- Poruka
- 114.020
Kod indijskog horoskopa su pomereni datumi
za skoro ceo znak
za skoro ceo znak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod indijskog horoskopa su pomereni datumi
za skoro ceo znak
To mi reci !
Sad je jasno.
I ti Indijanci....
Crkli bi da nešto ne pomere !
Sram ih bilo 
Zanimljivo!

vec par noci mi svraca jedan indijac i ja ga priupitam za indijski horoskop... kaze toliko im je bitan da ne samo vec po rodjenju rade natalne nego kad hoce neko da se uzme gledaju da li se natalne poklapaju, ako ne, nishta od venchanja, jer veruju da ce u suprotnom umreti otac dal od mladozenje il mladog, ne znam...![]()
da se vidi može li da uspe ugovoren brak. 

Nije lepo da tako pišeš.
Indijska astrologija je veoma ozbiljna disciplina koja se godinama izučava.
Bazira se na preciznim detaljnim podacima.
spominjao je i dlan...

)In addition it undermines the effectiveness of Jyotish while revealing a lack of understanding of the philosophical foundations of Vedic astrology, and the history of how trans-Saturnian planets were introduced. And, finally this practice demonstrates a general disrespect for the guru-parampara. If this erosion of Vedic astrology were to continue, then Jyotish would find itself in the same confused state that Western Astrology is in today, culminating in loss of accuracy, loss of respectability and ultimately the destruction of Jyotish as a Vedic discipline worthy of study.

i pravdaju se time kako su ''precizni'', iako su date pozicije fizički nepovezane (udaljene milionima kilometara jedne od drugih) osim kada ih gledamo sa planete Zemlje kao 2D prikaz. KAda bolje obratimo pažnju, to izgleda ovako :
Dobra tema!Svi znate za kineski, što ne bi imali i ovaj horoskop na forumu(da, ni ja nisam znao da postoji do danas) Source: http://www.sanovnik.org/indijski-horoskop.html
![]()

U indijskom horoskopu, glavna odrednica je ascedent, dok se Sunce gleda u kom je znaku, kao tek jedna od planeta.
Dakle, nađete ascedent gde vam upada po pomerenom (koliko znam realnom vremenu) i taj ste znak u indijskoj astrologiji.![]()

Moje iskustvo je da je nenormalno tačan... Radio mi je, čini mi se 2000-te god jedan dečko koji je pripadao jednoj od njihovih škola i ostala sam zatečena do danas.
I učenje u tim školama liči na studije. On je živeo u Novom Sadu, ne znam gde je sad.
Problem je pronaći nekoga ko je stvarno dobar, tj, pripadnik jedne od tih škola kod nas (ima više škola koje različito gledaju astrološke kuće).![]()
ne znam kako sam to zaboravila. Bila sam zadovoljna tumačenjem.

Jesam učila sam od tog čoveka oko godinu dana. Posle sam prestala zbog nekih ličnih razloga i bilo mi je mnogo krivo.Za ovo nisam znala ali mislim da u stvari nigde nisam ni naletela na to da oni uopšte gledaju "znak" nego samo kompletnu kartu.
Ono što znam sigurno jeste da je Mesec kod njih mnogo bitniji od Sunca i da je nešto kao Sunce u zapadnoj astrologiji.
Da li si čitala nešto od stručnije literature na ovu temu?![]()