A ovi što igraju bangbinton?
Pogledajte prilog 1695562
Necu da gledam. U pocetku je moralo malo traljavo da ide dok se organizovalo kako treba, i moguce su greske.
To vi nadjete neki softver koji nadje najvecu podudarnost lica i onda predstavljate kao da je to bas on. Nita ne verujem "Tviterovim izvorima i cinjenicama", koju svaka budala moze da napise.
Štreberi su učenici koji savesno uče i ne beže sa časova i ja to podržavam. Da ima takvih među ovim navodnim studentima ,prva bih im pružila podršku. Objasniću sada tebi, možda i ostali shvate. Potez dovođenja nekih mladih ljudi koji nit su validni studenti, nit su čak ni mladi, je vređanje inteligencije ovog naroda, pod uslovom da je ima. Taj potez pokazuje svu besmislenost ove vlasti, koja očajnički vuče pogrešne poteze
Jedna ozbiljna vlada prvo ne bi dozvolila da se bilo šta od navedenog desi ( nestručne gradnje i pogibije, korupcije, veličanje nemoralnih spodoba i kriminalaca, ponižavanje prosvetnih radnika i srozavanje obrazovanja). Zašto vas sada čudi ovoliki bes kod ljudi ako sve ovo navedeno možete i sami ako želite proveriti?
Ja sam stavila sliku, mogla si da pogledas prvo, da su u pitanju pravi, mladi studenti. To sta je u pocetku bilo ne znam, ne verujem mnogo "Tviter" izvorima, ali moguce je da je neko dosao da im da podrrsku, pa tu i prespavao do daljnjeg. Sada vise nije tako. Tj. od sutradan.
Ovo sve nije trebalo da se desi, to si u pravu, ali zar sada mogucim zrtvama (opet) mladih ljudi treba da se "istera pravda na cistac"? Jos gore, to nece biti pravda, to ce biti zrtvovanje mladih zarad necije sulude ideje o obaranju vlasti na ulici. E, pa tako se ne obara vlast, nego na izborima.
Mrzi ih godinama da izadju na izbore, niko im ne valja, ali zato ih sada ne mrzi da izlaze na ulice i pesace kilometrima? U redu i to, ali tako se vlast ne menja.
Zato ne verujem i nisam za to, neka protestuju i dalje ako zele, samo neka dozvole posto se oduzilo, da ko zeli da uci i polaze, moze da uci, i da se vrati red u ovu zemlju kako bi i te institucije na kraju krajeva, mgle da rade svoj posao, svaka svoju najbolje koliko moze.