Info Subotice

determinanta:
Ja drugaaaaaaaaaaaaa? Ua! Pogledaj broj mojih postova! Akhm. Ppp

teorecki ja sam prvi jer sam prvi postovao u subotica od svih samo su 2 dan obrisali :P

ali dacemo tebi 1 mesto jer si zensko pa cu dati 2 mesto partiu a ja cu trece da budem pored ovih novih sto se uclanjuju da ih malo ucim (na devojcice mislim ) 8)

Ja nisam zalutao,samo nemam vremena da visim po ceo dan,pa zato koristim noc :) Evo dok ovo pisem presli smo onih 3000. Sada samo da stignemo Zrenjanince. Bili smo ih vec jednom prestigli,ali su onda oni odjednom dobili krila...

CarDevil-BRICA:
teorecki ja sam prvi jer sam prvi postovao u subotica od svih samo su 2 dan obrisali :P

ali dacemo tebi 1 mesto jer si zensko pa cu dati 2 mesto partiu a ja cu trece da budem pored ovih novih sto se uclanjuju da ih malo ucim (na devojcice mislim ) 8)

Ne trebaju meni mesta, ali hvala na ponudi...Vazno je samo da se pise, ali Determinanto,CarDevilu moramo i druge nagovarati da pomognu postovima. Ne mozemo samo nas troje...Nije net jeftin:)

А колико има муслимана у Суботици кад им је омогућено? Срба има мнооого више па постоји само ЈЕДНА православна црква у граду, колико знам (не рачунам у Александрову). Чак и адвентисти имају више цркава!

Back