Koje biste pitanje postavili ćacima u Pionirskom parku?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pocinje sve vise da me intersuje sta si zavrsila i da li si , kad ovako nazivas ove studente, i ti i bilo ko ko ovako izmislja pogrdna imena?

I mene to zanima. A to 'ćaci' je em loša fora, em ofucana jer je ponavljaju neprestano kao pokvarena traka. No, nije njihovo lažno uverenje da su smešni i duhoviti najgora stvar. Najcrnja je strahovita ostrašćenost koja mene zapanjuje. Čini mi se da se većina pristojnog sveta povukla sa pdf Politika na krstarici i da sada ovaj podforum služi kao nekakav ventil za iskazivanje nezadovoljstva i lečenje frustracija.

Poslednja izmena od moderatora:
Nino nije li te bar malo stid da ove studente nazivas, "cacima", ovu omladinu koja nikog ne dira?

Ko je vredjao studente u blokadi da bi ovako posprdno pisala, i sta je uzrok ovom tvom izivljavanju i lecnju frustracija na studente koji nikog nisu dirali, a imaju prava da traze to sto traze?

https://www.sd.rs/vesti/drustvo/3-d...oji-zele-da-uce-u-pionirskom-parku-2025-03-09

Pocinje sve vise da me intersuje sta si zavrsila i da li si , kad ovako nazivas ove studente, i ti i bilo ko ko ovako izmislja pogrdna imena?
Pa evo, ja bih pitao ove ćake koju varijantu ćaha ovde igraju, i koje otvaranje su koristili.

GlmGz9jXAAAXbGE.jpeg

Pa evo, ja bih pitao ove ćake koju varijantu ćaha ovde igraju, i koje otvaranje su koristili.

Pogledajte prilog 1695289
Mozda su upravo zavrsili partiju pa vratili i poredjali nasumicno figure da se ne izgube na travi? Mozda zele da odmore od saha neko vreme?

Sve gledate, a ispadate samo jos vise smesni s tim sta vas "muci" u svemu ovome.

A sta su to streberi, sendvicari? Ima li srpski, knjizevni ili opsteprihvaceni izraz za to, ili je to samo necijji pogrdni izraz iz sujete, umisljaja pa i pakosti?
Štreberi su učenici koji savesno uče i ne beže sa časova i ja to podržavam. Da ima takvih među ovim navodnim studentima ,prva bih im pružila podršku. Objasniću sada tebi, možda i ostali shvate. Potez dovođenja nekih mladih ljudi koji nit su validni studenti, nit su čak ni mladi, je vređanje inteligencije ovog naroda, pod uslovom da je ima. Taj potez pokazuje svu besmislenost ove vlasti, koja očajnički vuče pogrešne poteze
Jedna ozbiljna vlada prvo ne bi dozvolila da se bilo šta od navedenog desi ( nestručne gradnje i pogibije, korupcije, veličanje nemoralnih spodoba i kriminalaca, ponižavanje prosvetnih radnika i srozavanje obrazovanja). Zašto vas sada čudi ovoliki bes kod ljudi ako sve ovo navedeno možete i sami ako želite proveriti?

I mene to zanima. A to 'ćaci' je em loša fora, em ofucana jer je ponavljaju neprestano kao pokvarena traka. No, nije njihovo lažno uverenje da su smešni i duhoviti najgora stvar. Najcrnja je strahovita ostrašćenost koja mene zapanjuje. Čini mi se da se većina pristojnog sveta povukla sa pdf Politika na krstarici i da sada ovaj podforum služi kao nekakav ventil za iskazivanje nezadovoljstva i lečenje frustracija.
Do sada te je realnost demantovala više puta jer u bolnici su studenti koje jesu povredili Ćaciji. Prevod: Ćaci su oni koji su izričito protiv obrazovanih jer im je sistem dozvolio da ne moraju biti obrazovani da bi radili neki posao jer je dovoljno da imaju člansku kartu. Takvi sa podsmehom gledaju obrazovane, pišu oobično jako nepismene komentare o prosvetnim radnicima i obrazovanju, uopšteno.

