Indijac nije jeo ni pio 70 godina

Sta bre koj' ***** nije jeo ni pio 100 godina....Kakvo ***** sunce kakva meditacija,pa jel' moz' tako da se zivi?!Od sunca jedino moz' da dobijes suncanicu a od meditacije ni to...A vi sto ste tako siroko-umni i verujete da ovaj matori prevarant stvarno zivi od vazduha....pa vi bre meditirajte i suncajte se i nista nemojte jesti,ima bre da ustedite ogromne pare,najveci deo budzeta nam upravo i ode na takve stvari,a na zalost vecina ljudi u Srbiji i ima platu od koje moz' samo da se prehrani...Daj bre kad ste tako pametni kazite kako....Jel' treba samo da izlazimo na sunce i da ne jedemo nista ili moramo da mislimo na lepe stvari kao Petar Pan,a mozda ce i zubna vila i Deda Mraz da nas nahrane putem sunca..Pa kazite bre kako!Ima narod silno da se obraduje nece vise niko nista da radi svi ce da se suncaju i meditiraju,i onako svi jedva sastavljaju kraj s' krajem..Ajde bre ljudi ne zavitlavajte se,ciga se snas'o platili mu neki dinar da se slika za novine i bude zamorac i to je to...Fenomeni postoje ne tvrdim suprotno,tipa telekineze,prenosenja el. energije kroz telo,cak sam i gledao kako neki Indijci snagom uma podignu temperaturu svog tela do te mere da za nekoliko minuta osuse mokri sator u kome se nalaze...Ali za sve ove stvari je potrebna energija a ni jedan zivi organizam ne moze na ove nacine da prezivi!Neko napisa vanzemaljci...pa pre cu bre da poverujem u vanzemaljce nego u ovo,sasvim je logicno da postoji zivot i van nase planete.....al' s' ovim matorim ga preterase!Sunce jeste izvor zivota ali ne moze samo od njega da se zivi.....!!!!!!Ma ciganska posla............

Sve, i da se ovaj čovek zaista hrani suncem, u šta sam ubeđen da je nemoguće, zašto to radi?
Svejedno će umreti, a ovako mu je sposobnost delovanja, rada, davanja smisla uopšte njegovom životu, ograničen.
Ne liči mi kao bitno produhovljena osoba, koja bi zaista bila asketa po izboru (kakav je to asketa u onoj fensi crvenoj odori?), Čuo sam da su mu merili i vodu kojom je ispirao usta (što su mu dali, tokom ispitivanja)...
U principu, možda je to samo moj zapadnjački um, ali zašto bi lišio sebe hrane? Šta je poenta toga?

Sve, i da se ovaj čovek zaista hrani suncem, u šta sam ubeđen da je nemoguće, zašto to radi?
Svejedno će umreti, a ovako mu je sposobnost delovanja, rada, davanja smisla uopšte njegovom životu, ograničen.
Ne liči mi kao bitno produhovljena osoba, koja bi zaista bila asketa po izboru (kakav je to asketa u onoj fensi crvenoj odori?), Čuo sam da su mu merili i vodu kojom je ispirao usta (što su mu dali, tokom ispitivanja)...
U principu, možda je to samo moj zapadnjački um, ali zašto bi lišio sebe hrane? Šta je poenta toga?

:dash:

A sto da jede kad moze bez hrane? Da bi uzivao u ukusu?

Takvi kao ti bi umrali posle par dana. :neutral:

..Pa kazite bre kako!Ima narod silno da se obraduje nece vise niko nista da radi svi ce da se suncaju i meditiraju,i onako svi jedva sastavljaju kraj s' krajem
Nece jer ne mogu da se odreknu uzivanja u ukusu a i izgubili bi smisao zivota - rad da bi se prehranio. Sem toga to znaci duhovno uzdignuce koje opet podrazumeva dosta stvari nesvatljivih obicnim ljudima a tek ne primenjivim.

Ma ciganska posla............
Ako mislis na domace cigane nisam cuo da meditiraju.

21131708874bd96431d46db410702650_200x260.jpg

Prahlad Džani

Nju Delhi -- Indijski vojni lekari posmatraju 82-godišnjeg starca koji tvrdi da nije ništa jeo niti pio punih 70 godina.

Asketa Prahlad Džani, koji tvrdi da je preživeo bez hrane i vode više od sedam decenija nalazi se u izolaciji, u vojnoj bolnici u Ahmedabadu, u indijskoj državi Gudžarat, gde lekari rade testove i pretrage u pokušaju da ustanove kako je moguće da neko tako dugo živi bez hrane i vode.

