Insajder - aktuelno

Cim Boris pobedi Bata je na slobodi istog trena, a vi radikalski misevi ima da
crknete u svojim bednim rupama i stanovima od 40 kvadrata.
Bata ima kucu koja je skuplja od cele vase zgrade, zlobnici crknite.

ovaj pobegao iz ludnice definitnivno... :D koji bolesnik
moja kuca nije kao Batina ali ipak ima nekih 350m2, otprilike, a mozda i vise ako se racunaju i terase i stepenice i tako to. :roll:

Cim Boris pobedi Bata je na slobodi istog trena, a vi radikalski misevi ima da
crknete u svojim bednim rupama i stanovima od 40 kvadrata.
Bata ima kucu koja je skuplja od cele vase zgrade, zlobnici crknite.

Ne sumnjam da je taj tvoj idol pun ko brod.
Pa godinama diluje drogu, i bavi se kriminalom.
Samo mu se izgleda racunica malo pobrkala, ili je zagrizao malo previse.
Bogami se bas sprema odstrel tog kapitalca.:lol:

Rekoh ...politizirace se sigurno ako Vojvodinu sutnu u nizi rang.Vec ide porica kako to iz BGD-a su namestili Vojvodini i slicno.
Pa kad se posle 15 godina konacno pojavi klub koji je po kvalitetu , organizaciji pa i rezultatatima potpuno ravnopravan Titovim blizancima sa topciderskog brda i odjednom bas na njemu da se polome kola ne treba biti veliki genije pa zakljuciti da da je u pitanju rat protiv fk Vojvodina a ne korupcije i kriminala . Buturovic je za sve sto je radio u zivotu verovatno zasluzio dve dozivotne robije i ako je jedino sto su mu nasli da ga optuze utakmica u fakin Lucanima onda je to sramota za drzavu i policiju .Da ne govorim sto mnogo veci krimosi mislim sto se tice fudbala koji su mnogo duze u tom poslu od Bata na celu sa Terzicem, Dzajom , Curkovice,Zekom , silikonskom mafijaskom dronfuljom i ostalima ne samo da nisu predmet istrage vec su i nagradjeni znacajnim fukcijama u sportu poput predsednika OKSa , FSSa i slicno.

Ma u pravu si Bata je car i mrze ga ovi smradovi radikalski.
Covek je napravio cudo od Vojvodine.

ownedcarmx8.jpg

Pa kad se posle 15 godina konacno pojavi klub koji je po kvalitetu , organizaciji pa i rezultatatima potpuno ravnopravan Titovim blizancima sa topciderskog brda i odjednom bas na njemu da se polome kola ne treba biti veliki genije pa zakljuciti da da je u pitanju rat protiv fk Vojvodina a ne korupcije i kriminala . Buturovic je za sve sto je radio u zivotu verovatno zasluzio dve dozivotne robije i ako je jedino sto su mu nasli da ga optuze utakmica u fakin Lucanima onda je to sramota za drzavu i policiju .Da ne govorim sto mnogo veci krimosi mislim sto se tice fudbala koji su mnogo duze u tom poslu od Bata na celu sa Terzicem, Dzajom , Curkovice,Zekom , silikonskom mafijaskom dronfuljom i ostalima ne samo da nisu predmet istrage vec su i nagradjeni znacajnim fukcijama u sportu poput predsednika OKSa , FSSa i slicno.

Kad smo kod Curkovica najsmesnije je bilo kad ga je ona krava pitala u vezi namestanja a on kao prica o dopingu i kako je to strasno kad ima dopinga u sportu,hahahahah!!!! Koji mafijas ustaski.Za Zeku recimo znam da je tezak krimos a samim tim i citava uprava Partizana a verovatno je tako i sa Zvezdom a i ostalim klubovima.Kad bi se sve ispitalo kako treba mislim da fudbala u Srbiji vise ne bi bilo.Ali to u fudbalu samo oslikava kakva nam je zemlja.

*** kad vidim kakve sve kapisle podrzavaju Borisa i sta lupetaju nije ni cudo sto ljudi hoce grobara...
Ovom malom nekada idoli bili knele,kristijan i ostala garnitura iz "citulje", posto njih vecinom nema pronasao sebi novo bozanstvo, u svakom slucaju stravican obrt vrednosti i svojevrsna ironija nicka "mladidemokrata" ....ne zelim demokratiju majke mi...

inace nesto sto mala kapisla prica nije daleko od istine i to je tuzno. Buturovic ce verovatno morati da plati kauciju zbog namestanja rezultata a siguran sam da ta kaucija nece biti preveliki atak za njegov dzep...
a ona akcija je sramota, rezirali su kao da apse Provenzana. . .

ma kakva nasa mafija. provenzano je bio vodja koza nostre, nisu znali ni gde je ni da li je uopste ziv. imali su neku fotografiju staru 40 godina...bata se sepuri po NS i svi znaju gde je a bogami i kako izgleda :)

Back