices da vecina ne zivi u ljubavi vec u navici.
Moje misljenje je da je obostrana prava ljubav (bez interesna) bozji dar ali je vrlo retka i obicno se desava iz prijateljstva.Ja sam je doziveo sa skolskom drugaricom iz klupe pet godina smo bili u istoj klupi.

Ja sam se strašno zatelebala u jednog malog koga naravno nikad u životu nisam videla i dopisivali smo se svakog dana i noći satima i satima. Onda mi je nešto pao sistem pa sam pala u predinfarktno stanje i dobila tri napada panike dok mi muž nije pobrisao viruse ili šta je već bilo a on je ispričao svim našim prijateljima kako imam virtualnog dečka i kako patim kad se ne dopisujem sa njim pa su me svi zayebavali :wink: :lol:
I sad me nekad podyebava kad se ućutim, u fazonu: "Jel ti se javlja dečko","Idi ispričaj se sa dečkom, nemoj da si tužna", "Moram da uplatim internet, neću da uskraćujem ženi dečka" i taaakooo.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Vidi malecka, na netu sam već preko deceniju i silom prilike ;) upoznala na hiljade i hiljade ljudi. Neki su ostali virtuelni prijatelji za ceo život, neki su samo protrčali, neki malo zadržali. Zaista mnogo priča znam i moram nažalost da ti kažem da meni lično nije poznato da je neka veza na daljinu opstala. Najduža veza za koju znam su 3,5 godine zabavljanja preko neta, sa viđenjem od možda nekoliko puta. Dečko je bio lik koga sam upoznala preko neta i iz Bgd-a je. Devojčica u Canadi. Uspe on nekako nakon te 3,5 godine da ode u njen grad. upisao je čak i fax. Da bi se nakon 9 meseci ispostavilo da nisu jedno za drugo. On se vratio nazad kući, krajnje utučen i bezvoljan. Trebalo mu je mnogo da stane ponovo na noge. Dok se ona sve vreme samo zezala i vodila normalan real life.

Znam bar još 10 sličnih priča da ti ispričam. Gde su ljudi prevaljivali okeane........i ništa.

Ne kažem, draga moja, da taj tvoj nije pravi. Ali bi bilo dobro da ga shvatiš kao net ljubav ( u pravom smislu te reči, kako kaže i moja drugarica apotekarka:*) i pustiš vreme da prolazi.
U real life ti treba onaj pravi za real life.

Kako mi "stariji" volimo da kažemo: nemoj da se povlačiš sa tržišta može ti promaći stvarno bajan dasa :wink:

Lepo ti je, uživaj u svakom trenu kako in real tako i online:)

Srećno 8) :wink:

littlefoot:
Vidi malecka, na netu sam već preko deceniju i silom prilike ;) upoznala na hiljade i hiljade ljudi. Neki su ostali virtuelni prijatelji za ceo život, neki su samo protrčali, neki malo zadržali. Zaista mnogo priča znam i moram nažalost da ti kažem da meni lično nije poznato da je neka veza na daljinu opstala. Najduža veza za koju znam su 3,5 godine zabavljanja preko neta, sa viđenjem od možda nekoliko puta. Dečko je bio lik koga sam upoznala preko neta i iz Bgd-a je. Devojčica u Canadi. Uspe on nekako nakon te 3,5 godine da ode u njen grad. upisao je čak i fax. Da bi se nakon 9 meseci ispostavilo da nisu jedno za drugo. On se vratio nazad kući, krajnje utučen i bezvoljan. Trebalo mu je mnogo da stane ponovo na noge. Dok se ona sve vreme samo zezala i vodila normalan real life.

Znam bar još 10 sličnih priča da ti ispričam. Gde su ljudi prevaljivali okeane........i ništa.

Ne kažem, draga moja, da taj tvoj nije pravi. Ali bi bilo dobro da ga shvatiš kao net ljubav ( u pravom smislu te reči, kako kaže i moja drugarica apotekarka:*) i pustiš vreme da prolazi.
U real life ti treba onaj pravi za real life.

