Insajderska priča o Ćacilendu: Objavljen film "Kameleon" napravljen u Pionirskom parku

2. Autor filma sam sebi daje ocenu za diplomski?! Ovo je za psihijatriju. Egoizam 100%. Dakle autor je ladno predložio da u skali ocena 1-20 sam sebi da ocenu 20! Dati sam sebi ocenu za film diplomskog rada umesto profesora!?? Neki će reći da se zezao. Ma jok. Covek egoista

Zašto te to čudi. Pa i sama upotreba termina "ćaci" kao izrazito izrugivačkog i ponižavajućeg je znak psihološkog poremećaja ličnosti koji se manifestuje u odsustvu empatije i ogromnoj želji da se neko ponizi i dehumanizuje. Ne bi me čudilo da čak i kad sve ovo prođe ostanu posledice u vidu porasta vršnjačkog nasilja među maloletničkom i adolescentskom populacijom.

Pritera svaki put kad gledam Cacije i kad vi koji podrzavate ovu vlast napisete nesto

mi ne podrzavamo sorosevce

ni stare soros pionire a bogami ni nove

ja sam desnicar patriota i zelim patriote rusofile na vlasti u SRbiji a ne nijednu od Soros frankcija - SNS Djilasa Save Rotsilda i drugih

"ZAR NIJE TO BILA KORUPCIJA?" Slučaj Mike Aleksića pokrenuo debatu o upisu na studije glume na FDU​

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/z...ca-pokrenuo-debatu-o-upisu-na-studije/py5peyb

Zbog privođenja Miroslava Mike Aleksića (68), vođe kulta ličnosti maskiranog u školicu glume, u javnosti su se pojavile sumnje u proces upisa na Fakultet dramskih umetnosti, imajući u vidu da je Biljana Mašić, Aleksićeva supruga, profesorka na Katedri za glumu. FDU se ogradio od Aleksića i zasad niko nije izneo direktne dokaze o korupciji i protekciji, ali mnogima je saopštenje Fakulteta bilo previše mlako i zahtevali su odlučniju reakciju.
Veljko Lalić, direktor i glavni urednik "Nedeljnika", u kolumni za najnoviji broj svog magazina otvoreno je upitao: "Zar nije korupcija što je njegova supruga decenijama primala klince na FDU, iako je, pride, bila i predavač u ovoj školi?"

"Na to pitanje očekujem odgovor FDU, a ne gluposti da je bila jedna u komisiji. Ako prestanemo da se lažemo, a makar su nas to zamolila ova deca, roditelji su najviše zbog toga birali tu školu... A sad smo shvatili šta su birali...", napisao je Lalić.

Supruga pedofila optuženog za silovanja kao profesor na FDU prima na taj fakulet bivše polaznike Mikine privatne "škole" zloupotrebljavajući svoj položaj. I ona sama je bivša polaznica iste škole i verovatno preko njegove koruptivne mreže postavljena na to mesto profesora državnog univeziteta.
Pa eto divnog scenarija za film i to baziranom na istinitom događaju.
Znam da nije tema, ali kako to da profesor na FDU (MIkina zena) i "glavni" lik koji priprema studente za upis na FDU (Mika) budu likovi koji nikad nisu glumili i koji se u glumi uopste nisu pokazali, dokazali ni proslavili? Kako takvi bezlicni, nebitni, NPC likovi postanu KLJUCNI ljudi za celu struku?

I sta bi sa Aleksicem, je li na kraju osudjen ili nije? Ne znam sta tu ima da se ceka, pozoves svedoke, ustanove se dokazi (za koje licno mislim da ih nema) - i sledi presuda.

Inace moje misljenje je da, bez ikakve namere da branim silovatelje, sve koji posle 10 godina prijave silovanje treba kazniti kao saucesnike u zlocinu - jer su znali za zlocin (pa pocinjen je nad njima!) ali ga nisu prijavili, cime su omogucili silovatelju da zlocin ponovi nad drugom osobom. Naravno da ako je bilo siovanja silovatelj mora biti kaznjen, ali ni te zrtve koje godinama cute pa se onda sete da tuze, i to sve nekako u "nezgodnom" politickom trenutku za narod i drzavu, nisu uopste nevine. Slicno se desava sirom sveta, ovo pisem povodom ovog slucaja prosto kao motiv.

