Info: ''USPON I PAD GENERALA MLADIĆA''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
King 7:
A ti znas sta se desilo. Daj nemojte srati vise, i nemojte prekrajati istoriju. Mada je to vama prirodno.
Skojevsko - lelemudanski recnik. To je VASA prekrojena istina, vase sranje.[/QUOTE]

Е, моји модератори, за овакве речи нас симпатизере СРСа шаљете у ћошак на пола године! Браво за критеријум! Ми радикали смо издржљиви и толерантни!

paola:
Skojevsko - lelemudanski recnik. To je VASA prekrojena istina, vase sranje.

Е, моји модератори, за овакве речи нас симпатизере СРСа шаљете у ћошак на пола године! Браво за критеријум! Ми радикали смо издржљиви и толерантни![/QUOTE]
Dobrodoslica za Paolu :-D
Da, izdrzljivi, pre svega, tolerantni onoliko koliko se moze u losem okruzenju :razz:

Plava Bilja:
Е, моји модератори, за овакве речи нас симпатизере СРСа шаљете у ћошак на пола године! Браво за критеријум! Ми радикали смо издржљиви и толерантни!
Da, izdrzljivi, pre svega, tolerantni onoliko koliko se moze u losem okruzenju :razz:[/QUOTE]
Biljo a kako si to bila za SPO,monarhiste a sad si za cetnike koji su republikanci,nadji nekog cetnika,pravog,coveka od 80-90 godina pa ga pitaj da li je moguce biti cetnik a da nisi za kralja?
A znaci,kazes,izdrzljiva si?To mi se svidja,hot,hot.

PredatorBG11:
Da, izdrzljivi, pre svega, tolerantni onoliko koliko se moze u losem okruzenju :razz:
Biljo a kako si to bila za SPO,monarhiste a sad si za cetnike koji su republikanci,nadji nekog cetnika,pravog,coveka od 80-90 godina pa ga pitaj da li je moguce biti cetnik a da nisi za kralja?
A znaci,kazes,izdrzljiva si?To mi se svidja,hot,hot.[/QUOTE]
Ne, ja vise ne idem na Ravnu goru (prosle godine je bilo poslednji put, i to da izvizdim Draskovica, ali nije trebalo, bio je i ispljuvan od mnogih, tako da sam mogla sebi da ustedim onoliki put i onoliki pljusak) ali, mi je drago da su izjednaceni po pravima i partizani i cetnici, da se vise ne delimo i po tom pitanju.
Naravno da nije moguce bit cetnik a da nisi za kralja. Mene vise ne interesuju ni cetnici ni partizani, nek u miru pocivaju (kako je ko zasluzio) vise me interesuje program politicke stranke za koju hocu da glasam.
Dakle, ekonomija, politika i na unutrasnjem i spoljasnjem planu, resavanje nagomilanih problema u zemlji u svim oblastima itd.itd.
Ravna gora je proslost, pa neka tamo i ostane 8-)

paola:

Е, моји модератори, за овакве речи нас симпатизере СРСа шаљете у ћошак на пола године! Браво за критеријум! Ми радикали смо издржљиви и толерантни![/QUOTE]

Значи, враћамо такав речник на овај форум? Па, нека вам буде! Док Јомини спава ми ћемо се "шамарати" овако прикладним речима!

Markelja:
O i paola je tu. pa dobro dosla. Nadam se da cete nastaviti u istom duhu u kome ste prosli put napustili forum :lol:
Наравно! Јомини је већ зашиљио оловку , руком у џепу већ милује жути картон и проверава да ли му је близу и црвени! Поздрав свима, а посебно ЗИПЕТ-у, који ми је писао приватну поруку, али га овде не региструјем, осим ако то није неки прерушени чедица! А, иначе имам поуздану информацију да су полицајци у БиХ напипали Ђенерала око ЈАЈЦА, али се он слатко кикотао!

paola:

Ovo gore nisam ja rekao i nemojte citirati kvarno i potpisivati mojim nikom tudje citate.