Kako mi "stariji" volimo da kažemo: nemoj da se povlačiš sa tržišta može ti promaći stvarno bajan dasa :wink:

Lepo ti je, uživaj u svakom trenu kako in real tako i online:)

Srećno 8) :wink:

Neslazem se sa tobom uopste kao prvo nemoj ti da pricas nekome iz svog licnog gorkog iskustva i da dajes lose savete ljubav na daljinu jeste uspevala znam mnoge ljude samo da ti kazem jos nesto littlefoot ona je mozda nasla pravog dasu kojeg mozda cak ni uzivo tesko naci odkud znas ha ya sve je ovo sto si napisala mozda tacno ali negledamo sve kroz jednu pricu uvijek valja poslusati vise prici i nemoj to kao u fazonu ti starija ahahaha mojne mi gato ha ya Ljubav na daljinu uspijeva samo da je jaka volja sve posle ide bolje.

Wow...Imala sam jedan kiks sa upoznavanjem preko neta... :? Onako neshto ne bih pozelela nikom :shock: !!!Posle tog kiksa,rekla sam sebi:"Nikad vishe sastanci na slepo :x !"Naravno,napravila sam "faul" :lol: Upoznala sam se sa jednim dechkom,zajedno smo 5 meseci i ne mogu da verujem koliko je divan :D Uostalom,ko kaze da ne moze da se rodi ljubav preko neta?Pogledajte Kojotea i Divlju,oni vec chekaju bebu :D

littlefoot:
Baš mi žao što nisi pročitao moj komentar valjano!

Molim te pročitaj ga bar još tri puta, pa onda daj novi komentar. Ok?;)

Meni je zao ako sam sta lose reko ali de ti to meni razjasni malo bolje jer ipak ja sam Bosanac :) meni moras to u detalje opisati da bih skontao
Al vjeruj da postoji internet ljubav i da uspijeva znam dosta ljudi koji su se cak i uzeli i imaju predivan brak jer covjek nekad nenadje uzivo u zivotu al nadje na cyber i taj cyber prebace uzivo kontas i bude ljepo.
Ja volim jednu curu i planiramo se uzeti obostrano misljenje imamo i nasli smo se jer smo srodne duse.

Sultan:
littlefoot:
Baš mi žao što nisi pročitao moj komentar valjano!

Molim te pročitaj ga bar još tri puta, pa onda daj novi komentar. Ok?;)

Meni je zao ako sam sta lose reko ali de ti to meni razjasni malo bolje jer ipak ja sam Bosanac :) meni moras to u detalje opisati da bih skontao
Al vjeruj da postoji internet ljubav i da uspijeva znam dosta ljudi koji su se cak i uzeli i imaju predivan brak jer covjek nekad nenadje uzivo u zivotu al nadje na cyber i taj cyber prebace uzivo kontas i bude ljepo.
Ja volim jednu curu i planiramo se uzeti obostrano misljenje imamo i nasli smo se jer smo srodne duse.

Ja vec objasnila zato ponavljam procitaj me jos jednom!
Naravno da ima cyber ljubavi to nisam demantovala.

Sto si devojci srusila iluzije? Pa sta ako se to nekom desilo, ne mora i njoj! A ne znaci da ce i ona cekati bebu s tim covekom, to mnogo zavisi i od osoba i od faktora koji uticu na to, ali je moguce bwe!

Eh što volim da ćaskam sa nekim ko nije u stanju da uprati napred napisano. Nešto gledam, gledam i nigde ne vidim gde pomenuh bebu?

