- Poruka
- 36.380
teraš mak na konac?Plenum, a oni sami sebe u filmu oceniše najboljim. E, sami sebe?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teraš mak na konac?Plenum, a oni sami sebe u filmu oceniše najboljim. E, sami sebe?!
Koncem meseca biće ti jasnoteraš mak na konac?
aha kad tvoj gazda organizuje miting i napadne braćom hofman svoje pristalice da bi dokazao svetu da su studenti agresivna bićaKoncem meseca biće ti jasno
Ne bavim se proročanstvimaaha kad tvoj gazda organizuje miting i napadne braćom hofman svoje pristalice da bi dokazao svetu da su studenti agresivna bića
ovo je već proročanstvoKoncem meseca biće ti jasno
Ja ne proričem, ja znamovo je već proročanstvo
očigledno ti proričeš šta če se desiti krajem meseca
2. Autor filma sam sebi daje ocenu za diplomski?! Ovo je za psihijatriju. Egoizam 100%. Dakle autor je ladno predložio da u skali ocena 1-20 sam sebi da ocenu 20! Dati sam sebi ocenu za film diplomskog rada umesto profesora!?? Neki će reći da se zezao. Ma jok. Covek egoista
Pritera svaki put kad gledam Cacije i kad vi koji podrzavate ovu vlast napisete nesto
Znam da nije tema, ali kako to da profesor na FDU (MIkina zena) i "glavni" lik koji priprema studente za upis na FDU (Mika) budu likovi koji nikad nisu glumili i koji se u glumi uopste nisu pokazali, dokazali ni proslavili? Kako takvi bezlicni, nebitni, NPC likovi postanu KLJUCNI ljudi za celu struku?"ZAR NIJE TO BILA KORUPCIJA?" Slučaj Mike Aleksića pokrenuo debatu o upisu na studije glume na FDU
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/z...ca-pokrenuo-debatu-o-upisu-na-studije/py5peyb
Zbog privođenja Miroslava Mike Aleksića (68), vođe kulta ličnosti maskiranog u školicu glume, u javnosti su se pojavile sumnje u proces upisa na Fakultet dramskih umetnosti, imajući u vidu da je Biljana Mašić, Aleksićeva supruga, profesorka na Katedri za glumu. FDU se ogradio od Aleksića i zasad niko nije izneo direktne dokaze o korupciji i protekciji, ali mnogima je saopštenje Fakulteta bilo previše mlako i zahtevali su odlučniju reakciju.
Veljko Lalić, direktor i glavni urednik "Nedeljnika", u kolumni za najnoviji broj svog magazina otvoreno je upitao: "Zar nije korupcija što je njegova supruga decenijama primala klince na FDU, iako je, pride, bila i predavač u ovoj školi?"
"Na to pitanje očekujem odgovor FDU, a ne gluposti da je bila jedna u komisiji. Ako prestanemo da se lažemo, a makar su nas to zamolila ova deca, roditelji su najviše zbog toga birali tu školu... A sad smo shvatili šta su birali...", napisao je Lalić.
Supruga pedofila optuženog za silovanja kao profesor na FDU prima na taj fakulet bivše polaznike Mikine privatne "škole" zloupotrebljavajući svoj položaj. I ona sama je bivša polaznica iste škole i verovatno preko njegove koruptivne mreže postavljena na to mesto profesora državnog univeziteta.
Pa eto divnog scenarija za film i to baziranom na istinitom događaju.
Pa jesu li to napravili studenti?
Pa jesu li to napravili studenti?
Nisu, ali im se podmece a pre toga se grebe za "sendvic" od njih, za hranu bukvalno.
Pa neko drugi, verovatno snage koje su po zakonu obavezne da cuvaju predsednistvo tj, gradsku kucu u uslovima rizicnog skupa.Pa ko je onda?
CIA, Soros, Djilas i N1?
Miloš Pavlović je student kao i svi drugi. Ima pravo na svoje mišljenje, kao i svi drugi. Niko nema pravo zbog toga da mu preti, kriminalce naći pa u bukagije na tih godinu dana.
Kome je Vucic pretio i kako? Cime? Ja nesto nisam primetila da je ikome pretio, osim sto je pozvao na mir i miran skup.Pa Vucic preti i kvalifikuje milion gradjana Srbije koji su dosli na protest 15. marta pa nikom nista. Hocemo li i njega onda, posto preti, kao kriminalca u bukagije ali na malo duze od godinu dana, s obzirom da nije pretio jednoj osobi vec milionu ljudi, i s obzirom da, kao vlast, NEMA PRAVO da to radi jer niti je policija, niti je tuzioc?
Sta cemo sad, pesadinac? Hocemo isti zakon za sve, ili opet za vas ne vazi a na nas sve da se primeni najstrozije?
Pa neko drugi, verovatno snage koje su po zakonu obavezne da cuvaju predsednistvo tj, gradsku kucu u uslovima rizicnog skupa.
Pa verovatno su se oni povukli negde tokom veceri, moja pretpostavka, dok su drugi bili tu. Ne zaboravi da su bacane baklje na njih i ko zna sta. Sutradan kad su dosli i oni su zatekli sta su zatekli.A zasto nisu studenti koji hoce da uce pocistili i sredili to pre nego sto su otisli?
I zasto "snage" cuvaju park sa cacijima?
Drekavac.Pa ko je onda?
CIA, Soros, Djilas i N1?
Težak je kamen ispod koga živiš.Kome je Vucic pretio i kako? Cime? Ja nesto nisam primetila da je ikome pretio, osim sto je pozvao na mir i miran skup.
Duboka je rupa u kojoj gmizes.Težak je kamen ispod koga živiš.
Sve cu da vas rasteram, razbijem, pohapsim - ko je ON da rasteruje, hapsi, razbija? Ko je on da kvalifikuje da li je obojena revolucija ili nije? Postoje nadlezni organi, pa neka oni utvrde - on o tome nema sta da prica i da ceni jeste ili nije. Najavljivao je da ce biti nasilja, gradjanski rat - i na kraju je samo on pucao iz onog oruzja i u isto vreme, KAKO CUDNO, su njegove kriminalne horde pohrlile iz svojih brloga gde su se krili, NARAVNO SVI POD MASKAMA, dok medju protestantima NIKO NIJE NOSIO MASKE, da bi se zahebali jer su studenti i veterani sklonili ljude i ostavili ih na golom da ih svi vidimo ko su i sta su.Kome je Vucic pretio i kako? Cime? Ja nesto nisam primetila da je ikome pretio, osim sto je pozvao na mir i miran skup.