Indijac nije jeo ni pio 70 godina

Дедица наводни није јео пред лекарем 10ак дана,а лекар исто хиндус.
То да нам је учитељица рекла да морамо да једемо није истина.Родили смо се и били смо гладни и није то нека обмана какве постоје ми МООООРАМО да једемо а медитација је превара којом се ослобађају природни опијати и хормони па човек мора да медитира све дуже како би функционисао.
Ко мисли да не мора да једе нек цркне гладан.Оваквих превараната има на тоне и само наивни и они који желе,прихватају глупости ѕдраво ѕа готово.

И немојте да верујете деди верујте себи АКО НЕМАТЕ АНОРЕКСИЈУ па умрете верујући да не треба да једете и ѕдравом раѕуму да деда не лаже и не једе 70 година јер би се то сад тек чуло у рубрици ѕанимљивости?????ееееееееееј паметииииииии

Дедица наводни није јео пред лекарем 10ак дана,а лекар исто хиндус.
То да нам је учитељица рекла да морамо да једемо није истина.Родили смо се и били смо гладни и није то нека обмана какве постоје ми МООООРАМО да једемо а медитација је превара којом се ослобађају природни опијати и хормони па човек мора да медитира све дуже како би функционисао.
Ко мисли да не мора да једе нек цркне гладан.Оваквих превараната има на тоне и само наивни и они који желе,прихватају глупости ѕдраво ѕа готово.

ako smatras da covek ima samo materijalnu stranu kao zivotinja,i da ova druga ne moze da menja prvu pod odredjenim okolnostima...:dash:

http://www.ahmedabadmirror.com/inde...=3&contentid=201004272010042703191596a47ffb68

Zinaida Baranova

Zinaida Baranova, a73-year-old Russian woman, stopped eating on March 29, 2000. She first stopped eating food and in a couple of weeks, stopped drinking water too. She claims she stopped smelling food though she could smell all other things. She says she gains nourishment from the air. Scientists of the Bauman Institute examined her body and were very surprised to find out that the woman’s biological age corresponded to 20 years.
Hira Ratan Manek
Hira Ratan Manek, an Indian engineer, who hasn’t eaten nor drunk for many years, was invited by NASA to study how he had survived on liquid and sunlight. Every evening, he stares at sunlight for an hour without batting an eyelid. NASA reports he survived 130 days only with water, and they even named it after his name: HRM phenomenon. He stopped to eat completely after he went on his pilgrimage to Himalaya.

Dr Michael Werner
Dr Michael Werner, a German cancer researcher, in 2005 claimed to have eaten nothing for four years. He said he derived all his energy from sunlight and drank only water mixed with a small amount of fruit juice. In his book, Living through the Energy of Light, he wrote: “I can’t really explain what is happening on a scientific level in my case, but perhaps just a little bit of faith is all that is needed.”

A bio je jedan forumaš sa Krste ,Cybermikan, koji je otvorio temu o sungazingu ovde na NPIM ali su mu je tadašnji moderatori zatvorili.
Možda bi Arion mogao da je otključa i pozove ga nazad da ispriča autentična iskustva.

i treba zakljucavati teme u kojima se postuju sumanuti saveti koji su stetni po zdravlje.
cak su i kasno reagovali.

Kako si siguran da su stetni? Praktikanti solarne joge kazu da nije stetno. Opsta predrasuda zapadnog drustva kaze da jeste ( sto uzgred verovatno vuce korene iz arhaicnih vremena kada je bilo tabu i drskost gledati u boga sunca umesto spustiti pogled).

Ja licno nemam hrabrosti da proverim ko je u pravu a simnjam da i ostali posetioci te teme imaju.

Sto ne znaci da trebamo odbaciti mogucnost da su ti praktikatni solarne joge u pravu iako ja licno mislim da je to sarlatanstvo.

Sumanuti ?
A evo primera da nisu bas tako sumanuti.
Uostalom stetne su i kobasice pa ne zakljucavamo gastronomske teme.

Ajde da i ja malo filozofiram... mislim, što da ne, kad može svako da lupeta? Jes da nemam blog, ali takva samo reklama meni ne treba.

Elem, Mr Buu... tvrdiš da su kobasice štetne? Slažem se, ali sa jednom nadopunom, koja je u stvari citat iz drevne knjige "Kontovi i dugokontovi prirode" a koji glasi;

Mi smo više štetni za kobasice, nego kobasice nama.

