Insajder - aktuelno

Sad sam gledao uzivo kako ga apse ,nisu me pustili da prodjem kroz Stanoja Glavasa pa sam morao da lazem da idem kod komsije pekara da narucim prase za svadbu :lol::lol: ako ga stvarno hapse zbog utakmice sa Mladosti od prosle sezone onda je to velika sramota za drzavu i policiju :x

Sad sam gledao uzivo kako ga apse ,nisu me pustili da prodjem kroz Stanoja Glavasa pa sam morao da lazem da idem kod komsije pekara da narucim prase za svadbu :lol::lol: ako ga stvarno hapse zbog utakmice sa Mladosti od prosle sezone onda je to velika sramota za drzavu i policiju :x

Ово ме подсећа на Ал Капонеа и његово хапшење због утаје пореза.:)

A okupilo se neki navijači Vojvodine i podržavali ga, vikali: ''Ne daj se Bato...''
k022.gif

Šta se u tim glavama događa, da mi je znati. :roll:

Ово ме подсећа на Ал Капонеа и његово хапшење због утаје пореза.:)
Pa bas to da su ga uhapsili za sve sto je radio u zivotu ne bi imao nista protiv zna se ko je i sta je , al da njega koji je u fudbalu i u Vojvodini godinu i po dana sada hapse za navodno namestanje jedne utakmice a mafijas Terzic koji namesta utakmice 10 godina je jos na slobodi i to predsednik saveza.Da ne govorim o Zecevicu , Ceci , ekipi iz Zvezde ili cuvenom predsedniku Olimpijskog komiteta i bivsem direktoru Partizana Ivanu Curkovicu koji juce ladno u kameru kaze kako on nije cuo za sistem 3 za 3 za koji je cuo svaki klinac od 10 godina koji je tri puta bio na stadionu .:roll:

uhapsili batu...*** od kad se ja njega secam,znamo se jos dok je ranih devedesetih drzao u parku na zadnjem spratu kazino.....uvek je oko sebe imao klinkice..i bio uz dugog,nekako,zastitni znak novog sada...dobro....nikako pozitivan,vec onako,ulicni....u ono vreme dok je ns imao smek...

Svaka cast Brankici i ekipi Insajdera,
da nije njih istina nikada ne bi izasla na videlo.BRAVO samo nastavite tako:!:

Ma koja Brankica.Kao to se sve ne zna. Pa ono sto je bilo sinoc u insajderu sve sam znao i pre i jos neke stvari koja ova nije ni pomenula(ali dobro mozda bude u sledecem delu)

P.S.-Ma taj Buturovic uhapsen zato sto nije hteo da proda Kacara Zvezdi.

nije zbog kacara,ceo insajder je i lansiran od strane drz.organa da se pohapse kljucni ljudi mafije...za drugo nije bilo dokaza..pa zar stvarno mislis da brankica dolazi do toih saznanja...i da garanuje ljudima bezbednost za date izjave

nije zbog kacara,ceo insajder je i lansiran od strane drz.organa da se pohapse kljucni ljudi mafije...za drugo nije bilo dokaza..pa zar stvarno mislis da brankica dolazi do toih saznanja...i da garanuje ljudima bezbednost za date izjave

Ma za Kacara se zajebavam. Pa normalno da je ta Brankica niko i nista i da iza nje stoji neko mnogo mnogo jaci ili drzavna bezbednost ili neko drugi.

Ma koja Brankica.Kao to se sve ne zna. Pa ono sto je bilo sinoc u insajderu sve sam znao i pre i jos neke stvari koja ova nije ni pomenula(ali dobro mozda bude u sledecem delu)

P.S.-Ma taj Buturovic uhapsen zato sto nije hteo da proda Kacara Zvezdi.

Naravski da se to sve ihaj zna...mene interesuje kada će i panduri već jednom da se "naprave da znaju"...:roll::evil:

Ovde su samo čačnuli mečku, a velike face ne diraju...:roll:

Nego, jel' to ONAJ Bata Kan - Kan...8-)...ono, Karleuša i tako...:mrgreen:

I da...kada će i Cecurinu da spakuju na duži period...vreme joj je...:evil:

Baš tako. I ne samo u oblasti sporta.

Da...ja sam već umorna od ovih k'o fol hajki i nameštenih afera...'ebote dokle više povici " Vuk...vuk..."..?:roll:

Hajde da tog ( te ) vuka ...vukove, više vidimo iza rešetaka...ili bar nek' ih puste da pobegnu , kao što i hoće, a da prestanu da nam mažu oči...bar za našeg života...:evil:

Jesu li ljudi svesni, koliko je proizvoda ovih dana poskupelo ??????:shock:, dok se mi zahebavamo oko izbora, gde će narod "izabrati" već unapred odlučenog kandidata..?:evil:

E stvarno smo svi za...:roll:

Da...ja sam već umorna od ovih k'o fol hajki i nameštenih afera...'ebote dokle više povici " Vuk...vuk..."..?:roll:

Hajde da tog ( te ) vuka ...vukove, više vidimo iza rešetaka...ili bar nek' ih puste da pobegnu , kao što i hoće, a da prestanu da nam mažu oči...bar za našeg života...:evil:

Jesu li ljudi svesni, koliko je proizvoda ovih dana poskupelo ??????:shock:, dok se mi zahebavamo oko izbora, gde će narod "izabrati" već unapred odlučenog kandidata..?:evil:

E stvarno smo svi za...:roll:

Ludnicu.:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Hebote da na svaku granu privrede...sporta...kulture, šta god, stave po samo JEDNOG PANDURA...znači, samo jednog, već bi nam zatvori bili prepuni...ma gradili bi nove po celoj zemlji...:confused:

p.s. Ne mogu da se smejem.:?

Back