Da pojasnimo jos nesto - kako ces da dokazes silovanje posle 5 dana, a ne posle X godina? PA NIKAKO! A odmah nakon dela? Danas - vrlo lako, uzme se uzorak sperme i cao zdravo.

images (2).jpg
images (1).jpg

Miloš Pavlović je student kao i svi drugi. Ima pravo na svoje mišljenje, kao i svi drugi. Niko nema pravo zbog toga da mu preti, kriminalce naći pa u bukagije na tih godinu dana.

Pa Vucic preti i kvalifikuje milion gradjana Srbije koji su dosli na protest 15. marta pa nikom nista. Hocemo li i njega onda, posto preti, kao kriminalca u bukagije ali na malo duze od godinu dana, s obzirom da nije pretio jednoj osobi vec milionu ljudi, i s obzirom da, kao vlast, NEMA PRAVO da to radi jer niti je policija, niti je tuzioc?

Sta cemo sad, pesadinac? Hocemo isti zakon za sve, ili opet za vas ne vazi a na nas sve da se primeni najstrozije?

Pa Vucic preti i kvalifikuje milion gradjana Srbije koji su dosli na protest 15. marta pa nikom nista. Hocemo li i njega onda, posto preti, kao kriminalca u bukagije ali na malo duze od godinu dana, s obzirom da nije pretio jednoj osobi vec milionu ljudi, i s obzirom da, kao vlast, NEMA PRAVO da to radi jer niti je policija, niti je tuzioc?

Sta cemo sad, pesadinac? Hocemo isti zakon za sve, ili opet za vas ne vazi a na nas sve da se primeni najstrozije?
Kome je Vucic pretio i kako? Cime? Ja nesto nisam primetila da je ikome pretio, osim sto je pozvao na mir i miran skup.

A zasto nisu studenti koji hoce da uce pocistili i sredili to pre nego sto su otisli?

I zasto "snage" cuvaju park sa cacijima?
Pa verovatno su se oni povukli negde tokom veceri, moja pretpostavka, dok su drugi bili tu. Ne zaboravi da su bacane baklje na njih i ko zna sta. Sutradan kad su dosli i oni su zatekli sta su zatekli.

Iskreno, film mi je nekako mlak i neubedljiv, ali vidim sa su uspeli da im se uvuku u kamp. Bolje je to uradio Sarovic, mada koliko shvatam iz vremenskog toga oni su usli u kamp pre nego sto je dosao Sarovic i desio se onaj incident.

Steta sto nisu snimali 15. popodne i uvece, to bi bio pun pogodak, da vidimo sta se zaista desavalo u Cacilendu u tim kriticnim momentima.

Na sve to, moram da dodam da je tuzno da ih sluzba nije provalila, sto tek pokazuje koliko su suplji i da nisu u stanju da zastite ni te svoje Cacije.

A onaj na kraju mi je najbolji, kao prijateljski savetuje da se ne prave problemi ALI NE MOZES DA UDJES u slobodnu povrsinu zvanu park. A nosi masku i ne identifikuje se, drugim recima mogao sam i ja tako da stavim masku i kazem tom istom liku NE MOZETE DA IZADJETE ODATLE, najlepse ti kazem, nemoj da pravis probleme, ja moram da stojim ovde, idi uzivaj u svinjcu, pardon satorima Cacilenda, mozda nadjes i neku cicu pa ti se i posreci...

U kakvom mi cirkusu od drzave zivimo, kad malo ozbiljnije mucnes glavom. A policija stoji pored tih likova i ne mesa se u svoj posao.

I onda neki ovde pricaju o redu i zakonima. PA SVE STE IH UKINULI, ZATO I IMATE SAD HAOS!

Kome je Vucic pretio i kako? Cime? Ja nesto nisam primetila da je ikome pretio, osim sto je pozvao na mir i miran skup.
Sve cu da vas rasteram, razbijem, pohapsim - ko je ON da rasteruje, hapsi, razbija? Ko je on da kvalifikuje da li je obojena revolucija ili nije? Postoje nadlezni organi, pa neka oni utvrde - on o tome nema sta da prica i da ceni jeste ili nije. Najavljivao je da ce biti nasilja, gradjanski rat - i na kraju je samo on pucao iz onog oruzja i u isto vreme, KAKO CUDNO, su njegove kriminalne horde pohrlile iz svojih brloga gde su se krili, NARAVNO SVI POD MASKAMA, dok medju protestantima NIKO NIJE NOSIO MASKE, da bi se zahebali jer su studenti i veterani sklonili ljude i ostavili ih na golom da ih svi vidimo ko su i sta su.

Itd itd itd, sta je sve sebi davao za pravo.

Na debele ce on robije da ide. I mnogi drugi, naravno.

Back