Info Subotice

zatvarachica_kokosa:

Pa nacionalne manjine...npr Madjari. U jednom trenutki bila je neka vest o Subotici koja je isla na Euronewsu od nekih pola sata...U njoj su govorili kako su Srbi netrepeljivi i netolerantni prema Madjarima, da im ne daju mira, slobodu, kako ih Srbi fizicki napadaju i prete i jos kojekakvih stvari...A te nedelje dok su isle te vesti drug mi dodje u skolu sa modricama na sebi koja mu je zadala grupa Madjara koja ga je napala na Palicu dok je sam isao kuci... O takvim stvarima,a ima ih, niko ni ne prica!!!

Partyholic
Џабе куцаш као и ја синоћ на теми "Јадна Суботица". Најлепше је забадати главу у песак и правити се да проблеми не постоје.

Ма слажем се ја са тобом, али женска популација неће о томе да се куца, лепше је живети у идеалима. У реду, ја их донекле разумем, али...

zatvarachica_kokosa:
Niko nikog bez razloga nece napasti! Kad smo kod zabadanja glave u pesak, jel' se neko zapita shta ako stvarno nekolicina Srba maltretira te iste Madjare? Znachi, nema shanse da bi to Srbi ikad uradili??

Pa sigurno je da i Srbi napadaju Madjare, ja samo zelim da kazem da me nervira cinjenica sto se u medijima govori kako samo Srbi napadaju Madjare. Niko ne prica da su i Madjari nasilni i netolerantni prema Srbima sto je takodje istina...Onda zbog toga Srbi ispadnu nepristojni,nekulturni i nasilni...Nije ni cudo sto imaju takvo misljenje o nama u svetu!!!

Sve najbolje, dolazim chesto tamo, odushevljena sam ljudima i ambijentom. Svi koje sam do sad upoznala su predivni ljudi, nebitno koje su nacionalnosti! Kultura na visokom nivou, sve u svemu ocena 10! Mada sam ja to rekla i u nekom od prethodnih postova!

Back