Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
X-menIz svih koje postoje.

Problem naucnika je u tome sto umesto sto proucavaju okolinu treba da proucavaju sebe, onda bi shvatili kako je ovaj covek meditacijom zamenio vodu i hranu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
X-menIz svih koje postoje.

Problem naucnika je u tome sto umesto sto proucavaju okolinu treba da proucavaju sebe, onda bi shvatili kako je ovaj covek meditacijom zamenio vodu i hranu.

Ne, nego pravo, ne-izmanipulisano ljudsko bice...mada nas je malo ovih dana.
blago tebi 
Samo ispustili su bitno.
Hrani se sunčevom energijom meditirajući na suncu.
Sve, i da se ovaj čovek zaista hrani suncem, u šta sam ubeđen da je nemoguće, zašto to radi?
Svejedno će umreti, a ovako mu je sposobnost delovanja, rada, davanja smisla uopšte njegovom životu, ograničen.
Ne liči mi kao bitno produhovljena osoba, koja bi zaista bila asketa po izboru (kakav je to asketa u onoj fensi crvenoj odori?), Čuo sam da su mu merili i vodu kojom je ispirao usta (što su mu dali, tokom ispitivanja)...
U principu, možda je to samo moj zapadnjački um, ali zašto bi lišio sebe hrane? Šta je poenta toga?

A sto da jede kad moze bez hrane? Da bi uzivao u ukusu?Sve, i da se ovaj čovek zaista hrani suncem, u šta sam ubeđen da je nemoguće, zašto to radi?
Svejedno će umreti, a ovako mu je sposobnost delovanja, rada, davanja smisla uopšte njegovom životu, ograničen.
Takvi kao ti bi umrali posle par dana.U principu, možda je to samo moj zapadnjački um, ali zašto bi lišio sebe hrane? Šta je poenta toga?

Nece jer ne mogu da se odreknu uzivanja u ukusu a i izgubili bi smisao zivota - rad da bi se prehranio. Sem toga to znaci duhovno uzdignuce koje opet podrazumeva dosta stvari nesvatljivih obicnim ljudima a tek ne primenjivim...Pa kazite bre kako!Ima narod silno da se obraduje nece vise niko nista da radi svi ce da se suncaju i meditiraju,i onako svi jedva sastavljaju kraj s' krajem
Ako mislis na domace cigane nisam cuo da meditiraju.Ma ciganska posla............
![]()
Prahlad Džani
Nju Delhi -- Indijski vojni lekari posmatraju 82-godišnjeg starca koji tvrdi da nije ništa jeo niti pio punih 70 godina.
Asketa Prahlad Džani, koji tvrdi da je preživeo bez hrane i vode više od sedam decenija nalazi se u izolaciji, u vojnoj bolnici u Ahmedabadu, u indijskoj državi Gudžarat, gde lekari rade testove i pretrage u pokušaju da ustanove kako je moguće da neko tako dugo živi bez hrane i vode.
Oni se nadaju se da će im ti testovi pomoći da otkriju način preživljavanja u slučaju prirodnih katastrofa, prilikom izlaganja ekstremnom stresu ili tokom svemirskih ekspedicija.
Starac je proveo dosad šest dana bez hrane i vode pod strogom kontrolom lekara koji kažu da njegovo telo ne pokazuje nikakve znake životne ugroženosti.
Oni nameravaju da skeniraju Prahlada, pregledaju njegov mozak i srce i obave analize njegove krvi.
Neobični asketa tvrdi da svoju snagu dobija putem meditacije i da ga je Bog blagoslovio kada je imao osam godina. Od tada više nije morao da jede niti pije.
Prvi rezultati pretraga biće poznati za dva meseca.
Bolnica u koju je Prahlad smešten nalazi se pri indijskoj Organizaciji za razvoj istraživanja na polju odbrane, čiji su naučnici angažovani na usavršavanju bespilotnih letilica, interkontinentalnih balističkih raketa i novih vrsta bombi.
B92.net
Jel veruje neko ovom fakiru?70 god nije jeo i pio?
Verovatno da ne bi bio rob sistema jer ovako ne mora nista da radi a posto ne pije vodu mogu da je zagade 300 puta njega to ne dotice. Takodje glad je vrlo izrazena u indiji a on je pobedio.Bog ga blagoslovio..u koju svrhu?Ovo je glupost neopevana!
Samo glupost se opeva.Ovo je glupost neopevana!
A sto da jede kad moze bez hrane? Da bi uzivao u ukusu?
Takvi kao ti bi umrali posle par dana.![]()
Ako mislis na domace cigane nisam cuo da meditiraju.

