Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Најбоље да је као Доктор Дабић бацио сидро на Новом Београду..
Немој очајавати Комшо, појавиће се нека друга група за коју ћеш моћи ботовати, флексибилно је то занимање

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најбоље да је као Доктор Дабић бацио сидро на Новом Београду..

Ујединио јер се ''пуца'' по институцијама Републике Српске.
А Република Српска је многима трн у оку![]()
A šta da ti kažem... Još će se Davorov otac vratiti kao pobednik u neku od institucija BiH
ужас од коментара , језа ме прошла .страшноČeka tatu u Austriji !
то ни Богу није пошло за руком , а не наводном Давору Драгичевићу .Činjenica je da je Davorom slučaj uspeo ono što se u bosni gotovo nikada ne dešava - ujedinio je sva tri naroda. Ne ulazim šta se valja iza svega toga ali nije mi poznato da je nešto skoro ujedino ljude u bosni sve tri nacije i vere kao slušaj Davora Dragičevića.
то ни Богу није пошло за руком , а не наводном Давору Драгичевићу .
To šta je Bogu pošlo za rukom ostavi meni. Ipak sam ja pop![]()
Kao što Srpski i Albanski kriminalci na Kosovu žive kao braća rođena, tako je i ovaj slučaj ujedinio BiH. I dobro je i rekao Dan Preda da se političari počnu plašiti jer ono što oni nisu učinili u prethodnih 25+ godina jeste ovaj slučaj. To može značiti i da je narodu sva tri naroda i vere dosta dosadašnjih plitičara i da traže nove opcije.
Jednu takvu "opciju" su našli 1945, znamo kako se završila.
Da se živi jedni pored drugih, sa poštovanjem i svakom svoje to da. Sve van toga je zločin u najavi.
Kakav je to roditelj koji smrt sina (kriminalca?) koristi za zgrtanje para?
1945 smo u BiH imali dva naroda i tri vere. Sada imamo tri naroda i tri vere... A odlukom da se odreknemo Srba katolika i proglasimo ih Hrvatima i stvaranje Muslimanske nacije je posebna glupost.
1945 smo u BiH imali dva naroda i tri vere. Sada imamo tri naroda i tri vere... A odlukom da se odreknemo Srba katolika i proglasimo ih Hrvatima i stvaranje Muslimanske nacije je posebna glupost.
Operation "Dragicevic"
Status: failed
ala ih je odradio David kao somove
Sad krca lovu u austrijskim skijalistima i banjama i zabole ga....
Значи брутални су ...
Pogledajte prilog 526397
без превише разбацивања новца за медијску кампању узеше апсолутну власт ...
Владају задњих 6-7 год. слична прича иста мета ...
Да је она правда ба потрајала још мјесец дана покупио би СНСД и дио фБиХ
Muuuu. I Putin da ne dođe kod Vučića i Dodika.
Jel Dodik bese onaj sto su ga zbog kilaze NATOvci transporterom prevezli do Banje Luke?
vrlo lahko
samo im javno zapretis da ko ne glasa za tebe gubi posao
Jel se secas prvi put ono kad je "pobedio" SNS pa svi dnevni listovi nosili logo SNS na naslovnoj?
To je bio dokaz da su mediji pod strogom kontrolom i da mora da se odradi poso za Meriku.
CAK NI POKOJNI SLOBA NIJE DRKAO NASLOVNE STRANE NOVINA NA TAKAV NACIN

kad drzava resi da te likvidira trazis azil u drugoj drzavi gde vladaju ljudska prava