Insekt ne vara

gost 374444

Aktivan član
Poruka
1.272
Zali mi se jedan drugar malopre, da misli da ga devojka vara. I pitam ja njega‚ pa odkud znas msm jel si video, cuo...? On kaze nisam, jednostavno osecam
I sad mene interesuje kako to moze ako je jedan od partnera prevaren da li moze da oseti to a da nije video prevaru i da o tome nije cuo....vec jednostavno da oseti da nesto ne stima?

Neki nazivaju instinktom i kad primete promene u ponašanju, zahlađenje odnosa, ravnodušnost, uopste sve precutne promene. Ne verujem da neko moze tek tako da nasluti nešto bez ikakvog razloga i povoda od partnera, tj. moze ali to je onda već paranoja.

Meni se ti filmovi ne motaju po glavi, doduse ni slicna sranja ... ne kontam kako se moze biti u vezi i opterecivati se takvim stvarima

Bas vala .ima nas raznih.
Zar nije bolje ako primeti promene da razgovara o tome .sta kako i zašto. Nego da tripuje i lupa glavu.ne bi imala živaca da ako primetim nesto ne resim to .pa gde prevagne.sve je bolje nego dinstati se

Zali mi se jedan drugar malopre, da misli da ga devojka vara. I pitam ja njega‚ pa odkud znas msm jel si video, cuo...? On kaze nisam, jednostavno osecam
I sad mene interesuje kako to moze ako je jedan od partnera prevaren da li moze da oseti to a da nije video prevaru i da o tome nije cuo....vec jednostavno da oseti da nesto ne stima?

A šta znam.. nikad nisam bila prevarena... što u prevodu znači nikad se toliko nisam udubljivala u problematiku da saznam da li jesam ili nisam i da mi radi instinkt i tako te gluposti...

samo da me pogleda provalio bih

Moze i skoro uvek je u pravu...

Oseća verovatno udaljavanje i hladnoću jer se takvi intuitivni osećaji ne javljaju tek tako, pitanje je da li to obavezno znači prevaru ili joj jednostavno nije stalo kao ranije-

Uglavnom su to paranoje.

Ako slabo ebe a ženska mu uspaljena onda ima razloga za brigu .
Nebitno je da li ga ženska vara ili ne , biće sumnjičena .
U instikte se ne treba pouzdati jer onaj koji ima dobre instikte
i ne ulazi u vezu sa onom koja bi ga mogla eventualno prevariti .

Back