intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Ok. Znači ništa posebno, odnosno već viđeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skojevsko - lelemudanski recnik. To je VASA prekrojena istina, vase sranje.[/QUOTE]King 7:A ti znas sta se desilo. Daj nemojte srati vise, i nemojte prekrajati istoriju. Mada je to vama prirodno.
paola:Skojevsko - lelemudanski recnik. To je VASA prekrojena istina, vase sranje.
Dobrodoslica za Paolu :-DPlava Bilja:Е, моји модератори, за овакве речи нас симпатизере СРСа шаљете у ћошак на пола године! Браво за критеријум! Ми радикали смо издржљиви и толерантни!
Biljo a kako si to bila za SPO,monarhiste a sad si za cetnike koji su republikanci,nadji nekog cetnika,pravog,coveka od 80-90 godina pa ga pitaj da li je moguce biti cetnik a da nisi za kralja?PredatorBG11:Dobrodoslica za Paolu :-D
Da, izdrzljivi, pre svega, tolerantni onoliko koliko se moze u losem okruzenju :razz:
paola:Skojevsko - lelemudanski recnik. To je VASA prekrojena istina, vase sranje.
Наравно! Јомини је већ зашиљио оловку , руком у џепу већ милује жути картон и проверава да ли му је близу и црвени! Поздрав свима, а посебно ЗИПЕТ-у, који ми је писао приватну поруку, али га овде не региструјем, осим ако то није неки прерушени чедица! А, иначе имам поуздану информацију да су полицајци у БиХ напипали Ђенерала око ЈАЈЦА, али се он слатко кикотао!Markelja:O i paola je tu. pa dobro dosla. Nadam se da cete nastaviti u istom duhu u kome ste prosli put napustili forum![]()
King 7:Е, моји модератори, за овакве речи нас симпатизере СРСа шаљете у ћошак на пола године! Браво за критеријум! Ми радикали смо издржљиви и толерантни!
King 7:]
Ovo gore nisam ja rekao i nemojte citirati kvarno i potpisivati mojim nikom tudje citate.
Markelja:Nije Markelja nista zeznuo. Pogledaj #64 post na prethodnoj strani. Koliko vidim ispod onog boldovanog je Kingov post
Kill Bill:U Balkanskim ratovima kao kapetan komandovao je četom u 10. pešadijskom puku Šumadijske divizije i poziva.
U Prvi svetski rat stupio je kao major i bio komandant bataljona u 10. kadrovskom i 12. pešadijskom puku. Dva puta je ranjen, prvi put 1914. na Konatici, a drugi put na Dunavskom pristaništu oktobra 1915. kada je njegov bataljon bio poslednja rezerva u odbrani Beograda.
Iz tih dana potiče njegov čuveni govor:
"Tačno u 3 časa neprijatelj se ima razbiti vašim silnim jurišem, razneti vašim bombama i bajonetima. Obraz Beograda, naše prestonice ima da bude svetao.
Vojnici!... Junaci!... Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog bojnog stanja, naš puk je žrtvovan za čast Beograda i otadžbine... Vi nemate više da se brinete za svoje živote koji više ne postoje... Zato napred u slavu!... Za kralja i otadžbinu... Živeo kralj!... Živeo Beograd!..."..
DA LI BI OVAKAV JUNAK , BEZAO PO PODRUMIMA I PARKOVIMA???
King 7:A znas li kako je taj junak zavrsio stvarno, ne kao u komunistickim citankama? Nije poginuo sa svojim pukom nego je ostao ziv sa jos nekoliko boraca. Doziveo je da pocetkom 2. sv. rata bude interniran u logor i tamo je preziveo. Kada sa vracao iz zarobljenistva naleteo je na grupu skojevaca isavsi peske sa zeleznicke stanice i dobio takve batine zbog sinjela Kraljevine Jugoslavije da je se dugo lecio i verovatno od toga i umro u velikoj bedi. Kasnije su prepravili istorijske cinjenice oni cijim potomcima sada smeta opet neki Srpski general. Izmedju starih i novih skojevaca nema razlike samo sto je tada postojala SSSR a sada EU.
Markelja:A ti znas sta se desilo. Daj nemojte srati vise, i nemojte prekrajati istoriju. Mada je to vama prirodno.
Markelja:Drugi post ti je Kingov kao sto se iz navedenog vidi. I ja sam taj post citirao. I uopste oko cega je ovde frka?????
Цитат:
Оригинал поставио Markelja
A ti znas sta se desilo. Daj nemojte srati vise, i nemojte prekrajati istoriju. Mada je to vama prirodno.
Markelja:Da ja sam napisao taj post. A sto se tih ostalih ucesnika foruma tice neka mene kritikuju zbog prostakluka. A vidim da si se ti nasao tu da "dobronamerno" pokazes gde treba da se obrate.
I samo nemoj ti da mi izigravas neku kulturu![]()