Ledzer
Domaćin
- Poruka
- 3.615
Uranak mene nije hteo da prihvati za prijatelja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zasto ti izigravas pedera sa tim debilnim W?
vojislav inace ima izvitoperen i perverzan (ne)ukus za lepotu pa i nije bas dostojan ove diskusje![]()
prowociram debile
Ne brini.
Afirmacija je tipicna konsekventna greska.

Ne brini.
Afirmacija je tipicna konsekventna greska.
koliko je meni poznato,stojis mi sa strane u prijateljima...nikog nisam odbio...Uranak mene nije hteo da prihvati za prijatelja![]()
ma jesam frendi...al ovo je za mene forum...nisam dosao ovde da muvam ribe,da se socijalizujem...vec samo da se ispraznim...malo da podjjebavam one tastaura fakere,"strucnjake" za fudbal i muziku...Znaci, definitivno je nadzak
ili samo nije frendli.
Oh kako se vije elokevncijski izražavate...naprosto nas fasciniraju vaše mogutjnosti....![]()
koliko je meni poznato,stojis mi sa strane u prijateljima...nikog nisam odbio...
ma jesam frendi...al ovo je za mene forum...nisam dosao ovde da muvam ribe,da se socijalizujem...vec samo da se ispraznim...malo da podjjebavam one tastaura fakere,"strucnjake" za fudbal i muziku...

Pa nisam ni ja dosla da se udam,niti iko od nas...ali ako vec neko konta da si ok,sto moras da budes baksuz???
ne kapiram...prihvatio sam te i lepo mi stoji da jesi...dalje ne znam sta se desava...ne mislim ja nista lose...nasi profili su prijatelji...ima ovde i ok ljudi,al ima i debila...

muwajte se na tinejdzerima
na mojoj temi samo ja imam prawo na spam![]()

)
prowociram debile
ma nishta,nastavite deco
samo nek se mladi wole)
chiku promrzline muche pa je malo nerwozan
sace paki mora se rano po mleko iz tetrapaka![]()

Ne znam sto se toliko distanciras...mislim, ima debila, to znam vrlo dobro
ali nismo svi debili...![]()
Uranak me je prihvatio!Ja nisam videla![]()

W
........
kazem ja,ima ok ljudi...
evo ti definicija moje profesorice o meni..."posle 2 godine koliko ti predajem,nikada necu znati da li si najveci egomanijak koga sam ikada upoznala ili natprosecno inteligentan"...
"da li samo govoris kako bi bio nadmen ili jedini govois istinu"...
![]()