Indija i Pakistan

Letovi-Pakistan.jpg

- - - - - - - - - -

Тензије су порасле још од 14. фебруара, када је више од 40 индијских војника убијено у самоубилачком нападу пакистанских милитаната.

густ саобраћај изнад пакистана

Ono što je sigurno, posle gomile dezinformacija jeste:

- indija je izgubila jedan avion
- to jeste bio MIG21 ali slike koje se najviše vrte su od stare nesreće i pada trening aviona Hawk
- jedan pilot je zaroljen od strane Pakistanaca ali ni njegov snimak koji se vrti izgleda da nije verodostajan
- pao je i indijski helikopter, zbog tehničkog kvara, navodno nije oboren

Ovo su potvrdile obe strane i najverovatnije je to tačno.

Što se tiče drugog aviona

- Pakistan je pustio priču da je oborio još jedan, ukupno dva ali Indija to nije potvrdila
- Indija takođe tvrdi da je oborila jedan neprijateljski avion ali Pakistan to nije potvrdio
- ne zna se ni koji ni gde

Trenutno je zatišje, sada da li pred buru ili će biti tresla se gora, ostaje da vidimo

Poslednja izmena:
Prosle godine sam gledao neki interview sa nekim indijskim visokorangiranim politicarom kad lik kaze ladno “mi mozemo u taj sukob da udjemo sa rizikom da nas izgine 100-200 miliona, u tom slucaju njih vise nece biti” :eek:

Najludje je to sto je teoretski upravu.

Prosle godine sam gledao neki interview sa nekim indijskim visokorangiranim politicarom kad lik kaze ladno “mi mozemo u taj sukob da udjemo sa rizikom da nas izgine 100-200 miliona, u tom slucaju njih vise nece biti” :eek:

Najludje je to sto je teoretski upravu.

Kao sto sam i napisao. Indija samo posalje 50 miliona ljudi na drugu drzavu. Ne mora ih ni naoruzati. Samo ih se pojavi 50 miliona na granici druge drzave i samo kazu predajemo se. To je sah mat za drugu drzavu. Sta ces s 50 miliona ljudi?

\Zamisli da ih se pojavi 50 miliona na granici Bugarske. Pogazili bi Balkan k'o skakavci

Ja od pocetka trubim ovde da je bela rasa donja. Trenutno se Evropa filuje Arapima, afrikancima, afganistancima paki i slicnom ekipom. U 90% slucajeva sve muskarci u punoj snazi. Pakistanu nije nista da posalje 30 miliona u Evropu. To nadoknadi za 7-8 godina

Kao sto sam i napisao. Indija samo posalje 50 miliona ljudi na drugu drzavu. Ne mora ih ni naoruzati. Samo ih se pojavi 50 miliona na granici druge drzave i samo kazu predajemo se. To je sah mat za drugu drzavu. Sta ces s 50 miliona ljudi?

\Zamisli da ih se pojavi 50 miliona na granici Bugarske. Pogazili bi Balkan k'o skakavci

Ja od pocetka trubim ovde da je bela rasa donja. Trenutno se Evropa filuje Arapima, afrikancima, afganistancima paki i slicnom ekipom. U 90% slucajeva sve muskarci u punoj snazi. Pakistanu nije nista da posalje 30 miliona u Evropu. To nadoknadi za 7-8 godina

Sta to nas boli K, znas kako kazu, nek' o tome misli onaj ko je placen za to. :)

Pa ne znam. Sve ih vise pristize u Evropu. Ja sam na privilegovanom mestu. Zivim medu evropskom elitom. Ali ne bih volio da me ugroze. :evil:

Ja sam na izolovanom mestu, nema niko u krugu 1000km. Zivim medju grizlijima i te seobe me ne doticu. Sta nas boli uvo k'o ce da plodi zapadnu Evropu.

- - - - - - - - - -

U slucaju sukoba INdo-Pakistanaca tu bi morali jedino Kinezi i Rusi da smiruju rulju.

Mislim da ih boli racku i jedne i druge, hoce li se treci i cetvrti istrebiti do poslednjeg.

Ja sam na izolovanom mestu, nema niko u krugu 1000km. Zivim medju grizlijima i te seobe me ne doticu. Sta nas boli uvo k'o ce da plodi zapadnu Evropu.
.

To je ok.
Ja zivim tamo gde je m2 kuce 10.000€ tako da je okolo samo evropska elita. Nema nasilnika. Iako imamo dobru policiju koja suta i odbacuje nasilnike ipak postoji mogucnost da "provale" kada ih se okupi dovoljno naokolo

Zato treba ici u Kanadu ili Australiju.

To je ok.
Ja zivim tamo gde je m2 kuce 10.000€ tako da je okolo samo evropska elita. Nema nasilnika. Iako imamo dobru policiju koja suta i odbacuje nasilnike ipak postoji mogucnost da "provale" kada ih se okupi dovoljno naokolo

Šta ti tako garav radiš među evropskom elitom? Da nisi vrtlar ili tako nešto, možda čistiš bazene?

To je ok.

Samo grizli kucu cuva, sve to ostalo je K.
Evropska elita je izdegenerisana i izopacena gomila gde dekice tucaju decake, dok im buntu crnci i arapi plode zenske narastaje u duhu multikulturalizma.
Rasirenih ruka i noga treba docekati novi talas od bar 100 miliona kuratih i gladnih.
Svabice tu srecu nisu osetile od Bacuske i '45te.

Back