BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
Ali zar indigo deca nisu svestna svog postojanja i imaju jak osecaj svog identiteta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam još sve pročitala ali pretpostavljam da nije na odmet pogledati (ako koliko toliko znate engleski), ima dosta toga.
http://www.sunfell.com/indigo.htm
Ali zar indigo deca nisu svestna svog postojanja i imaju jak osecaj svog identiteta.
Pa Black visoko svesne osobe naprotiv ne bi trebale da imaju jak osecaj sopstvenog identiteta i autonomnog postojanja, vec su vise svesne zajednickog identiteta sa celinom, s drugim ljudima i pripadnosti univerzumu kao deo njegove svesti.
Valjda..))
indigo deca imaju jak osećaj identiteta.
Pa svakako ih poznajes jer se radjaju sve masovnije od kraja 80 -tih godina. A immph nam ima sve sanseMada tih indiga ima vrstai pod vrsta. Sve ono sto je nabrojano kao njihove specijalnosti se ne nalaze u istoj osobi, nego je to pregrs osobina kojima su opisani .On izuzetno razvijene inteligencije koja je ipak neobicna jer im je IQ redovno iznad proseka, pa sve do paranoramlnih sposobnosti.
Poenta je da ljudsta rasa ubrzano evoluira, sto su najavle i Maje i Vedski spisi , a poslepa se sa ovim vremnom u kojem se nalazimo. Po vedama uzlala putanja Kali juge, a po Majama, kraj jednog ciklsa i pocetak novog. Po astrolozima Era Vodolije itd . Mada sve to ne ide bez teskih trauma kada su planetarni dogadjaji u pitanju. A indigo deca su ona deca koja ce nastaviti covecanstvo, makar i on sacice ljudi. Postoji i zesce teorije ali nije za ovu temu.
Moj sin ima 5 godina i neobicno je pametan za svoj uzrast. Vec zna da cita i pise srpski i nemacki,latinicu i cirilicu, sastavlja puzle i lego kocke koje su odredjene za uzrast 12+, izuzetno brzo rezonuje i shvata stvari, ima razvijenu intuiciju, nepogresivo zna kako se ko oseca, postavlja cudna pitanja i prica o cudnim stvarima....itd....Da li ovo znaci da ima auru indigo boje?
Meni su bas deciji psiholozi ukazali na to kad sam im se obratila u vezi deteta koje je inace jos kao sasvim malo pocelo da pokazuje ekstra orinarne sposobnosti.
Eto, nisam bila upoznata sa tim da su i psiholozi usvojili tu teoriju(barem na ovim prostorima ne).
Moj sin ima 5 godina i neobicno je pametan za svoj uzrast. Vec zna da cita i pise srpski i nemacki,latinicu i cirilicu, sastavlja puzle i lego kocke koje su odredjene za uzrast 12+, izuzetno brzo rezonuje i shvata stvari, ima razvijenu intuiciju, nepogresivo zna kako se ko oseca, postavlja cudna pitanja i prica o cudnim stvarima....itd....Da li ovo znaci da ima auru indigo boje?
I nije na ovim prostorima vec u Nemackoj....ovde su mi samo rekli da je dete hiperaktivno.