Шта је ово са овим постовима? Ја цитирам и одговарам на један пост, а оно се приказују или неки други или неки пређашни. Шта раде ови модератори? Брзи су на оловци, а изглед постова је катастрофалан. О садржају неких постова нећу да причам, али пошто њих постављају од модератора заштићени дискутанти (и истомишљеници!) онда не треба трошити речи и време!

King 7:

King 7:
]
Ovo gore nisam ja rekao i nemojte citirati kvarno i potpisivati mojim nikom tudje citate.

Kinge 7, целу ствар је у вези са напред наведеним зезнуо учесник Маркеља, јер је (вероватно случајно) потписао тебе уместо Килл Билл-а... тако да је дошло до опште забуне. 8-)

Markelja:
Nije Markelja nista zeznuo. Pogledaj #64 post na prethodnoj strani. Koliko vidim ispod onog boldovanog je Kingov post

Иди још уназад па ћеш видети ... цитате су написали следећи учесници и то следећим редоследом, а како је дошло до забуне не знам...

Kill Bill:
U Balkanskim ratovima kao kapetan komandovao je četom u 10. pešadijskom puku Šumadijske divizije i poziva.

U Prvi svetski rat stupio je kao major i bio komandant bataljona u 10. kadrovskom i 12. pešadijskom puku. Dva puta je ranjen, prvi put 1914. na Konatici, a drugi put na Dunavskom pristaništu oktobra 1915. kada je njegov bataljon bio poslednja rezerva u odbrani Beograda.

Iz tih dana potiče njegov čuveni govor:
"Tačno u 3 časa neprijatelj se ima razbiti vašim silnim jurišem, razneti vašim bombama i bajonetima. Obraz Beograda, naše prestonice ima da bude svetao.
Vojnici!... Junaci!... Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog bojnog stanja, naš puk je žrtvovan za čast Beograda i otadžbine... Vi nemate više da se brinete za svoje živote koji više ne postoje... Zato napred u slavu!... Za kralja i otadžbinu... Živeo kralj!... Živeo Beograd!..."..

DA LI BI OVAKAV JUNAK , BEZAO PO PODRUMIMA I PARKOVIMA???

King 7:
A znas li kako je taj junak zavrsio stvarno, ne kao u komunistickim citankama? Nije poginuo sa svojim pukom nego je ostao ziv sa jos nekoliko boraca. Doziveo je da pocetkom 2. sv. rata bude interniran u logor i tamo je preziveo. Kada sa vracao iz zarobljenistva naleteo je na grupu skojevaca isavsi peske sa zeleznicke stanice i dobio takve batine zbog sinjela Kraljevine Jugoslavije da je se dugo lecio i verovatno od toga i umro u velikoj bedi. Kasnije su prepravili istorijske cinjenice oni cijim potomcima sada smeta opet neki Srpski general. Izmedju starih i novih skojevaca nema razlike samo sto je tada postojala SSSR a sada EU.

Markelja:
A ti znas sta se desilo. Daj nemojte srati vise, i nemojte prekrajati istoriju. Mada je to vama prirodno.

Markelja:
Drugi post ti je Kingov kao sto se iz navedenog vidi. I ja sam taj post citirao. I uopste oko cega je ovde frka?????

Фрка је око тога што си Ти написао овај пост:

Цитат:
Оригинал поставио Markelja

је л' тако? А има неколико учесника који мисле да је напред цитирани Твој текст написао Кинг 7 и критикују га због простаклука... ето у томе је ствар... 8-)

Markelja:
Da ja sam napisao taj post. A sto se tih ostalih ucesnika foruma tice neka mene kritikuju zbog prostakluka. A vidim da si se ti nasao tu da "dobronamerno" pokazes gde treba da se obrate.
I samo nemoj ti da mi izigravas neku kulturu :)

Па како да Те критикују КАДА НЕ ЗНАЈУ ДА СИ ТИ ТО НАПИСАО... јер си текст прилепио за Кингов пост ??? :lol: :lol: :lol:

п.с. И не буди безобразан као нека џангризава бабетина. :evil: :evil: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back