Dali ste se nekada zaljubili u nekoga on line i kako se to odrazilo na vas?
Thanks!
Thanks!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Micotakis:Joj, otkrivam sebe u tvojim recenicama...
Kazu da daljine dele ljude i zbog njih se place,
ali za one koji se iskreno vole DALJINE NISTA NE ZNACE![]()
Milena26:Razmisljala sam na tu temu bezbroj puta. Stavise, trenutno se dopisujem sa jednim likom, nije odavde, pricamo na engleskom i mnogo mi je lepo. U njemu pronalazim toliko osobina koje moj decko nije imao a koje su mi uvek bile bitne kod muskarca samo sto sam ih, zbog toga sto je moj decko imao neke druge osobine, malo stavljala u zapecak. Sad tek vidim koliko mi je bitno da sa nekim prokomentarisem knjigu ili film pa makar i na stranom jeziku. Nismo razmenili slike jos uvek ali su dani u pitanju. Malo mi je frka ali prezivecu. E sad, ovo sto je poenta ove teme.......bas sam i njemu postavila pitanje jer smo u jednom momentu dosli do zakljucka da se jako dopadamo jedno drugom, da li se zaista dopadamo jedno drugom ili smo samo malo usamljeni i onda se hvatamo za slamku, iluziju, i "kao" zaljubljujemo se u nekoga koga ne vidimo ali koga nekako cudno osecamo. Mislim da cak ni slika nije pravi odraz necijeg izgledae jer je moja drugarica upoznala tipa preko neta koji je super bio na slici a u stvarnosti sasvim drugaciji. Mislim, kad se neko smeje zatvorneih usta onda mozda ima i karijese na prednjim zubima:-)))))))))))
Ne znam sta je istina, da li se zaljubljujemo ili samo mastamo i lakse nam je da verujemo da je ta nasa druga polovina tamo negde, sa druge strane monitora nego da smo tuzni sto je nema pored nas.
Micotakis:Ti nemoj da odustajes, "proganjaj ga" (pozitivno mislim) na svaki nacin, da jednostavno shvati da nema bolje od tebe!
Ja to radim, hm...i dobro mi uspeva, decko ce promeniti fax![]()
Micotakis:Ma sve sile upotrebiti kad je u pitanju ostvarenje tvoje licne zelje, dokazi mu da bez tebe puno toga propusta! Ej, drzim ti placeve, pa ako uspes, vadis mi vizu za zemlju doticnog gospodina![]()