determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Duke, odstupnica, a? Mi smo na subotičkom podforumu, i govori se samo o SUBOTICI.DukeofSerbia:Ја говорим о целој Војводини, па је избио неспоразум. У целој Војводини нису били већина.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duke, odstupnica, a? Mi smo na subotičkom podforumu, i govori se samo o SUBOTICI.DukeofSerbia:Ја говорим о целој Војводини, па је избио неспоразум. У целој Војводини нису били већина.
zatvarachica_kokosa:Zar se posle svega shto nam se izdeshavalo i deshava uparvo, nekome ratuje?
Нисам био довољно прецизан, у случају срања Срби вс Мађари, оне које сам побројао би били СИГУРНО на страни Срба, јер Мађаре не подносе.determinanta:E moj Duke, u tom slučaju ne možeš računati NI NA KOGA!
У ком смислу већинско? По најновијем попису нема их преко 50%. Попис из 2002.zatvarachica_kokosa:Nisam iz SU,al' koliko mi ochi pomogoshe kad sam bila tamo i svi statistichki podaci, Madjari u SU su vecinsko stanovnishtvo! DukeofSerbia, demantuj me ako mozesh!
Neki su stremili ka tome da sve Srbe iz Hrvatske i nasele u Vojvodinu, a Hrvate iz Vojvodine "vrate" u Hrvatsku. Ipak, nisu uspeli u tome. Iako po nezvanichnim podacima u SU ih ima oko 20000, Madjari su kako god, vecinsko stanovnishtvo!Partyholic:Tako je i vecina izbeglica nastalih za vreme ratnih devedesetih XX veka doseljavano u Vojvodinu...
Погледај резултате пописа, само 35% Мађара!determinanta:Duke, odstupnica, a? Mi smo na subotičkom podforumu, i govori se samo o SUBOTICI.
Хрвате није нико исељавао, неки су сами отишли, али су радили размену са Србима, и одлично су пролазили јер су добијали бар 5 пута боље куће и локације са брдо земље. А опет знам неке Хрвате који су отили у Хрватску па се вратили после пола године до годину јер нису могли да издрже притисак своје браће јер говоре другачије.zatvarachica_kokosa:Neki su stremili ka tome da sve Srbe iz Hrvatske i nasele u Vojvodinu, a Hrvate iz Vojvodine "vrate" u Hrvatsku. Ipak, nisu uspeli u tome. Iako po nezvanichnim podacima u SU ih ima oko 20000, Madjari su kako god, vecinsko stanovnishtvo!
determinanta:Duke, ne umeš računati? Srba ima 26%! Koga ima najviše? Odakle? S Marsa, a?
Да знате мало статистику не бисте тако писали.zatvarachica_kokosa:DukeofSerbia, samo je dovoljno uporediti brojke! Kad se kaze vecinsko stanovnishtvo, misli se na to da ih ima najvishe! 34.99% je vece i od 26.25% i od 10.87% etc. Po kom osnovu onda Madjari nisu vecinsko stanovnishtvo??
Где сам променио смер приче?determinanta:Čim je činjenično, Duke, menja smer priče!
А где сам ја то откуцао, молим те?! Да ли ти имаш представу какви односи међу Мађарима и Буњевцима владају?determinanta:OpalaC! I Bunjevci postali Srbi? Hahaha, jes', al' katoličke veroispovesti, a?
Ту тв станицу скоро ни не гледам.zatvarachica_kokosa:DukeofSerbia,chinjenica je da su Hrvate iseljavali, neki Srbi to pred kamerama B92, to i potvrdili i rekli ko je tachno to chinio, ali necu imenovati pripadnike odredjene politichke opcije koji to radili! Konkretizovala sam Suboticu,jer o njoj je rech i necu shiriti prichu da ne bi skretali s teme!
И?zatvarachica_kokosa:Da, podsetim,ako si vec zaboravio da smo prichali o tome da su Madjari vecinsko stanovnishtvo u Suboticiiiiii!!
I nije jadna , samo smo mi bili leni , pa je , ako se sećam na osnovu toga nastala tema .determinanta:NećeM više da pišem o tome, jer SUBOTICA nije jadna ni po čemu i .