Informer izdao Vucica...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Banovan
Poruka
30.126
Poslednja izmena:
...

Inace primetno je da Vucicevic vec drugi put diskretno minira Vucica...

Nekidan je uleteo klizeci kad mu je njegova novinarka rekla da ima 1000 Ćacija...on joj otvoreno rekao "Ma mislim da preterujes..."

I sad ovo sa Dejanom Lučićem kojemu na Informeru dopušta da kaze da je Vučić obojena revolucija a ne studenti, jer je on dobar sa Sorosem juniorom...

I to ga novinarka ne prekida...pusta da dalje prica u tom smeru...

..

Jaka konkurencija Ljubanu.

Dejan-Lucic-Teorija-zavere_slika_O_117369561.jpg

...

Inace primetno je da Vucicevic vec drugi put diskretno minira Vucica...

Nekidan je uleteo klizeci kad mu je njegova novinarka rekla da ima 1000 Ćacija...on joj otvoreno rekao "Ma mislim da preterujes..."

I sad ovo sa Dejanom Lučićem kojemu na Informeru dopušta da kaze da je Vučić obojena revolucija a ne studenti, jer je on dobar sa Sorosem juniorom...

I to ga novinarka ne prekida...pusta da dalje prica u tom smeru...

..
Zavrsio je posao. Ubacili su zlu krv u svaku kucu u Srbiji tako da su i najmiroljubiviji postali potencijalno opasni po vlast.

I da se razumemo, taj plan ne bi funkcionisao bez N1 i Danasa. Sam Informer ili Kurir su marginalbe pojave u svakom drustvu a na zapadu ima cak i gorih od njih.

Jedini cilj velikih sila je da drze Balkan kao pogodno tlo za potpaljivanje, Moskve, Vasingtona ili Brisela, svejedno.

Medjutimdfesio se tezi zayeb. Desili se studenti i opstenarodni pokret koji ne znaju kako da kanalisu. I zato su zlikovci sa svih strana totalno pohisterisali, bili vlast, opozicija, Informer ili N1.

Back