Ne želim da joj razbijam snove, samo želim da je nateram da bude realna. Želim da joj ukažem i na lošu stranu. Tako je uvek najbolje u životu. Pomiriš se sa onim najgorim i sve što bude bolje od toga te neviđeno usreći;)

apotekarka:
Onda mi je nešto pao sistem pa sam pala u predinfarktno stanje i dobila tri napada panike dok mi muž nije pobrisao viruse ili šta je već bilo a on je ispričao svim našim prijateljima kako imam virtualnog dečka i kako patim kad se ne dopisujem sa njim pa su me svi zayebavali

i sta je bilo na kraju ...
mislim, na post infarktno stanje...
P.S. izgleda da je to zarazno ...( prvi simptomi se vec pojavljuju ..)
:roll:

Mislim da i sama zna za tu losiju stranu, zato se i javila ovde, jer nije sve sjajno.
A veruj mi da temu citam od pocetka do kraja, cak sam i medju prvima odgovorila na nju!
I rekla bih da ima vise pozitivnih prica po ovim komentarima, sto pa i inernet nije tako crno mesto za upoznavanje!

apotekarka:
jagodica:
apotekarka:
fazonu: "Jel ti se javlja dečko","Idi ispričaj se sa dečkom, nemoj da si tužna", "Moram da uplatim internet, neću da uskraćujem ženi dečka" i taaakooo.... :wink: :lol: :lol: :lol:

a sushtina je da ti jesi odlepila za tim likom sa neta. shta bi bilo da ste se videli.

Verovatno bi se poyebali bez mnogo reči....pa se zato ni nismo videli :wink: 8)
Hahahaha, zentara, ali iskrena :lol:

DellBoy-011:
apotekarka:
jagodica:
apotekarka:
fazonu: "Jel ti se javlja dečko","Idi ispričaj se sa dečkom, nemoj da si tužna", "Moram da uplatim internet, neću da uskraćujem ženi dečka" i taaakooo.... :wink: :lol: :lol: :lol:

a sushtina je da ti jesi odlepila za tim likom sa neta. shta bi bilo da ste se videli.

Verovatno bi se poyebali bez mnogo reči....pa se zato ni nismo videli :wink: 8)
Hahahaha, zentara, ali iskrena :lol:

Ko ovde priča o zentu? :wink:

tajchi-:
Dali ste se nekada zaljubili u nekoga on line i kako se to odrazilo na vas?

Thanks!
Moj brat i snaja su se tako upoznali.Ona je 12 god. zivela u Nemackoj.Dopisivali su se preko neta oko godinu dana,onda su se videli i bla,bla,bla.Sada su vec tri god. u srecnom braku.Znaci moguce je ali treba biti obazriv.Puno srece. :D

Drage moje devojke, pazljivo sam procitala sve postove do sada i mogu vam reci da su neke od vas ozbiljno zaljubljene. Salim se, nisam ja strucnjak za takve analize, ali i ako je stvarno tako onda je super. Ne sumnjam u vase moci samokontrole da ukoliko
neke stvari predju odredjenu meru,mozete da reagujete ispravno. By the way, internet i ljubav - pa naravno da je moguce. Na stranu sto ima zaista mnogo manijaka u svim mogucim chat sobama i pricaonicama, ima i nekih dobrih momaka. :wink:
I ja sam upoznala jednog :)
I uopste ne mislim da je to zabluda, posebno ako se ima u vidu da sam odustala od potrage za normalnim muskarcem na ovim prostorima pa me je tako i tesko privoleti na ono sto svi kazu ljubav. Izvinjavam se zaista onim muskacima koji zavredjuju paznju, ali nazalost ja takve nisam upoznala.
Dakle, upoznah i ja jednog momka iz jedne daleke zemlje, cak sa drugog kontinenta. I sta se desilo...
Potpuno iskreni razgovori, saznanje da imamo iste ciljeve u zivotu ucinili su da postanemo veoma bliski.
Nisam mogla ni da verujem da zaista moze da postoji neko pored koga cu se osecati kao kraljica. I zaista su istinite njegove reci: You will be my queen.
Videli smo se ovog leta ovde u Srbiji i mogu vam reci
da se odavno nisam osecala tako srecno. A pocelo je tako bezazleno, preko neta :) Jos samo par stvari da zavrsim ovde, mislim jos par ispita i odoh ja devojke. A vama zaista zelim puno srece :D
Neko je pomenuo strah od otkrivanja identiteta putem fotografije ili tako nesto. Moj savet je ne bojte se uopste toga, to su tako smesne stvari ako vec imate izgradjen odnos.

Back