mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
nek nadje nekog gabora,
nece morati da brine...
nece morati da brine...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako si hteo da napišeš instinkt potkrala ti se greška u naslovu.Zali mi se jedan drugar malopre, da misli da ga devojka vara. I pitam ja njega‚ pa odkud znas msm jel si video, cuo...? On kaze nisam, jednostavno osecam
I sad mene interesuje kako to moze ako je jedan od partnera prevaren da li moze da oseti to a da nije video prevaru i da o tome nije cuo....vec jednostavno da oseti da nesto ne stima?
deda zikaZali mi se jedan drugar malopre, da misli da ga devojka vara. I pitam ja njega‚ pa odkud znas msm jel si video, cuo...? On kaze nisam, jednostavno osecam
I sad mene interesuje kako to moze ako je jedan od partnera prevaren da li moze da oseti to a da nije video prevaru i da o tome nije cuo....vec jednostavno da oseti da nesto ne stima?
ako si hteo da napišeš instinkt potkrala ti se greška u naslovu.
ako si hteo da napraviš štos, nije ti uspeo.
deda zika
instinkt nikad ne vara, naravno, ako je razvijen
najvise ce te ubedjivati u suprotno, oni koji nemaju taj instinkt
ne slusaj ih, slusaj instinkt, ako ga imas, on retko vara
Kad smo kod toga, sta je najbolje da se anulise insekt?
Apsolutno se slažem.
Samo je problem što se često instinkt zamjenjuje sa paranoičnom ljubomorom, a to je velika razlika.
Zali mi se jedan drugar malopre, da misli da ga devojka vara. I pitam ja njega‚ pa odkud znas msm jel si video, cuo...? On kaze nisam, jednostavno osecam
Instikt a ne insekt pametnjakoviću.