Informer izdao Vucica...

Taj Vučićević je katastrofa, ali nije svih 100% ima 1% gde sam primetio da ne može biti do kraja izdajnik.
Pre jedno 1 godinu dana kada je Vučić pokušavao da izblefira Srbe i prizna Kosovo i da uvede sankcije Rusiji glumeći kako je EU i zapad moćan i non stop u medijima gurao lažnu pričali kako je Rusija slaba i slične laži. I u to vreme našao Vučić izdajnik da blefira Srbe da objašnjava kako Rusija koja ima 6000 nuklearnih glava ne može da nam pomogne i ćutao o BRICS-u kao vodećoj ekonomskoj sili.
Ovaj Vučićević je baš u to vreme na TV Informer pustio emisiju sa onim Labanom i Vujičićem koji su tako ogavno uništili i omalovažili EU i zapad i njihove političare i njihove mogućnosti, i predstavili BRICS kao ekonomsku velesilu i Rusiju kao snagu što i jeste da sa sam shvatio da nemoguće da ovaj Vučićević radi za njih iz EU sa svih 100% kapacitetom kao Vučić, taj Vučićević je izdajnik 99% ali ne 100% kao Vučić. Toliko sam se smejao koliko su taj Laban i Vujičić uvredama uništili EU i pretstavili ih kao imbecile i nemoćne debile što i jesu nemoćni, da sam tu emisiju gledao nekoliko puta. Ali sam shvatio da takvu urnebesnu emisiju sa vređanjem i omalovažanjem EU i sa takvim gostima za koje se ne zna koji je od njih dvojice u toj emisiji gore opljuvao i ismejao EU i zapad ne može na svojoj TV da pusti neko ko radi za EU i zapad do kraja, mora da 1% ima nešto protiv njih.

Poslednja izmena:
Појавио се неко са више кеша? И понео поруку од неких тамо?

Ко би то могао бити, ко би могао бити?

1002832_whatsapp-image-2025-02-05-at-181351_f.webp

Zavrsio je posao. Ubacili su zlu krv u svaku kucu u Srbiji tako da su i najmiroljubiviji postali potencijalno opasni po vlast.

I da se razumemo, taj plan ne bi funkcionisao bez N1 i Danasa. Sam Informer ili Kurir su marginalbe pojave u svakom drustvu a na zapadu ima cak i gorih od njih.

Jedini cilj velikih sila je da drze Balkan kao pogodno tlo za potpaljivanje, Moskve, Vasingtona ili Brisela, svejedno.

Medjutimdfesio se tezi zayeb. Desili se studenti i opstenarodni pokret koji ne znaju kako da kanalisu. I zato su zlikovci sa svih strana totalno pohisterisali, bili vlast, opozicija, Informer ili N1.

То се видело још од 2023ће и 'протеста против насиља'

Back