Luna72 je uskog shvatanja.

Luna72 je uskog shvatanja.

Ne mozes tek tako da pricas okolo da su ljudi uski!!!!Odkud ti znas?!!!!
![]()
pile maloNe samo dedi nego i indijskim vojnim lekarima.
Verovatno da ne bi bio rob sistema jer ovako ne mora nista da radi a posto ne pije vodu mogu da je zagade 300 puta njega to ne dotice. Takodje glad je vrlo izrazena u indiji a on je pobedio.
E ako je ovo sto si napisao razlog da poverujes u celu pricu,priznajem,pobedio si!
Znachi fora je da ne radish,da ne bi bio deo sistema,blejish ceo dan na 50 stepeni,voda ti ne treba,shta ce ti,mislim plus moze da bude kontaminirana jel,ali ti fuckash na to,a klopa,to zaboravish jer si direktno povezan sa Budom ili nekim bogom..hehehe,lakrdija!
E ako je ovo sto si napisao razlog da poverujes u celu pricu,priznajem,pobedio si!
Znachi fora je da ne radish,da ne bi bio deo sistema,blejish ceo dan na 50 stepeni,voda ti ne treba,shta ce ti,mislim plus moze da bude kontaminirana jel,ali ti fuckash na to,a klopa,to zaboravish jer si direktno povezan sa Budom ili nekim bogom..hehehe,lakrdija!
TESLA: To je zato što ljudski rod nije sazreo za veliko i dobro. U
Kolorado Springsu napojio sam Zemlju Elektricitetom. Isto tako je možemo
napojiti i drugim energijama, kao što su pozitivne psihičke energije. One su u
muzici Baha ili Mocarta, ili u stihovima kod velikog pesnika. U Zemljinoj
unutrašnjosti postoje energije Vedrine, Mira i Ljubavi; njihovi izrazi su cvet
koji raste iz zemlje, hrana koju dobijamo iz nje i sve ono što je čini čovekovim
zavičajem. Ja sam proveo godine tražeći način na koji bi te energije mogle
uticati na ljude. Lepota i miris ruže mogu se uzimati kao lek, a sunčevi zraci
kao hrana. Život ima beskonačan broj vidova, a dužnost naučnika je da ih
pronalazi u svakom obliku materije. Tri stvari su bitne u tome. Sve što činim
jeste traganje za njima. Znam da ih neću naći, ali neću ni odustati od njih.
Po meni, lik je budala.
Ćevapi. Ražnjići, Prase and Jagnjetina... Ruska salata, baklave i Švarcvald torta... Pivo, kafa i Coca Cola....
I čemu odricanje toga? Da bi ukazao na neki kao duhovni aspekat našeg jedinog života?
Moj kont je da se mami svojoj odriče.
Sto se tice ovog Indijca vec sam rekao da je sve vrlo sumnjivo jer da je istina to bi morala biti svetska senzacija.
Kako zabole?Pa to bi u Srbiji bio HIT a tek u Crnoj Gori,pa oni bi napravili i slogan:"Ne mora' da radis jer ne mora' ni da jedes."Dje ces ljepse?A vidju njega ne bi bila senzacija,pa to bi bila zezancija,ova senzacija,da je ne bi bilo vece od Kotora do Niksica!!Samo nek oni puste na televizor,pa kad pocne da radi crv u glavi da moz' da se zivi a nis' da se ne radi eto ti zezancije,ove senzacije......Pa vest o Indijcu je poznata u celom svetu, cim je do nas stigla... E sad, sto sve ljude bas zabole uvo za to (vecinu ljudi), to je druga prica, zbog toga nema senzacije...

Kako zabole?Pa to bi u Srbiji bio HIT a tek u Crnoj Gori,pa oni bi napravili i slogan:"Ne mora' da radis jer ne mora' ni da jedes."Dje ces ljepse?A vidju njega ne bi bila senzacija,pa to bi bila zezancija,ova senzacija,da je ne bi bilo vece od Kotora do Niksica!!Samo nek oni puste na televizor,pa kad pocne da radi crv u glavi da moz' da se zivi a nis' da se ne radi eto ti zezancije,ove senzacije......![]()