Oni se nadaju se da će im ti testovi pomoći da otkriju način preživljavanja u slučaju prirodnih katastrofa, prilikom izlaganja ekstremnom stresu ili tokom svemirskih ekspedicija.

Starac je proveo dosad šest dana bez hrane i vode pod strogom kontrolom lekara koji kažu da njegovo telo ne pokazuje nikakve znake životne ugroženosti.

Oni nameravaju da skeniraju Prahlada, pregledaju njegov mozak i srce i obave analize njegove krvi.

Neobični asketa tvrdi da svoju snagu dobija putem meditacije i da ga je Bog blagoslovio kada je imao osam godina. Od tada više nije morao da jede niti pije.

Prvi rezultati pretraga biće poznati za dva meseca.

Bolnica u koju je Prahlad smešten nalazi se pri indijskoj Organizaciji za razvoj istraživanja na polju odbrane, čiji su naučnici angažovani na usavršavanju bespilotnih letilica, interkontinentalnih balističkih raketa i novih vrsta bombi.

B92.net

Jel veruje neko ovom fakiru?70 god nije jeo i pio?Bog ga blagoslovio..u koju svrhu?Ovo je glupost neopevana!

Jel veruje neko ovom fakiru?70 god nije jeo i pio?

Ne samo dedi nego i indijskim vojnim lekarima.

Bog ga blagoslovio..u koju svrhu?Ovo je glupost neopevana!
Verovatno da ne bi bio rob sistema jer ovako ne mora nista da radi a posto ne pije vodu mogu da je zagade 300 puta njega to ne dotice. Takodje glad je vrlo izrazena u indiji a on je pobedio.

Ovo je glupost neopevana!
Samo glupost se opeva.

A sto da jede kad moze bez hrane? Da bi uzivao u ukusu?

Takvi kao ti bi umrali posle par dana. :neutral:

Dedica, (ako je uopshte i moguce da se hrani tako) mora da provede veci deo svojeg zivota u meditaciji, u kojoj shtedi svoju energiju, svodi potroshnju na minimum.
To ga hendikepira da vodi normalan zivot, da radi, da vodi ljubav, da trchi, da skache, da prozivljava svoje telo. Ne postoji telo na ovoj planeti zemlji koje ima mishice koji nece atrofirati ako ih ne koristimo. Postoji razlog zbog kojeg postoje sise.
Dakle, on ide protiv svoje prirode. Dokazuje sebe nad svojim telom.
Ali zasto na taj nachin, koji ga onesposobljuje?

Ako mislis na domace cigane nisam cuo da meditiraju.

Ma meditiraju,kako ne...Stopirao ja jednom sa drustvom,i vidim jedan ciga sto pere sofer-sajbne malo-malo pa trci ispod mosta...Ja prvo mislio nuzda,pisa mu se.....Kad sledeci put odose dvojica...Sta li rade da l' se jebu,mislim se ja...Ma jok,mi pogledasmo ispod mosta kad ono cucnuli i meditiraju....Posle kad izadju ljudi se otimaju ko ce prvi da im da 5 dinara,a ovi sto ne znaju da meditiraju-sirotinja...Ima tu nesto,ta harizma to.....to...kako se zove....to......ma ......to.....pa da to.....!@!!!Zajebani cigani kazem vam ja,al' vi ne slusate!!!:worth:

Ne samo dedi nego i indijskim vojnim lekarima.

Verovatno da ne bi bio rob sistema jer ovako ne mora nista da radi a posto ne pije vodu mogu da je zagade 300 puta njega to ne dotice. Takodje glad je vrlo izrazena u indiji a on je pobedio.

E ako je ovo sto si napisao razlog da poverujes u celu pricu,priznajem,pobedio si!
Znachi fora je da ne radish,da ne bi bio deo sistema,blejish ceo dan na 50 stepeni,voda ti ne treba,shta ce ti,mislim plus moze da bude kontaminirana jel,ali ti fuckash na to,a klopa,to zaboravish jer si direktno povezan sa Budom ili nekim bogom..hehehe,lakrdija!

E ako je ovo sto si napisao razlog da poverujes u celu pricu,priznajem,pobedio si!
Znachi fora je da ne radish,da ne bi bio deo sistema,blejish ceo dan na 50 stepeni,voda ti ne treba,shta ce ti,mislim plus moze da bude kontaminirana jel,ali ti fuckash na to,a klopa,to zaboravish jer si direktno povezan sa Budom ili nekim bogom..hehehe,lakrdija!