Štreberi su učenici koji savesno uče i ne beže sa časova i ja to podržavam. Da ima takvih među ovim navodnim studentima ,prva bih im pružila podršku. Objasniću sada tebi, možda i ostali shvate. Potez dovođenja nekih mladih ljudi koji nit su validni studenti, nit su čak ni mladi, je vređanje inteligencije ovog naroda, pod uslovom da je ima. Taj potez pokazuje svu besmislenost ove vlasti, koja očajnički vuče pogrešne poteze
Jedna ozbiljna vlada prvo ne bi dozvolila da se bilo šta od navedenog desi ( nestručne gradnje i pogibije, korupcije, veličanje nemoralnih spodoba i kriminalaca, ponižavanje prosvetnih radnika i srozavanje obrazovanja). Zašto vas sada čudi ovoliki bes kod ljudi ako sve ovo navedeno možete i sami ako želite proveriti?
Просто обожавам квазиелиту којој је све јасно, само народ не ваља.

Necu da gledam. U pocetku je moralo malo traljavo da ide dok se organizovalo kako treba, i moguce su greske.
To vi nadjete neki softver koji nadje najvecu podudarnost lica i onda predstavljate kao da je to bas on. Nita ne verujem "Tviterovim izvorima i cinjenicama", koju svaka budala moze da napise.
Ja sam stavila sliku, mogla si da pogledas prvo, da su u pitanju pravi, mladi studenti. To sta je u pocetku bilo ne znam, ne verujem mnogo "Tviter" izvorima, ali moguce je da je neko dosao da im da podrrsku, pa tu i prespavao do daljnjeg. Sada vise nije tako. Tj. od sutradan.

Ovo sve nije trebalo da se desi, to si u pravu, ali zar sada mogucim zrtvama (opet) mladih ljudi treba da se "istera pravda na cistac"? Jos gore, to nece biti pravda, to ce biti zrtvovanje mladih zarad necije sulude ideje o obaranju vlasti na ulici. E, pa tako se ne obara vlast, nego na izborima.

Mrzi ih godinama da izadju na izbore, niko im ne valja, ali zato ih sada ne mrzi da izlaze na ulice i pesace kilometrima? U redu i to, ali tako se vlast ne menja.

Zato ne verujem i nisam za to, neka protestuju i dalje ako zele, samo neka dozvole posto se oduzilo, da ko zeli da uci i polaze, moze da uci, i da se vrati red u ovu zemlju kako bi i te institucije na kraju krajeva, mgle da rade svoj posao, svaka svoju najbolje koliko moze.

Ja prosto obožavam kada neko kaže da smo svi u ovoj državi genijalci, ala Tesla :mrgreen: i drži se i dalje one dobre, stare: ne veruj svojim očima, veruj ono što ja kažem ;)
С малецком различицом што ја никад и нигдје нисам написао да смо сви Тесле, дакле, обожаваш непостојеће, а то је већ много ближе твом опису истог нам народа. :mrgreen:
Добро де, знам ја моје Србе, мало те понијело па си повукла на АВ-а, тако је и он знао да се занесе и да дијели савјете које му нико није тражио... па ето гдје га је то довело.

С малецком различицом што ја никад и нигдје нисам написао да смо сви Тесле, дакле, обожаваш непостојеће, а то је већ много ближе твом опису истог нам народа. :mrgreen:
Добро де, знам ја моје Србе, мало те понијело па си повукла на АВ-а, тако је и он знао да се занесе и да дијели савјете које му нико није тражио... па ето гдје га је то довело.
Ni ja nigde nisam rekla sa su SVi glupi,već oni, koji pored svojih očiju, veruju tuđim lažima.

@dragon x

Хеј, Дрогане!!!

Док се ви шеткате по Ћациленду, а народ вас посматра,

Бошње расписале тјералницу за Додиком!!!
Kasniš, nisu za Dodikom već za predsjednikom Republike Srpske, predsjednikom Vlade Republike Srpske i predsjednikom Skupštine Republike Srpske.

Sada nam prijeti sukob sudske policije BiH i MUP RS-a.
Nema više nazad, BiH očekuju sukobi.

Back