Indija i Pakistan

Ако је оборен са ПЛ-5 значи сценарио је био следећи: МИГ 21 ("Бизон") обори Ф16 а онда МИГ 21 (ЈФ-17) обори Бизона. Амери покрите се ушима.

Па кажу да је овакав след.

Summary of #India-#Pakistan Air War today:
1-2 PAF's JF-17As violated India's airspace
2-They shot-down a Mi-17V-5 helicopter near Siranagar
3-IAF scrambled 2 MiG-21Bison to intercept JF-17As
4-JF-17As shot-down one of the IAF MiGs
5-The IAF MiG-21 crashed in Pakistan.

Иначе у том делу имају 16 до 18 МИГ-ова 21 (Бисон...унапређена верзија).

De, Rifete, budi pametan...

Ma ne brin' nisam ja mujo koiti. Ja sam pametan.

- - - - - - - - - -

A sta si ocekivao,da ga miluju po glavi....

Očekivao sam da ga uhapse, vidiš da su tu vojnici pored. Lepo ga uhapsiš, zatvoriš i onda pregovori. Nije da ih je taj pilot nešto bombardovao ili slično. U suštini, klasičan primer nartikulisanih i zatucanih ljudi, punih mržnje. Da ne bude da navijam za jedne ili druge, verujem da bi i sa druge strane granice bilko isto.

Ma ne brin' nisam ja mujo koiti. Ja sam pametan.

- - - - - - - - - -

Očekivao sam da ga uhapse, vidiš da su tu vojnici pored. Lepo ga uhapsiš, zatvoriš i onda pregovori. Nije da ih je taj pilot nešto bombardovao ili slično. U suštini, klasičan primer nartikulisanih i zatucanih ljudi, punih mržnje. Da ne bude da navijam za jedne ili druge, verujem da bi i sa druge strane granice bilko isto.

pa i onomad rusi uvatise one ukrajinske mornare i odma ich strpali u corku. Nece valjda u WALDORF ASTORIA da ich smeste.

Amerika huška Pakistan na Indiju jer Indija kupuje naftu od Madura.

O Ameriko kad ćeš stati?

Nema veze
Samo da pocne fight. Da imamo sta gledati/pratiti. Ovako dosadno u pm

Inace Pakistan svake godine dobije 3.5 a Indija 15 miliona stanovnika. Ima ih ko pleve i jednih i drugih. Treba to rasturiti inace poklopise celu planetu. Dodaj tome i Banglades koja je ista sorta i eto te blizu 2 milijarde :eek:

Nema veze

Inace Pakistan svake godine dobije 3.5 a Indija 15 miliona stanovnika. Ima ih ko pleve i jednih i drugih. Treba to rasturiti inace poklopise celu planetu. Dodaj tome i Banglades koja je ista sorta i eto te blizu 2 milijarde :eek:

BAN.jpg

Jesus. Treba to zbombati dok jos ima vremena.

#Pakistan has 145 Nuclear weapons!
#India has 135 Nuclear weapons!

D0UsKljWwAAE9GJ.jpg

Ово јесте забрињавајуће, неке земље просто не заслужују да имају неуклеарни арсенал поготово не исламске.
Чини ми се да Американци већ годинама помажу Пакистанце у чувању и складиштењу истих са преко 100 милиона долара годишње.
Не би ме чудило да направе неку хаварију са тим бомбицама у нестручном опхођењу...

Nema veze

Sto dalje od Balkana ...

Indija 1.3 milijarde

Pakistan 212 miliona

Iha ... moze tu da pogine , nece nista osetiti.

Letovi-Pakistan.jpg

- - - - - - - - - -

Тензије су порасле још од 14. фебруара, када је више од 40 индијских војника убијено у самоубилачком нападу пакистанских милитаната.

Јесте вала накотили су се као да немају струје...

Tamo se sudare se dva autobusa 500 mrtvih.

Te drzave ne moraju ni slati vojsku da okupiraju jednu drzavu. Samo posalju 50 miliona ljudi u koloni. Nema kapacitete ni da ih sve pohapsis i stavis u zatvor. Ove balkanske drzave su smijuraja prema njima. Pakistan svake godine "natuce" jednu novu Bosnu.

Back