DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
not tru... meni of tem kams, bat feri fju rajt posts hir... dont miks det tu tings... :wink:Shinoda:Gud tu hev ju hir bikoz not meni pipl kamz tu dis topik lejtli!!! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
not tru... meni of tem kams, bat feri fju rajt posts hir... dont miks det tu tings... :wink:Shinoda:Gud tu hev ju hir bikoz not meni pipl kamz tu dis topik lejtli!!! :wink:
aj kam tu dis topik end aj'l rajt maj posts hir! 8)DJ_MaRe:not tru... meni of tem kams, bat feri fju rajt posts hir... dont miks det tu tings... :wink:Shinoda:Gud tu hev ju hir bikoz not meni pipl kamz tu dis topik lejtli!!! :wink:
aj didnt sumljala (8 tec kul (8bleach:aj vil olvejs tok tu ju olvejs maj dir Tisha olveeeejs
don't ju kraj tunajt (;bleach:mortishaaa:afkors vi ar not.. gad, vat a kveshchn!!!!!!! dddddddddddddddbleach:ar ju hepi koz of mi?![]()
(8
![]()
![]()
8)
Shinoda trajd to help as :rollingeyes: ali, aj min, bat.. aj dont vatn to tok abaut samr );Alexandra9:vi mast tink ov samting... end fest!...![]()
*daubt 8)mortishaaa:aj didnt sumljala (8 tec kul (8bleach:aj vil olvejs tok tu ju olvejs maj dir Tisha olveeeejs

mejbi dzast a litl... cry cry crymortishaaa:don't ju kraj tunajt (;bleach:mortishaaa:afkors vi ar not.. gad, vat a kveshchn!!!!!!! dddddddddddddddbleach:ar ju hepi koz of mi?![]()
(8
![]()
![]()
8)
)jes.. dec d vrd (8bleach:*daubt 8)mortishaaa:aj didnt sumljala (8 tec kul (8bleach:aj vil olvejs tok tu ju olvejs maj dir Tisha olveeeejs
dec raht! dec d spirit![]()
don't ); aj vil tu, if ju dont stop )):bleach:mejbi dzast a litl... cry cry crymortishaaa:don't ju kraj tunajt (;bleach:mortishaaa:afkors vi ar not.. gad, vat a kveshchn!!!!!!! dddddddddddddddbleach:ar ju hepi koz of mi?![]()
(8
![]()
![]()
8)
(8 (8 (8mortishaaa:jes.. dec d vrd (8bleach:*daubt 8)mortishaaa:aj didnt sumljala (8 tec kul (8bleach:aj vil olvejs tok tu ju olvejs maj dir Tisha olveeeejs
dec raht! dec d spirit![]()
dec -> kul (8
aj mast... pliz dont kraj... aj vil kraj aloun end den ajl stop.. ju masnt du det...mortishaaa:don't ); aj vil tu, if ju dont stop )):bleach:mejbi dzast a litl... cry cry crymortishaaa:don't ju kraj tunajt (;bleach:mortishaaa:afkors vi ar not.. gad, vat a kveshchn!!!!!!! dddddddddddddddbleach:ar ju hepi koz of mi?![]()
(8
![]()
![]()
8)
~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE
(8 (; (8bleach:(8 (8 (8
vaj..? please dont! it vil pes... ); if ju kraj aj vil tu.. end am not kiding );bleach:aj mast... pliz dont kraj... aj vil kraj aloun end den ajl stop.. ju masnt du det...
okej... den aj vont kraj... bikoz of ju... okej, aj vont kraj... ):mortishaaa:vaj..? please dont! it vil pes... ); if ju kraj aj vil tu.. end am not kiding );bleach:aj mast... pliz dont kraj... aj vil kraj aloun end den ajl stop.. ju masnt du det...
