bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
tenk ju, tenk ju... 8)Alexandra9:ju krejzi pipl...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tenk ju, tenk ju... 8)Alexandra9:ju krejzi pipl...![]()
heh... jor velk'm... (:bleach:tenk ju, tenk ju... 8)Alexandra9:ju krejzi pipl...![]()
Alexandra9:heh... jor velk'm... (:bleach:tenk ju, tenk ju... 8)Alexandra9:ju krejzi pipl...![]()

Vi nou jur bek!!!!!bleach:Alexandra9:heh... jor velk'm... (:bleach:tenk ju, tenk ju... 8)Alexandra9:ju krejzi pipl...![]()
jupili... pipl. ajm bek![]()
![]()
lec spik ingliiiiis 8) 8) 8)
hehehehShinoda:Vi nou jur bek!!!!!bleach:Alexandra9:heh... jor velk'm... (:bleach:tenk ju, tenk ju... 8)Alexandra9:ju krejzi pipl...![]()
jupili... pipl. ajm bek![]()
![]()
lec spik ingliiiiis 8) 8) 8)
Vi (aj) voz vejting for ju tu kam bek, bikoz nouvan hir vonted tu tok in inglis![]()
![]()
![]()
Nau det ju, MaRe i ostali su bek, vi ken tok agen!!!!!!!!![]()
![]()
:wink:

lec gou, lec gou... vot ar vi going tu tok abaut?DJ_MaRe:ajm gled vir bek in biznis... 8)
)) vr cheting
end nau aj dont hev enibadi to tok vit :crying: Ok.. ekshli.. alex iz bek nau.. end shi vil tok vit me.. aj nou det (8 bat stil.. aj don't hev eniting to ensvr on :rollingeyes:afkors vi ar not.. gad, vat a kveshchn!!!!!!! dddddddddddddddbleach:ar ju hepi koz of mi?
(8vi mast tink ov samting... end fest!...mortishaaa:aj em bek agen ... bat aj dont nou vat tu tok hir.. ju nou.. aj vas riding dis fju pejdzis.. end aj dont hev vat tu ensvr or vrajt.. bikouz ju tu (shinoda end bleachy ()) vr cheting
end nau aj dont hev enibadi to tok vit :crying: Ok.. ekshli.. alex iz bek nau.. end shi vil tok vit me.. aj nou det (8 bat stil.. aj don't hev eniting to ensvr on :rollingeyes:

Фор ми ит воз вери вери гуд...Ај хед а гуд тајм,енд нау ај хев грејт меморисShinoda:Hir za kveshchn!!!!!!
Vat du ju tink of dis samer?
Voz it gud or bed,hepi or sed,grejt or *???
For mi it voz a kombinejshn of * and sed vit sam gud moments!!!![]()
![]()
![]()
it voz D best samer EVR!!! end ic stil not ovr 8)Shinoda:Hir za kveshchn!!!!!!
Voz it gud or bed,hepi or sed,grejt or s*h*i*t*i???
For mi it voz a kombinejshn of s*h*i*t*i and sed vit sam gud moments!!!![]()
![]()
![]()
aj vil olvejs tok tu ju 8) olvejsmortishaaa:aj em bek agen ... bat aj dont nou vat tu tok hir.. ju nou.. aj vas riding dis fju pejdzis.. end aj dont hev vat tu ensvr or vrajt.. bikouz ju tu (shinoda end bleachy ()) vr cheting
end nau aj dont hev enibadi to tok vit :crying: Ok.. ekshli.. alex iz bek nau.. end shi vil tok vit me.. aj nou det (8 bat stil.. aj don't hev eniting to ensvr on :rollingeyes:
mortishaaa:afkors vi ar not.. gad, vat a kveshchn!!!!!!! dddddddddddddddbleach:ar ju hepi koz of mi?
(8

aj toutali agriDJ_MaRe:it voz D best samer EVR!!! end ic stil not ovr 8)Shinoda:Hir za kveshchn!!!!!!
![]()
![]()
It was the best summer ever. and it`s still not over

bleach:aj toutali agriDJ_MaRe:it voz D best samer EVR!!! end ic stil not ovr 8)Shinoda:Hir za kveshchn!!!!!!
![]()
![]()
It was the best summer ever. and it`s still not over![]()
![]()
d best ever, ever... 8) 8) 8)
bat it vil bi suuun![]()
aj vis ju lakDJ_MaRe:aj onli houp it vil end d vej aj pledn tu...![]()
ajm sed koz... ~the summer's almost gone~...
(d samer'z olmoust gon)... hau kjut
ops: dis iz van song... samer olmoust gon... dors 8)
8) 8)afkors vi ar krejzi... vaj du ju tink dej kol as krejzi badiz... 8)JOBAHA:aj lov dis topik
ju ar so krejzi pipl
oho, aur egocentrik-nik badi hes ritrn... velkom bek... :wink:Ja pa ja:O kej, badiiz.
Aj em sori bat aj hev bin on a long vejkejshn, end nau, aj em bek, end redi tu fuul araund vid ju.
Aj mast sej det it iz veri hard for mi tu rajt in dis mener. Aj em juzd tu rajt in juzhual vej, bat dis iz quajt betr. Aj mast sudzest dis tu maj partners abrod. Kueshchn is hau dej vil riekt.
He, he![]()
![]()
![]()
Vi ar d krezijest, end mare iz aur lider!!! :wink:DJ_MaRe:afkors vi ar krejzi... vaj du ju tink dej kol as krejzi badiz... 8)JOBAHA:aj lov dis topik
ju ar so krejzi pipl
Velkom "Aj end AJ"!!!Ja pa ja:Jes, jes it iz mi.
Aj nou det ju didnt miss mi, bat "Aj end aj" iz not engri. Hi iz med, bat in krejzi vej.
He, he