Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Znaci,ima neke sadisticke gene,vjerovatno mu je djed bio neki "doglavnik" poglavniku.
Doglavnik, dojebnik, doguznik, doliznik....
Jeb'em li ga !
Ađutant, desna ruka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci,ima neke sadisticke gene,vjerovatno mu je djed bio neki "doglavnik" poglavniku.
1.Po drzavljanstvu smo sta?
2.Ono za Vojvodinu mislim da je bila obicna greska, ne znam, ali tako mislim
3.Naredila?
Budi Bog s nama![]()
I u mržnji postoji neki stil, ovo je bez presedanaНемој ништа да те чуди, то је стари Србомрзац, непријатељ Отечества и благочестивог Вождаго Православнаго.
Čestiti Srbi, podmuklo osumnjičeni za blud sa ovom Hrvatskom seljančicom, sa gnušanjem su odbacili svaku svaku pomisao na taj čin, a ovaj Vučučević je Hrvat. Na kraju, istine radi, on u stvari ne postoji.
Војислав Шешељ
@predsednikSRS
Колинда се пред хрватским сабором клела, да је само Србина волела.
Koliko se puta Tadić izvinio u naše ime i kome je trebalo i kome ne, bilo bi 20:1, Kolinda se nije izvinila što je Srbe u Hrvatskoj nazvala Hrvatima,
Vojvodinu dtžavom
i naredila da Srbija prizna Kosovo, ali jak je ustaški lobi u dijaspori, može joj se!
Brkaš drzavljanstvo sa verom i nacijom!
Rekla je "susedne države" nabrjala i pomenula i Vojvodinu!
Srbija da prizna Kosovo, "naredbena" rečenica- što bi rekli Hrvati-
I u mržnji postoji neki stil, ovo je bez presedana
Odvuci je (ga) u kafanu, uplaših se kad videh da je Tab (greškom) zakljućao, možda se neko polakomi makar u kasne sate kad su "dobroj snašici svi deveri mili"![]()
Brkaš drzavljanstvo sa verom i nacijom!
Srbija da prizna Kosovo, "naredbena" rečenica- što bi rekli Hrvati-
To rade i Francuzi i nikome ništa, dapače, baš si ponosan biti Francuz ako živiš u Francuskoj iako si Srbin ili Hrvat
Rekla je "susedne države" nabrjala i pomenula i Vojvodinu!
To Kolinda sigurno nije rekla, jer to uopće nije jezična konstrukcija koju Hrvati ikada koriste, nego je to tipična konstrukcija srpskog jezika.
Da budemo jasni, to su tako pogrešno napisali (ili ako baš hoćeš, preveli) srpski novinari.
Ostal si je kak bedak s kratkemi rukavi.
Џабе је теби цитирати Крлежу кад си гибон.
Sigurnije je citirati nego da citamo tvoju dedukciju![]()
Imaš već na zbirnoj temi za Hrvatsku.
Nisam upoznat inače s Informerom, ima li on neke relevantne članke, neko pravo istraživačko novinarstvo? Jesu li nešto zaista otkrili?
Nisam upoznat inače s Informerom, ima li on neke relevantne članke, neko pravo istraživačko novinarstvo? Jesu li nešto zaista otkrili?
Погледај фотографију глодура и власника пре него што поставиш таква питања.
Informer objavio lažne seksi snimke predsednice Hrvatske
Isti Pinki,majke mi!