Do cega nije trebalo da dodje? Ko je doveo kriminalce i policiju u Pionirski park? Ko se to plasi sopstvenog naroda?
Da li je tebi jasno da su MASKE nosili samo i iskljucivo ti kriminalci iz Cacilenda i policija, ni jedan protestant nije nosio masku a bilo je milion ljudi? Kako se mi, obicni gradjani, ne plasimo te famozne sluzbe i da budemo snimljeni, stavise nikom to ne smeta, ali se njima BAS SVIMA nesto ne da da im se snime lica?
Ja da sam ubedjen da radim pravu stvar meni bi bila cast da pokazem lice i objasnim zasto sam tu i sta zapravo radim, kao sto je taj milion ljudi i radio. A ja sam bio i na protestima 2020. godine kada nas je ispred te iste Skupstine bilo manje od 100, snimljen sam hiljadu puta verovatno od svih sluzbi, i tada je vazilo isto pravio - iako je bio u toku "Korona cirkus" niko od protestanata nije nosio maske, jedino ih je nosila policija, i ona u civilu i ona koja je obezbedjivala Skupstinu.
SRAM DA IH SVE BUDE, i na sve to ih mi placamo.
Ne znam da li imas firmu ili radis za nekog, ali verovatno znas iz iskustva u bilo kojoj varijanti sta se desava kada onaj ko radi za tebe ili oni koji rade za nekog vlasnika firme ne rade ono sto im se kaze (u granicama normalnog pricam) - sledi otkaz ili neka kazna - smanjenje plate, premestaj na losije radno mesto, sta vec. E PA I VUCIC I TA POLICIJA RADE ZA MENE, i za onih milion ljudi, i dobili su OTKAZ jer su prestali da rade za nas.
I da i to pojasnimo - policija, sluzbe, profesori NE PLACAJU drzavi nista, drzavi placamo MI KOJI RADIMO U PRIVATNIM FIRMAMA. Oni dobiju novac iz budzeta koji onda vrate drzavi. Ja nisam placen iz budzeta nego moram da zaradim novac, a oni ga dobijaju po default-u "jer imaju drzavni posao". To je razlika koje takodje moraju da budu svesni svi, a narocito oni koji su placeni iz budzeta, a gde spada I VLAST I OPOZICIJA I SVE SLUZBE (prosveta, zdravstvo, bezbednost, administracija).