gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Intelekt i smisao za humor ne idu obavezno jedan sa drugim, samo da primetim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško... :-? :xBaby Kate:Nekoga će da nasmeje novi film Radoša Bajića, recimo.
Mislim da je inteligencija veoma bitna u celoj toj stvari. I uopšte, mislim da je smisao za humor nešto na osnovu čega možemo dobiti mnogo informacija i saznanja o nekoj osobi, mnogo više čak nego na nekim drugim "testovima".
...ali niko nece da prizna da ga nemaBaby Kate:"Smisao za humor" je relativan pojam.
hmmm... ja mogu da volim samo one muskarce koje smatram rsebi ravnima... nisam srela muskaraca pametnijeg od sebe (ne sto sam genije, nego sto verovatno njih ja ne zanimam) niti bi me uplasila visa inteligencija - naprotiv...Gazdarica:Posteno govoreci, moram da ga smatram pametnijim od sebe... Inace, nista od ljubavi...
Obrati paznju, rekla sam da moram ja da ga SMATRAM takvim, a sto ne mora nuzno da bude istina. Taj osjecaj mi je potreban, zato sto za mene predstavlja motiv da radim na sebi, da se trudim da budem sto bolja, kako bih mogla u stopu da pratim muskarca kojem se divim.moje srce:hmmm... ja mogu da volim samo one muskarce koje smatram rsebi ravnima... nisam srela muskaraca pametnijeg od sebe (ne sto sam genije, nego sto verovatno njih ja ne zanimam) niti bi me uplasila visa inteligencija - naprotiv...
ali gledam svoje ortake, visokointeligentne muskarce koji po pravilu biraju nesto manje inteligentne devojke... ne bih zelela coveka koji ne zeli iskljucivo sebi ravnu zenu.
odgovorNJo tvrdim: Taj se još nije rodiolimunada:ma,volim kad je neko pametan da razumije moje gluposti...![]()
moje srce:...ali niko nece da prizna da ga nema
hmmm... ja mogu da volim samo one muskarce koje smatram rsebi ravnima... nisam srela muskaraca pametnijeg od sebe (ne sto sam genije, nego sto verovatno njih ja ne zanimam) niti bi me uplasila visa inteligencija - naprotiv...
ali gledam svoje ortake, visokointeligentne muskarce koji po pravilu biraju nesto manje inteligentne devojke... ne bih zelela coveka koji ne zeli iskljucivo sebi ravnu zenu.
®:odgovorNJo tvrdim: Taj se još nije rodio
A ako se i rodi, moraće da se dobrano napapa užičkog sira koji TM siri![]()
razumem te potpuno, i razumem te pravilno, sudeci po ovom sto si sama objasnila... motor za rad na sebi...Gazdarica:Obrati paznju, rekla sam da moram ja da ga SMATRAM takvim, a sto ne mora nuzno da bude istina. Taj osjecaj mi je potreban, zato sto za mene predstavlja motiv da radim na sebi, da se trudim da budem sto bolja, kako bih mogla u stopu da pratim muskarca kojem se divim.
kad onda? kad su ljudi ravni jedno drugom?allice:da ali onda dodje do vishe manje neplaniranog takmichenja i nadmudrivanja, uglavnom
свила:Само напред. Можда ти после, кад мало попусте физика и хемија, буде битно да ли је добар човек. Можда и не буде. Твој живот, твоја ствар. Уживај.
Dakle, koliko je važna inteligencija u ljubavi? Mislim, za neku ozbiljnu i kvalitetnu vezu, za ljubav u jednom zrelom smislu te reči?
Dešavalo mi se da se zaljubim do te mere da kada vidim tu osobu ukopam se u mestu, dopadne mi se nešto što ta osoba nosi sa sobom, izgled, neka energija, šarm,... ali da to na tom nivou ostane, pa i prestane, iz razloga što uvidim da intelektualno nismo na istom nivou?
Da li vam je bitno da osoba sa kojom hoćete da gradite nešto trajnije i vrednije, bude osoba koja će da vam odgovara na toj razgovornoj liniji, da vas kapira (to ne znači da imate i iste poglede i stavove), da može da dopre do približno istih onih dubina do kojih vi stižete? Da je sposobna da vam prati tok misli?
Ili se može voelti i osoba kojoj nešto kažete, a on/ona se samo slatko nasmeši, ne prokomentariše, ne registruje, ne shvati... tu vašu šalu, priču, problem, razmišljanje...?
Da li se ipak ljudi traže i po tim nekim višim zahtevima duha, a ne samo po pukom dopadanju, hemiji, strasti...? Ili to zavisi od životne dobi u kojoj smo?