Интелектуалке и сировине

Интересује ме дал је тачно да од свих врста жена, управо су интелектуалке те које испољавају највећу количину страсти и пожуде према
сировинама, криминалцима, жестоким момцима? Да су они заправо њихова ''циљна група'', али да из одређених разлога то вешто прикривају
(крипто - фетиш)? Да су жељне акције, чврсте руке, и да су им досадни разговори са неким мушким мекушцима из интелектуалних кругова, и учмала монотонија
и да би радије своје време провели са темпераментним особама, али да (због страха или одбацивања од стране својих пријатеља или пријатељица) не смеју
да им приђу, и гаје опсесивне мисли?
Nema tu nikakvih pravila.Nego ti posmatraš crno-bjelo,ispada da postoje samo neke dvije krajnosti.Čvrstu ruku imam ali nisam kriminalac,mekušac nisam ali nisam ni žestoka baraba,temperamentan jesam ali nisam sirovina itd. itd.Postoje gomila ovakvih,sa bezbroj nijansi u ponašanju...kapiraš o čemu pričam.A to da se neke žene lože na bitange i kriminalce,to apsolutno stoji,ipak mislim da se na kraju uvijek pokaju.

ova priča verovatno potekla od toga
što su intelektualci obično inferiorni likovi
tj. ne po pravilu ali mahom
likovi koji neko da im vikne ženi da je ***** povukli bi je i rekli joj "pusti budalu"...
i naravno ženi takav lik ne može biti privlačan
jer u dnu svesti njoj je potreban neki garant egzistencije koji treba da nađe u muškarcu
i onda džaba tim likovima i diplome i naučni radovi, provaljivanje smisla života kroz Ničea i Šopenhauera...Kad ne mogu neku pizzdu iz kraja da našamaraju kad je potrebno.

- - - - - - - - - -

Bolje je pitanje da li bilo kakav umni rad predstavlja kompenzaciju za realnu inferiornost

Ne bih rekla bas samo intelektualke, ali mnoge zene nesto nalaze u "zestini" sad ne bih bas rekla samo u "kriminalcima", a pogotovo ne u "sirovinama"...
Zestok mozes biti na razne nacine.
Nekako ta zestina (temperament) zajedno sa njegovim intelektom i pamecu je najbolji miks.
Zmaju sve je tačno.Nisam kriminalac ali sam žestok tamo đe treba,a to je u krevetu,to jest kriminalac sam isključivo u krevetu:hahaha:

likovi koji neko da im vikne ženi da je ***** povukli bi je i rekli joj "pusti budalu"...
jer u dnu svesti njoj je potreban neki garant egzistencije koji treba da nađe u muškarcu

i onda džaba tim likovima i diplome i naučni radovi, provaljivanje smisla života kroz Ničea i Šopenhauera...Kad ne mogu neku pizzdu iz kraja da našamaraju kad je potrebno.

- - - - - - - - - -

Bolje je pitanje da li bilo kakav umni rad predstavlja kompenzaciju za realnu inferiornost

Pa i ovi drugi su 'realno inferiorni' intelektualno.
A zasto bi se tukao sa sirovinom?
Posle krv na sve strane...moguca infekcija hiv, hepatitis od 'sirovine'...Jbg kad previse razmisljaju:D
A mnogi intelekt. ce se potuci..na zalost. I to nema veze s njihovim nadmocnim intelektom, nego s jbenim temeperamentom.

Pa i ovi drugi su 'realno inferiorni' intelektualno.
A zasto bi se tukao sa sirovinom?
Posle krv na sve strane...moguca infekcija hiv, hepatitis od 'sirovine'...Jbg kad previse razmisljaju:D
A mnogi intelekt. ce se potuci..na zalost. I to nema veze s njihovim nadmocnim intelektom, nego s jbenim temeperamentom.

pa da al svi kompleksi ti se formiraju u ranoj fazi života gde intelektualna nadmoć nije toliko izražena
ljudsko delovanje se umnogome bazira na zadovoljavanju ega, to jes lečenju njegovih kompleksa
a sad da ne ulazimo u racionalnu analizu zašto bi to trebalo, stvar je u osećaju koji se kod žene stvara kad se njen mužjak povuče u borbi

Једно је сигурно, разбијају се на кари, јер реално раде по цео дан, стрес ово и оно, после изрокаш као будалу и ћааааао... Једино ако није од оних мртвих кад се врати са посла, то се ногира одма

- - - - - - - - - -

ti polazis od pogresne pretpostavke da zene machizam "pali" jer je to kao fol mushki ekvivalent zenskom erosu
to je smeshna ali ocekivana pretpostavka mushkog roda
"machizam" pali jer je skup kvaliteta koje po njoj muskarac treba da ima da bi bio snabdevalac, ne da je razvaljuje u krevetu
isto vazi I za intelektualca "shonju" koji bi "poklekao" -nema to veze sto se nije potabao, ako je on iz "intelekta" kodiran kao snabdevalac u njenom umu palice se I bolece je stojko sto se nije pobio
zene generalno te gluposti mnogo manje interesuju nego sto muskarci tripuju