Inače, kako je, Mr Buu? :)

Kako si siguran da su stetni? Praktikanti solarne joge kazu da nije stetno. Opsta predrasuda zapadnog drustva kaze da jeste ( sto uzgred verovatno vuce korene iz arhaicnih vremena kada je bilo tabu i drskost gledati u boga sunca umesto spustiti pogled).

Ja licno nemam hrabrosti da proverim ko je u pravu a simnjam da i ostali posetioci te teme imaju.

Sto ne znaci da trebamo odbaciti mogucnost da su ti praktikatni solarne joge u pravu iako ja licno mislim da je to sarlatanstvo.

Sumanuti ?
A evo primera da nisu bas tako sumanuti.
Uostalom stetne su i kobasice pa ne zakljucavamo gastronomske teme.

hajde da ne idemo u off ove saljive teme (koja je isto zrela za katanac po mom misljenju).
slazem se sa postom MasterYode na onoj drugoj temi pre nego sto ju je zakljucao.
ako vas interesuje zdravstveni aspekt ove smejurije (a i gledanja u sunce) otvorite temu na 'Zdravlju' a ne u ' Natprirodnim pojavama i misterijama'.

kako ocekivati ozbiljnu diskusiju na podforumu koji u svom nazivu ima 'natprirodno' i 'misteriozno' ;)

Kako ?
Svakako , 4+ ....

A ponekad i 5-

Misljenje o temi sam dao a smatram da nema mesta ruganju i neverici.

Šta ste se tolko uzyebali? Ne prija pomisao da nije sve ko što je govorila učiteljica?

Deda je živi dokaz da su neke nezamislive stvari moguće i primenljive u životu.
Sad da sudimo o tom kakav je kvalitet njegovog života ,malo je nezahvalno, baš kao kad bi on sudio našem .

Svet je pun čudesa koja se događaju a mi smo samo ljudi koji trljaju začuđeno oči pred njima.

Nije mi blizak ni taj asketski način a nisam ni pristalica svinjskog prežderavanja.

Moje mišljenje je da je ishrana kakvu su imali naši roditelji jedna razumna mera.
Ne valja ipak toliko farbi i konzervanasa.
Razumem i to da se sa mojim mišljenjem neko ne slaže i želim svima takvima srećan život .

Jedite ljudi kolko vam treba.
Fakiri nek budu fakiri a obični ljudi obični ljudi.

Niti oni treba da se smeju nama, niti mi njima.

hajde da ne idemo u off ove saljive teme (koja je isto zrela za katanac po mom misljenju).
slazem se sa postom MasterYode na onoj drugoj temi pre nego sto ju je zakljucao.
ako vas interesuje zdravstveni aspekt ove smejurije (a i gledanja u sunce) otvorite temu na 'Zdravlju' a ne u ' Natprirodnim pojavama i misterijama'.
kako ocekivati ozbiljnu diskusiju na podforumu koji u svom nazivu ima 'natprirodno' i 'misteriozno' ;)

Zato sto je solarna joga izvan domasaja naucnog metoda istrazivanja, eto zasto? Da je moguce empiriskim posmtranjem a sve na osnovu indukcije i pozivanja na opsta problematicna pravila poznatija kao "prirodni zakoni" objasniti tvrdnje tih praktikanata joge, onda bi i ta tema bila sa taj forum. Ovako ona spada ovde.

Treba biti oprezan sa nekim tehnikama.Teško da neko može da obavlja svoje poslove na radnom mestu i obaveze tako što najede gledajući sunce ili tako što ujutro umesto doručka meditira.Ko ne zna šta će u životu i želi izvesti ekstremne eksperimente nad sobom po ceni ugrožavanja života,ima slobodnu volju da to sebi učini,ali ne i druge da tera na isto.Sve te tehnike mi sve više liče na doktrinu sekti,što nikako nije zdravo i dobro za čoveka.A bezbroj primera ima zašto.Još samo fali da se neko seti kako uzimanje otrova u manjim količinama zdravo,jer na taj način jača organizam i stiče nadljudske osobine.Očigledno da ti što smišljaju takve gluposti niti imaju svoje zaposlenje,niti svoju porodicu,ili su klinci koji umesto skupe droge nalaze uživanje u ekstremnim i sadističkim iživljavanjima nad svojim telom.

Back