Nema Buda veze sa tim a ni ti bogovi. Jednostavno takva su pravila igre a duhovna bica se ne hrane niti piju vodu. Fizicko telo medjutim to zahteva ali kako vidimo deda je fenomen. Nema tu sta da se veruje ili ne veruje, uvek kazem mozda. Zasto dedu ne bismo pozvali u Srbiju i ispitali ga a sve to snimali i direktno prenosili na RTS-u. Ionako nema nista pametnije da se pogleda na programima, sve same farme i veliki bratovi, svadbe i sl.

Evo sta kaze Tesla, mozda ima veze sa ovom pricom.

TESLA: To je zato što ljudski rod nije sazreo za veliko i dobro. U
Kolorado Springsu napojio sam Zemlju Elektricitetom. Isto tako je možemo
napojiti i drugim energijama, kao što su pozitivne psihičke energije. One su u
muzici Baha ili Mocarta, ili u stihovima kod velikog pesnika. U Zemljinoj
unutrašnjosti postoje energije Vedrine, Mira i Ljubavi; njihovi izrazi su cvet
koji raste iz zemlje, hrana koju dobijamo iz nje i sve ono što je čini čovekovim
zavičajem. Ja sam proveo godine tražeći način na koji bi te energije mogle
uticati na ljude. Lepota i miris ruže mogu se uzimati kao lek, a sunčevi zraci
kao hrana.
Život ima beskonačan broj vidova, a dužnost naučnika je da ih
pronalazi u svakom obliku materije. Tri stvari su bitne u tome. Sve što činim
jeste traganje za njima. Znam da ih neću naći, ali neću ni odustati od njih.

Po meni, lik je budala.
Ćevapi. Ražnjići, Prase and Jagnjetina... Ruska salata, baklave i Švarcvald torta... Pivo, kafa i Coca Cola....
I čemu odricanje toga? Da bi ukazao na neki kao duhovni aspekat našeg jedinog života?
Moj kont je da se mami svojoj odriče.

Salu, duhovno je primarno a tvoj svet opazaja je sekundaran. Takodje, zivot nije jedini, posle njega i dalje nas ceka nešto jer pojam "nista" jeste pseudopojam". Pogledaj na mom blogu unos "NISTA".

Bolje potrazi duhovno u zivotu a pusti raznjice, pecenje i cevape.

Sto se tice ovog Indijca vec sam rekao da je sve vrlo sumnjivo jer da je istina to bi morala biti svetska senzacija. Neko pod navodnicima "pametan" se ovde smejao jer sam rekao NASA treba da se umesa u slucaj. Upravo tako. Sta mislis da je glavni problem dugih svemirskih putovnja? Upravo hrana i voda. a ovaj starac je resio taj problem. I nije ovde cudna vest kojih ima u Trecem oku slicnih koliko hoces, vec to sto su je prenele svetske novinske agencije na prvim stranama. Kao da pripremaju javnost nemogucim vestima za neku istinu koju vladari sveta izgleda ne mogu vise da cuvaju u tajnosti. .

Poslednja izmena:
Pa vest o Indijcu je poznata u celom svetu, cim je do nas stigla... E sad, sto sve ljude bas zabole uvo za to (vecinu ljudi), to je druga prica, zbog toga nema senzacije...
Kako zabole?Pa to bi u Srbiji bio HIT a tek u Crnoj Gori,pa oni bi napravili i slogan:"Ne mora' da radis jer ne mora' ni da jedes."Dje ces ljepse?A vidju njega ne bi bila senzacija,pa to bi bila zezancija,ova senzacija,da je ne bi bilo vece od Kotora do Niksica!!Samo nek oni puste na televizor,pa kad pocne da radi crv u glavi da moz' da se zivi a nis' da se ne radi eto ti zezancije,ove senzacije......:gace::brus:

Kako zabole?Pa to bi u Srbiji bio HIT a tek u Crnoj Gori,pa oni bi napravili i slogan:"Ne mora' da radis jer ne mora' ni da jedes."Dje ces ljepse?A vidju njega ne bi bila senzacija,pa to bi bila zezancija,ova senzacija,da je ne bi bilo vece od Kotora do Niksica!!Samo nek oni puste na televizor,pa kad pocne da radi crv u glavi da moz' da se zivi a nis' da se ne radi eto ti zezancije,ove senzacije......:gace::brus:

Ne bi bila senzacija jer bi vecina ljudi sumnjala u tu vest, jednostavno, tesko je promeniti svest ljudi tek tako... Da li na tvoj zivot ova vest utice na bilo koji nacin? Ne. Pa zasto bi te onda bilo briga?

Poslednja izmena:

Back