KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.835
Opet možemo da vidimo taj fini i civilizovani muslimanski svet. Nebitno gde su, u nekoj pustinji ili nabrdu, isti su.
Ovi su ipak napredniji, nisu mu odsjekli glavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet možemo da vidimo taj fini i civilizovani muslimanski svet. Nebitno gde su, u nekoj pustinji ili nabrdu, isti su.
Ако је оборен са ПЛ-5 значи сценарио је био следећи: МИГ 21 ("Бизон") обори Ф16 а онда МИГ 21 (ЈФ-17) обори Бизона. Амери покрите се ушима.
De, Rifete, budi pametan...
A sta si ocekivao,da ga miluju po glavi....
Samo amerika da se umesa pa da im sibnu jednu na menhetn
Za koga su Krstini *******i u ovom sukobu?
a za koga *******i ....Ma ne brin' nisam ja mujo koiti. Ja sam pametan.
- - - - - - - - - -
Očekivao sam da ga uhapse, vidiš da su tu vojnici pored. Lepo ga uhapsiš, zatvoriš i onda pregovori. Nije da ih je taj pilot nešto bombardovao ili slično. U suštini, klasičan primer nartikulisanih i zatucanih ljudi, punih mržnje. Da ne bude da navijam za jedne ili druge, verujem da bi i sa druge strane granice bilko isto.
pa i onomad rusi uvatise one ukrajinske mornare i odma ich strpali u corku. Nece valjda u WALDORF ASTORIA da ich smeste.

Amerika huška Pakistan na Indiju jer Indija kupuje naftu od Madura.
O Ameriko kad ćeš stati?

Nema veze
Samo da pocne fight. Da imamo sta gledati/pratiti. Ovako dosadno u pm
Inace Pakistan svake godine dobije 3.5 a Indija 15 miliona stanovnika. Ima ih ko pleve i jednih i drugih. Treba to rasturiti inace poklopise celu planetu. Dodaj tome i Banglades koja je ista sorta i eto te blizu 2 milijarde![]()
Amerika huška Pakistan na Indiju jer Indija kupuje naftu od Madura.
O Ameriko kad ćeš stati?
#Pakistan has 145 Nuclear weapons!
#India has 135 Nuclear weapons!
![]()
Nema veze
Samo da pocne fight. Da imamo sta gledati/pratiti. Ovako dosadno u pm
Inace Pakistan svake godine dobije 3.5 a Indija 15 miliona stanovnika. Ima ih ko pleve i jednih i drugih. Treba to rasturiti inace poklopise celu planetu. Dodaj tome i Banglades koja je ista sorta i eto te blizu 2 milijarde![]()
Јесте вала накотили су се као да немају струје...