eLeMeNt_VaZdUhA
Početnik
- Poruka
- 17
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim vezu izmedju pobesnele dechurlije i prirodnih elemenata (ukoliko mislish na to) ...ako su tu za spas planete,ta indigo deca su i mozda povezani sa pricom o izabrana 4 elementa koja tebaju da spasu zemlju od zla...
Oni se razlikuju od dosadasnjjih generacija malisana. To su devojcice i decai s modroplavom aurom obicno oku nevidljivim svelom za koje neki veruju da okruzuje svakog coveka. Negde krajem proslog veka na svet su poceli da dolaze malisani koji se prepoznaju po sledecim osobinama:
od rodjenja se ponasaju kao da su plemenitog roda
imaju izrazit osecaj sopstevene vaznosti
odvijaju da se povinuju autoritetima
ne zele da prihvate nametnute obaveze
ne podlezu osecaju krivice
visestruko su obdarena
poseduju neobjasnjiv osecaj za neke strvari
neshvatljivo razumevanje
saosecanje prema pojedinim ljudima...
Ta deca su izuzetno pametna, cesto im se dogadja da sanjaju i na javi, krase ih dva duboka i prodorna oka.
Decaci i devojcice koje jos nazivaju "deca od kristala" ili "zvezdana deca", navodno nisu slucajno bas sada dosla na ovaj svet. Neki veruju da je njihov osnovni zadatak da se pobrinu za spas planete Zemlje koja je zlostavljena i unistavana.
Dakle da li i vi znate nesto o ovome?
obaveshten sam vrlo dobro o indigo deci, i to je jedna ogromna izmishljotina
a to da sam nepristojan i nekulturan, to je zato shto mi je prekipelo da slusham kako su oni posebni, imaju plave aure itd.
razmazhena dechurlija bozhe....
Oni se razlikuju od dosadasnjjih generacija malisana. To su devojcice i decai s modroplavom aurom obicno oku nevidljivim svelom za koje neki veruju da okruzuje svakog coveka. Negde krajem proslog veka na svet su poceli da dolaze malisani koji se prepoznaju po sledecim osobinama:
od rodjenja se ponasaju kao da su plemenitog roda
imaju izrazit osecaj sopstevene vaznosti
odvijaju da se povinuju autoritetima
ne zele da prihvate nametnute obaveze
ne podlezu osecaju krivice
visestruko su obdarena
poseduju neobjasnjiv osecaj za neke strvari
neshvatljivo razumevanje
saosecanje prema pojedinim ljudima...
Ta deca su izuzetno pametna, cesto im se dogadja da sanjaju i na javi, krase ih dva duboka i prodorna oka.
Decaci i devojcice koje jos nazivaju "deca od kristala" ili "zvezdana deca", navodno nisu slucajno bas sada dosla na ovaj svet. Neki veruju da je njihov osnovni zadatak da se pobrinu za spas planete Zemlje koja je zlostavljena i unistavana.
Dakle da li i vi znate nesto o ovome?
Ne ne znam nista o tome.Mislim da je zamlacivanje tim glupostima cisto gubljenje vremena koje se moze posvetiti,na primer,ucenju za ispit koji se blizi.
svakako da znam
pa ja sam jedno od njih
a i volim indigo
Nisam to znala.
A kako se zovu indigo deca kad porastu? I jel porastu ta deca uopste?
Indigo children is a pseudo-scientific label given to children who are claimed to possess special, unusual and/or supernatural traits or abilities. The idea is based on New Age concepts developed in the 1970s by Nancy Ann Tappe. The concept of indigo children gained popular interest with the publication of a series of books in the late 1990s and the release of several films in the following decade. A variety of books, conferences and related materials have been created surrounding belief in the idea of indigo children and their nature and abilities. These beliefs range from their being the next stage in human evolution or possessing paranormal abilities such as telepathy to the belief that they are simply more empathic and creative than their peers.
Although there are no scientific studies to give credibility to the existence of any indigo children, or their traits, the phenomenon appeals to parents whose children have been diagnosed with learning disabilities and parents seeking to believe that their children are special. This is viewed by skeptics as a way for parents to avoid proper pediatric pharmaceutical treatment or a psychiatric diagnosis which implies imperfection. The list of traits used to describe the children has also been criticized for being vague enough to be applied to almost anyone, a form of the Forer effect. The phenomenon has been criticized as a means of making money from credulous parents through the sales of related products and services.
ajd sad

јер нисам ни млад ни стар. 
OK
Jel neko video nekog od njih?
Колико сам сазнао они не уживају у томе и већини је изузетно тешко да се изборе са тим. Да су могли да бирају не верујем да би нешто такво изабрали. Зато они још увек живе у тишини.
Има екстремних примера да неко на пример погледа панораму неког града на пар секунди и после је до детаља нацрта, има и података ( који нису научно доказани, барем за ширу јавност) да њихова ДНК има другачији запис од ''обичног'' човека. Читао сам да у Украјини постоји девојчица која има неку врсту екс реј вида. Може да види кључеве у џеповима, плочице на костима...све звучи као невероватан феномен. Иначе, родитељи чија деца имају неке од ових способности углавном експлоатишу ту децу ради материјалне користи.

Колико сам сазнао они не уживају у томе и већини је изузетно тешко да се изборе са тим. Да су могли да бирају не верујем да би нешто такво изабрали. Зато они још увек живе у тишини.
Има екстремних примера да неко на пример погледа панораму неког града на пар секунди и после је до детаља нацрта, има и података ( који нису научно доказани, барем за ширу јавност) да њихова ДНК има другачији запис од ''обичног'' човека. Читао сам да у Украјини постоји девојчица која има неку врсту екс реј вида. Може да види кључеве у џеповима, плочице на костима...све звучи као невероватан феномен. Иначе, родитељи чија деца имају неке од ових способности углавном експлоатишу ту децу ради материјалне користи.

.. to je kao kad bi seriju tapijevih slika brendirali nazivom zvake `bazooka`...ms`m.. razumete?