~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY
PEACE

nou, nou, nou... noubodi vil kraj (8 Tisha sed det si vil kraj vit mi sou aj kant kraj... nider du ju...DJ_MaRe:sou mach krajing...![]()
vat hev aj mist...![]()
sou bi it... nou krajing... baj enivan... :wink:bleach:nou, nou, nou... noubodi vil kraj (8 Tisha sed det si vil kraj vit mi sou aj kant kraj... nider du ju...DJ_MaRe:sou mach krajing...![]()
vat hev aj mist...![]()
vi srtnli dont vont tu mejk Tisha sed... ):
dec rajt! dec d spirit!... (8 (8 (8DJ_MaRe:sou bi it... nou krajing... baj enivan... :wink:bleach:nou, nou, nou... noubodi vil kraj (8 Tisha sed det si vil kraj vit mi sou aj kant kraj... nider du ju...DJ_MaRe:sou mach krajing...![]()
vat hev aj mist...![]()
((((jul bi jang, džast kam hir from tajm tu tajm... (;jagodica:maj lajf iz suicerlend :I
aj em trajing to mejk majself jang. aj met sam jang grlz end aj fil veri old. sou aj em rajting dis bi koz noubadi uil rid bat aj em so f* old!((((
dej ver 88 jir born. aj em najn jers older. aj vil kil majself. end aj liv uid maj perents and du nating. aj sud bi heving kids lajk ju.
nau aj hev to finis maj dzab. aj em mejking mi hir nau bikoz Svastara iz not intresting enimor. tenk ju maj jang frends
NO! am not hepi! bikoz ju sed det lajk det (LoL) .. end aj dont lajk it ); ju vrnt ubedljiva )):bleach:okej... den aj vont kraj... bikoz of ju... okej, aj vont kraj... ):
ju von, ar ju hepi nau?...![]()
Ok, vi ar not going to kraj..bleach:dec rajt! dec d spirit!... (8 (8 (8Dj_MaRe:sou bi it... nou krajing... baj enivan... :wink:bleach:nou, nou, nou... noubodi vil kraj (8 Tisha sed det si vil kraj vit mi sou aj kant kraj... nider du ju...Dj_MaRe:sou mach krajing...
vat hev aj mist...![]()
not tru... aj em olvejs preznt... 8)mortishaaa:bat ju nou vat.. vi ar not aktiv on dis tem enimor )): vaj?!?!
ju ar not konvinsd?... ahm... vel, aj dont nou vaj...mortishaaa:NO! am not hepi! bikoz ju sed det lajk det (LoL) .. end aj dont lajk it ); ju vrnt ubedljiva )):bleach:okej... den aj vont kraj... bikoz of ju... okej, aj vont kraj... ):
ju von, ar ju hepi nau?...![]()
aj dont nou... vi ol rid dis, aj biliv, bat noubodi rajt hir... smrc... ):mortishaaa:Ok, vi ar not going to kraj..bleach:dec rajt! dec d spirit!... (8 (8 (8Dj_MaRe:sou bi it... nou krajing... baj enivan... :wink:bleach:nou, nou, nou... noubodi vil kraj (8 Tisha sed det si vil kraj vit mi sou aj kant kraj... nider du ju...Dj_MaRe:sou mach krajing...
vat hev aj mist...![]()
bat ju nou vat.. vi ar not aktiv on dis tem enimor )): vaj?!?!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
dzast tu bring d topik bek tu d top 8)
o kej... tell mi abaut jor skul... aj`v hrd meni fajn tings abaut it... :wink:bleach:dec rajt (: dec d spirit! (:
kamon pipl... muuuuuuv (8
vi mast du samting for dis tipik (8
du ju hev eni ajdia?
hmhm...
ou... vel, maj skul iz d best... (((: maj opinion, ofkors, end not sou meni pipl agri vit mi... :rollingeyes:DJ_MaRe:o kej... tell mi abaut jor skul... aj`v hrd meni fajn tings abaut it... :wink:bleach:dec rajt (: dec d spirit! (:
kamon pipl... muuuuuuv (8
vi mast du samting for dis tipik (8
du ju hev eni ajdia?
hmhm...
NJU SABDZEKT... end d tichr is kul... vi kold him konan...heh 8)bleach:ou... vel, maj skul iz d best... (((: maj opinion, ofkors, end not sou meni pipl agri vit mi... :rollingeyes:
hm... sam ticrs hev cejndzd (8 nau aj hev van nju (kako se kaze?... iju, stao mi mozak) predmet... logika (8 end d ticr iz...![]()
8)