Као да си поставио питање да ли све интелектуалке воле да једу грашак? :D

Ствар је афинитета формираног кроз одрастање, модела оца/мушкарца којег је гледала у кући плус индивидуалне карактеристике ње као личности...
Везе то нема са завршеном школом, интелектом или памећу.
Say it right:
ma jok
te su samo mozda frustriranije
a mozda i nisu
ja ne znam ni jednu intelektualku koja voli opasnu momcad

to su fine i kulturne devojke a ako imaju ta mastanja nisam u njih upucena
AlterEgona:
Tema@ ne bih rekla da su takve cice većina, nego manjina.
Stvarno u kakvim se to miljeima krećete kada imate tako opaka iskustva
Овде су већ неки људи навели примере који илуструју моју тезу, ја ћу се надовезати на ту причу са још два врло занимљива и конкретна случаја,
који имају везе и са одрастањем, и са ''моделима узора'', и са приступом, итд....

Особа А: Отресита (али брутално атрактивна) аспида, поганог језика, незгодног карактера, али и факултетски образована. Одрасла у породици у којој је кева водила главну реч,
а татко био послушни кецељко. С обзиром да од мајке није ништа могла паметно да научи, протурала је свој став да су мушкарци лабилна стока, која
је ту да служи женама, да може све мушкарце да врти око малог прста, итд... Заиста је и имала пуно мушкараца, мењала је их буквално као чарапе.
И тако их је све слагала на редове, и јебавала на кеца, док се није појавио неки молер којег су њени родитељи унајмили у вези њиховог стана. Подразумева
се да је био лепушкаст, иначе га не би спопадала. Мислила је да може и њега да зеза. Међутим, он је показао већ од првог сусрета да са њим нема зезања,
да је по карактеру јак ко стена, да не може она да ради с њим како јој се ћефне. Заљубила се она у њега, почела да га прогони, да га моли, да цвили пред свима, бомбардовала
га са порукама, девојка је значи тотално пролупала. Чак је и инсистирала да га упише у неку вечерњу школу, да иду на неко престижно место на море.

Особа Б: Потекла из побожне породице. Значи угледна кућа, где је ћале био поп, кева права градска госпођица. Мирна (те су и најгоре, постоји и чувена изрека - испод Мире
сто ђавола вире) по карактеру, (подразумева се и лепа), али се палила на антипод, тј на људе који су све супротно од ње. Интелектуалаца који су били жестоки папучари се гадила,
чак их и перфидно понижавала, није их једноставно - ****** пет посто. Бацила око на неког кулова који је (ако се не варам) завршио један од факултета друштвених наука. Завршио је
он факултет, али факултет није прошао кроз њега. Али то је њу и привлачило. Толико да је све најгоре увреде гутала као најсочније комплименте. Али јој је исто тако годила чињеница
да је он њен протектор, да је штити од ''разорних мушких погледа'' итд.... Као награду за сав тај ''труд'', повукла је све везе и везице, да га запосли.

Lollol:
S druge strane, ko zna, mozda se neke devojke zasite intelektualaca, jer nekako mi se cini da vecina intelektualaca i nisu neke sirove muskarcine, da im mozda fali malo samo cvrstine ili neceg, a one mozda zele da se osete kao "zene" zasticene i ususkane pored takvog nekog alfa muzjaka, ko ce ga znati.
Па и желе, јер се руководе простом логиком - ако тај мушкарац не уме да цени себе, како ће га неко други ценити.
Ако не уме да постави границе, ако не уме да ''пресече'' нешто што не иде у прилог ни њему, ни мени, какав је то онда мушкарац?
Желе да се осете посебним, да имају чувара који ће за њих ако треба и да пусти крв, да некоме полупа њушку ако добаци за столом који седе.
Али и да буду изнад, јер су мудрије и ''факултетски'' поткованије, да управљају тим булдожером који ће да чисти пут за њима.
Ако ће имати неког који је исто тако темпераментан и жесток, али је и образован (пример мушкарца из вишег ешалона) то ће већ бити незгоднија
ствар по њих, јер имају поред себе мушкарца који уме и да мисли, али и да одшрафљује главе.

