Indija i Pakistan

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
42.910
Индијски авиони пресрели пакистанске на Кашмиру, који су се затим повукли. Пакистан саопштава да су у њиховом ваздушном ростору оборене две индијске летелице и да је један пилот заробљен.

Други детаљи несреће још нису познати, а инцидент се догодио усред растућих тензија на Кашмиру које су кулминирале јучерашњим "превентивним нападом" Индије на Пакистан.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/svet/3434734/kasmir-tenzije-u-vazduhu.html

требало би да *******и подржавају пакистан јер је направио атомску бомбу уз помоћ британије и јер је британија кумовала стварању пакистана

Велика игра се није завршила.

Индија је цепкана и цепкана, али није довољно за балансере сила у Азији.

Велика игра се није завршила.

Индија је цепкана и цепкана, али није довољно за балансере сила у Азији.

да... ако се дода подршка свих муслимана пакистану онда нема сумње ко ће победити у пропагандном рату, индији остаје евентуална подршка русије али то је неизвесно због кине, компликовано...

Индија је у последњој деценији навукла брдо наоружања и вјероватно већ сада спада у 4. војну силу иза САД, Русије и Кине.
Било би грехота то не испробати мало...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Znaju li se detalji, šta su im Paki oborili, Miraže ili nešto drugo i čime.

Obe zemlje su ogromne i imaju respektabilne vojske, verujem da će sukob eskalirati ali i da će se relativno brzo primiriti i vratiti na stari režim čarki i provokacija

- - - - - - - - - -

Indija takodje oborila jedan pakistanski F-16

E hvala ti onoliko, sve sam razumeo što sam čuo i pročitao :D

Znao sam da će mi se oni silni bolivudski filmovi koje sam odgledao kad tad isplatiti.

да... ако се дода подршка свих муслимана пакистану онда нема сумње ко ће победити у пропагандном рату, индији остаје евентуална подршка русије али то је неизвесно због кине, компликовано...

Изврсно чвориште да балансери додатно зговњају ситуацију

Znaju li se detalji, šta su im Paki oborili, Miraže ili nešto drugo i čime.

Obe zemlje su ogromne i imaju respektabilne vojske, verujem da će sukob eskalirati ali i da će se relativno brzo primiriti i vratiti na stari režim čarki i provokacija

- - - - - - - - - -

E hvala ti onoliko, sve sam razumeo što sam čuo i pročitao :D

Znao sam da će mi se oni silni bolivudski filmovi koje sam odgledao kad tad isplatiti.

za sad nema potvrde o avionima koji su oboreni posto indija ima raznih ne zna sta sta je

Ali prethodnih dana bombardovanje islamista su odradili Mirazi

требало би да *******и подржавају пакистан јер је направио атомску бомбу уз помоћ британије и јер је британија кумовала стварању пакистана

Ali i Indija je vazan faktor u mozda nekom buducem ratu *******ije i amerike protiv Kine...
Kinezi su im veci problem od Rusije..

za sad nema potvrde o avionima koji su oboreni posto indija ima raznih ne zna sta sta je

Ali prethodnih dana bombardovanje islamista su odradili Mirazi

Sad nađoh info, prilično zahebana provokacija Pakistana, ako je tačno

Paki su naime poslali F16 i oni su prešli granicu vazdušnog prostora, Indija digla 2 x Mig21, kao ono da ih presretne i upozori a ovi ih odmah oborili

Stvari postaju jasnije, gde šalješ Mig21 na nebo da presreće F16, to ti je kao da pošalješ policajca na bicikli da presretne Hamera.

Međutim, Pakiji su postupili maksimalno agresivno i praktično objavili rat Indiji.

Biće krvi...

не лупај кроејшн пиг, ви цигани ромољуби не можете без роме и италије..

пс добро си подржао пакистан, у складу са предвиђеним :ok:

Pa ti imaš rodbine u Indiji, poznato je da ste vi Romi povezani, šta kažu, prenesi...

не лупај кроејшн пиг, ви цигани ромољуби не можете без роме и италије..

пс добро си подржао пакистан, у складу са предвиђеним :ok:

Hajde da probamo da barem ovu temu ne zagadimo srpsko-hrvatskim, četničko-partizanskim i monarhističko-republikanskim prepucavanjima.

Tema je čisto vojna, ozbiljne sile se kokaju, daj da i komentari budu u skladu sa situacijom.

цигани су протерани из индије зато што су урадили нешто што се није смело, први контакт са Србима су остварили тек доласком турака у европу, служили су као помоћне чете у турској војсци као и шиптари..

Sad nađoh info, prilično zahebana provokacija Pakistana, ako je tačno

Paki su naime poslali F16 i oni su prešli granicu vazdušnog prostora, Indija digla 2 x Mig21, kao ono da ih presretne i upozori a ovi ih odmah oborili

Stvari postaju jasnije, gde šalješ Mig21 na nebo da presreće F16, to ti je kao da pošalješ policajca na bicikli da presretne Hamera.

Međutim, Pakiji su postupili maksimalno agresivno i praktično objavili rat Indiji.

Biće krvi...

https://twitter.com/SAMAATV/status/...19&mm=02&dd=27&nav_category=78&nav_id=1510720

Snimljen trenutak obaranja indijskog aviona

Slika oborenog aviona na zemlji

D0ZLi0LX4AInBb0.jpg

https://twitter.com/aadii_who/statu...02271118980409-indija-pakistan-avioni-piloti/

Back