forum romanum
Domaćin
- Poruka
- 3.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je ovo?Gej parada se ovde preselila...
![]()
Šta je ovo?Gej parada se ovde preselila...
![]()
sto?
pa zene svoje slicice decenijama jos razgolicenije kace, jos napadnije, intenzivnije.
ako je prijatno videti lepo zensko telo, prijatno je videti i musko, koja razlika?
![]()
Razlika je u esteticiNisam baš sigurna da je ova prijatna ženskom oku, suviše je gej. Ako pogledamo unazad ovih 20-ak strana videćemo da žene sasvim drugačije poimaju mušku lepotu što naravno ne znači da neko drugi nema pravo na sopstvenu viziju lepote. Čak smatram i vrlo dobrim što se te dve vizije ne poklapaju,ovako je manja šansa za konkurencijom
Kolega iznad je malo preosetljiv na svaki vid šale, ali olako deli etikete o malograđanštini kad već nisam muškarac pa ne može omiljenu mantru o latentnom homoseksualizmu![]()
Kako god, ovo je unelo malo dinamike na ovaj pdf
nista protov nicijeg ukusa samo primecujem da ono sto se svidjalo mojoj babi ne mora da se svidja meni.
licno ne vidim da su momci po tim slicicama gej, pogotovo sto se danas isto prisiva svakom zgodnom lepo odevenom odnegovanom momku
- - - - - - - - - -
a sto se estetike tice ako je estetski videti zenu u donjem vesu , estetski je i muskarca, tako i u kupacem itd. sve je to isto.
![]()
A da malo bolje pogledaš slike?Velika je razlika između gej estetike i metroseksualca ako si na tu vrstu muške negovanosti mislila.
Meni ti muškarci na slikama nisu privlačni, ali razumem i da nekim ženama jesu.. i sve je to ok![]()
Razlika je u esteticiNisam baš sigurna da je ova prijatna ženskom oku, suviše je gej. Ako pogledamo unazad ovih 20-ak strana videćemo da žene sasvim drugačije poimaju mušku lepotu što naravno ne znači da neko drugi nema pravo na sopstvenu viziju lepote. Čak smatram i vrlo dobrim što se te dve vizije ne poklapaju,ovako je manja šansa za konkurencijom
Kolega iznad je malo preosetljiv na svaki vid šale, ali olako deli etikete o malograđanštini kad već nisam muškarac pa ne može omiljenu mantru o latentnom homoseksualizmu![]()
Kako god, ovo je unelo malo dinamike na ovaj pdf
nista protov nicijeg ukusa samo primecujem da ono sto se svidjalo mojoj babi ne mora da se svidja meni.
licno ne vidim da su momci po tim slicicama gej, pogotovo sto se danas isto prisiva svakom zgodnom lepo odevenom odnegovanom momku
- - - - - - - - - -
a sto se estetike tice ako je estetski videti zenu u donjem vesu , estetski je i muskarca, tako i u kupacem itd. sve je to isto.
![]()
Ove bih pocepao samo tako...
![]()
Klint Mauro
![]()
Ja sam osetljiv na dobru salu, i onda se nasmejem.
A malogradjanstina je kada primetis bogati - pe*dera na temi pa se sokiras, musko koje se lozi na musko
pa ti se prividja da vidis gej paradu. Nema potrebe da bilo sta "mantram".
Inace, ti momci koje sam postovao su uglavnom najpoznatiji svetski top modeli.
Opaska o preseljenoj gej paradi se odnosila na serijal sličica,ali ti u svom egocentrizmu ili paranoji ( šta god) misliš da se neko bavi tvojom personom. Niko ovde nije govorio o tim momcima lično, već o gej estetici slika.Kao što i većina gej ikona nije homoseksualne orjentacije pa ih ipak gej populacija rado svojata.
I na kraju jedan savet draga.Muškarci - bili oni gej ili strejt ne vole svađalice.![]()
zgodan.
uostalom, mislim da modne revije nikad nisu imale zgodnije manekene nego sto su to danas
Ja nisam ni tvrdio da su oni gejevi niti "svojatao", toliko o "paranoji (sta god)". Gejeva ima koji su civilizacijski velikani.
I svome muzu/decku tepaj "draga" ako mu je fetis, pa deli licemerno savete.. Kazem ja, prepozna se zatucani homofob.
Grebi ti malo po svom plitkom jarku... I koje ti pravo ugrozavam, na lupetanje?
Samim tim sto pokusavas nekoga da vredjas stereotipom na osnovu seksualne orijentacije (gejevi kao "zene") pokazujes da si zatucani homofob (il homofobicarka ako ti vise pase). Slicno da nekoga vredjas stereotipom bilo da je crnac, Rom, ili zena.. Mene zabole sta misli jos jedan zatucani, ali svakako reagujem na pokusaje uvreda na osnovu takvih licnih svojstava. I onda su drugi "svadjalice".
Inace, ja sam muzevniji od vecine muskaraca. A dragom zovi svoga muza/decka u vasim privatnim sesijama...
Kazem ja, zatucani homofob.