I ja sam to načula.. ne znam zašto, al ovo me uvek asociralo na tu pritajenu strast i razbludništvo intelektualki:
Пусти ти иронисање, него лепо ти нама признај овде да си (као и већина интелектуалки) секла вене на Аркана:

366219-arkan-foto-ap.jpg

који је пример жестоког типа вишег ешалона (значи и интелигентног и обдареног са организаторским способностима).

firedragon9:
Ne bih rekla bas samo intelektualke, ali mnoge zene nesto nalaze u "zestini" sad ne bih bas rekla samo u "kriminalcima", a pogotovo ne u "sirovinama"...
Zestok mozes biti na razne nacine.
Nekako ta zestina (temperament) zajedno sa njegovim intelektom i pamecu je najbolji miks.
То је тачно за жестину, јер не воле фригидне и плашљиве типове. Мислим, шта ће жени који клинац неки педерко? Она ако хоће да се дружи са неким и ћаска,
има пријатељице, не треба јој неки женски петко који ће да има погледе на свет као она (да нпр. прича о моди, да траже трачеве о познатим личностима).
А особе које умеју да уклопе интелект и жестину су ти мушкарци више класе - радници ДБ-а, начелници МУП-а, капетани, адвокати и судије или тужиоци (борци за правду).
И ти мушкарци су још бољи избор, него обични лопови, сировине, јер умеју у још бољем издању да понуде своје врлине.

Zmaju sve je tačno.Nisam kriminalac ali sam žestok tamo đe treba,a to je u krevetu,to jest kriminalac sam isključivo u krevetu:hahaha:

momče junače...kad neko pominje da je ***** i opasan bačje, to je najmanje smešno...misim nema potrebe da se hvališ, kad se po defoltu podrazumeva da čim si na ljisu da si jebbač i po...
misim eto ti savet od starog ljisovca da se ne blamiraš okolo...:cmok:

Овде су већ неки људи навели примере који илуструју моју тезу, ја ћу се надовезати на ту причу са још два врло занимљива и конкретна случаја,
који имају везе и са одрастањем, и са ''моделима узора'', и са приступом, итд....

Особа А: Отресита (али брутално атрактивна) аспида, поганог језика, незгодног карактера, али и факултетски образована. Одрасла у породици у којој је кева водила главну реч,
а татко био послушни кецељко. С обзиром да од мајке није ништа могла паметно да научи, протурала је свој став да су мушкарци лабилна стока, која
је ту да служи женама, да може све мушкарце да врти око малог прста, итд... Заиста је и имала пуно мушкараца, мењала је их буквално као чарапе.
И тако их је све слагала на редове, и јебавала на кеца, док се није појавио неки молер којег су њени родитељи унајмили у вези њиховог стана. Подразумева
се да је био лепушкаст, иначе га не би спопадала. Мислила је да може и њега да зеза. Међутим, он је показао већ од првог сусрета да са њим нема зезања,
да је по карактеру јак ко стена, да не може она да ради с њим како јој се ћефне. Заљубила се она у њега, почела да га прогони, да га моли, да цвили пред свима, бомбардовала
га са порукама, девојка је значи тотално пролупала. Чак је и инсистирала да га упише у неку вечерњу школу, да иду на неко престижно место на море.

Особа Б: Потекла из побожне породице. Значи угледна кућа, где је ћале био поп, кева права градска госпођица. Мирна (те су и најгоре, постоји и чувена изрека - испод Мире
сто ђавола вире) по карактеру, (подразумева се и лепа), али се палила на антипод, тј на људе који су све супротно од ње. Интелектуалаца који су били жестоки папучари се гадила,
чак их и перфидно понижавала, није их једноставно - ****** пет посто. Бацила око на неког кулова који је (ако се не варам) завршио један од факултета друштвених наука. Завршио је
он факултет, али факултет није прошао кроз њега. Али то је њу и привлачило. Толико да је све најгоре увреде гутала као најсочније комплименте. Али јој је исто тако годила чињеница
да је он њен протектор, да је штити од ''разорних мушких погледа'' итд.... Као награду за сав тај ''труд'', повукла је све везе и везице, да га запосли.

Па и желе, јер се руководе простом логиком - ако тај мушкарац не уме да цени себе, како ће га неко други ценити.
Ако не уме да постави границе, ако не уме да ''пресече'' нешто што не иде у прилог ни њему, ни мени, какав је то онда мушкарац?
Желе да се осете посебним, да имају чувара који ће за њих ако треба и да пусти крв, да некоме полупа њушку ако добаци за столом који седе.
Али и да буду изнад, јер су мудрије и ''факултетски'' поткованије, да управљају тим булдожером који ће да чисти пут за њима.
Ако ће имати неког који је исто тако темпераментан и жесток, али је и образован (пример мушкарца из вишег ешалона) то ће већ бити незгоднија
ствар по њих, јер имају поред себе мушкарца који уме и да мисли, али и да одшрафљује главе.

primera ima koliko oces
i jednih i drugih
i bitno je to detinjstvo, odnos sa roditeljima i samo vaspitanje
primer iz kuce nista vise
sve te frustracije dolaze odatle ako manjka roditeljske paznje

Back