Nastavak priče o „kamperima“: Susret reportera N1 sa organizatorkom statista u Pionirskom parku

Ovde ne govorimo o tome nego o tom navodnim susretu između novinara N1 i te žene koja novodno regrutuje studente koji se protive blokadama.
Imas audio zapis.
Hajde o svemu.
Daj neki zapis o studentima koji biju pandura?
Zapus o crvenim beretkama koje studiraju?
Tvojim studentima koji znaju himnu?
Vucicu koji ne laze?

И антисрпско смеће од медија Н1 се кроз овај монтирани снимак укључило у борбу против студената у пионирском парку који имају тај "гријех" да желе студирати, желе изучити знање и колико сутра постати корисним члановима друштва. Очекивано, дрма србофобија, гадно дрма.

Ko može da garantuje da ta žena nije sve ovo izglumila? Ona se sastaje sa "studentom" od 28 godina koji izgleda starije i sve mu ovo govori. Malo čudno po meni.

Moj muž se prijavio za statiranje , ajde da popuni slobodan dan preko jedne viber grupe, mislio meki film. Stiže poruka znas to ti je ono u pionirskom parku. Naravno da ih je napusio. Meni ne treba veća garancija , a i znam dvoje ljudi tamo, komšije smo. Kriminalci. Ja znam kako jeste, ti veruj u sta hoćeš. Imaš pravo.

Je l tebi ta deca nešto smetaju? Ili vi smetate toj deci da rade svoj posao....studiranje?
Hejtovanje pristojne dece je posao manijaka....
Stvarno bre,sramota,posrali ste ceo park,kontaminirali,nece moci deca milion godina da se igraju,kao osiromaseni uranijum

Back