Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам прави навијач јер идем на све Звездине утакмице и код куће и на страни, а они нису јер долазе само на евро-утакмице и дербије.

To su ti vikend navijaci :)

Znam o cemu pricas i kapiram te.
Ali pazi. Zasto deliti navijace?
JA sam bio prisutan kad su se stvarale Delije.
Da li znas uopste kako su nastale Delije, sta one predstavljaju?

Delije su nastale ujedinjenjem raznih navijackih frakcija, Ultras, Zulu Warriorsi itd...
Svi smo stali objedinjeno pod istu "komandu" prestali su sukobi unutar navijaca, bili smo organizovaniji, stvorili osnovu iz koje je nastalo udruzenje delija. To je sustina Delija i sada ponovo pokusavate da razjedinite navijace na "prave" i "neprave"

To rusi osnovnu ideju Delija.
Slazem se da iste zasluge i kredite nemaju oni koji idu na sve utakmice, na sva gostovanja ali opet ne treba ni ove druge "izopstiti"

Nadam se da razumes sta hocu da kazem.

У праву си за некада то што је било, али тада су пандури били коректни, а не ко сада. Пандури нису први провоцирали нити тукли без разлога, као сада...

Пандури су много себи дозволили,када би их пријавио мислиш да би успео да нешто урадиш.Оном дечку одуваше пола лица и дан данс се не зна ко је одговоран.Исто важи и за пекомерну у потребу силе у Пиониру.Многи су то заборавили.Ово је први улазак полиције на север од утакмице ако се варам са Кијевом из Вероне.

Пандури су много себи дозволили,када би их пријавио мислиш да би успео да нешто урадиш.Оном дечку одуваше пола лица и дан данс се не зна ко је одговоран.Исто важи и за пекомерну у потребу силе у Пиониру.Многи су то заборавили.Ово је први улазак полиције на север од утакмице ако се варам са Кијевом из Вероне.

Не знам да ли се сећаш Торпеда, ако се сећаш све ти је јасно... ;)

СЛУГЕ РЕЖИМА СТЕ!

To su ti vikend navijaci :)

Znam o cemu pricas i kapiram te.
Ali pazi. Zasto deliti navijace?
JA sam bio prisutan kad su se stvarale Delije.
Da li znas uopste kako su nastale Delije, sta one predstavljaju?

Delije su nastale ujedinjenjem raznih navijackih frakcija, Ultras, Zulu Warriorsi itd...
Svi smo stali objedinjeno pod istu "komandu" prestali su sukobi unutar navijaca, bili smo organizovaniji, stvorili osnovu iz koje je nastalo udruzenje delija. To je sustina Delija i sada ponovo pokusavate da razjedinite navijace na "prave" i "neprave"

To rusi osnovnu ideju Delija.
Slazem se da iste zasluge i kredite nemaju oni koji idu na sve utakmice, na sva gostovanja ali opet ne treba ni ove druge "izopstiti"

Nadam se da razumes sta hocu da kazem.

Да, врло добро знам како и када су настале Делије ;)
Ми не желимо ништа да разјединимо, али не може неко ко дође 3 пута годишње да буде прави навијач. Он може бити симпатизер, али никако не може да воли Звезду са толиком страшћу као ми. Садашња идеологија навијачке групе Делије Север је омасовљавање групе. Да све те који не иду редовно и често привучемо да долазе, да будемо јачи, бољи, а не да се међусобно разједињавамо.

Не знам да ли се сећаш Торпеда, ако се сећаш све ти је јасно... ;)

СЛУГЕ РЕЖИМА СТЕ!

Сећам се,али тада су Делије били хероји.А ово је колико се сећам био последњи озбиљан улазак полиције колико се сећам.

По закону пандур не би смео да те легитимише на улици без судског налога.

HAHA :D:D:D:D
e sada stvarno moram da ti kazem da lupetas....

Па да, ти си вероватно њихов ионако... Са тобом не вреди причати. Познато ми је и да не верујеш у Бога, али ај' сад нећемо о томе. Само ми ти реци шта је онда циљ Б-92? Да спаси Србију? Да сачувају Косово? Или да једноставно пљују по свему што је Српско, што и раде? :roll:

Zvezda - Torpedo je velika greska policije. Koliko se secam oni su uleteli da hapse nekog jel tako?
To nisu smeli nikako tokom utakmice i na stadionu.

Ушли су на стадион, јер су Делије вређале Слободана Милошевића. Тада су Делије били хероји, изгледа да су сви заборавили неке ствари... Изгледа да су они у фотељама заборавили ко је био на улицама 5. октобра и ко их је поставио на ту позицију на којој су сада...

По закону пандур не би смео да те легитимише на улици без судског налога.

Ovo nije tacno.
Sme itekako.

Vodila se jedna druga polemika tu.
Ako se secas pre par godina je bilo nekoliko ubistava policajaca tokom legitimisanja tacnije ovaj kaze kao cekaj da izvadim LK i onda izvuce utoku i isprazni je u policajca. Onda se povela rasprava da li treba kao u USA policajac da repetira pistolj u tebe i da te drzi na nisanu dok polako vadis LK ali se odlucilo da to ipak ne smeju.
Inace itekako sme da te legitimise.

Ovo nije tacno.
Sme itekako.

Ako se secas pre par godina je bilo nekoliko ubistava policajaca tokom legitimisanja tacnije ovaj kaze kao cekaj da izvadim LK i onda izvuce utoku i isprazni je u policajca. Onda se povela rasprava da li treba kao u USA policajac da repetira pistolj u tebe i da te drzi na nisanu dok polako vadis LK ali se odlucilo da to ipak ne smeju.

Не сме да те легитимише уколико не постоји сумња да си починио кривично дело.

Уствари није ни битно.Нисам желео да одлутам од тем Извините.

Прочитај закон..веруј ми да је тако.
Сад што они не поштују закон то је друго.
Na ličnoj karti piše ovako:
- Imalac lične karte je dužan da ličnu kartu nosi sa sobom i da je pokaže na zahtev službenog lica ovlašćenog za legitimisanje.

To je pisano iz zakona. Ne mogu lične karte da budu mimo zakona. Lepo piše "na ZAHTEV".

Nixxx tebi je ispran mozak.
Pravi navijaci CZ treba da znaju da se ne pise na sajtu B92 (nebitno sto ja prema njima osecam gadjenje)
da li su zvezdasi odrzali referendum po tom pitanju? vase vodje se dogovorile i sad to treba svi da postuju, jer svi su ovce a vi ste pametni i samo vi znate pravu istinu i vi karate i opasni ste i niko vam nista ne moze
ovo ostalo necu da komentarisem
shurik'n
baklja nikog nije povredila, znam ljude kojima je progorela jaknu? jbg, ako se ide na utakmicu na sever ili jug treba da se oprostis od svoje imovine verovanto, jer to je sever ili jug i tamo idu pravi navijaci (nisu to *****, koje nose nozeve nego oni sto biju rukama i stolicama, a to je strasna razlika)
topovski udar, sam naziv sve kaze koliko je bezbedno

da zanemarimo to koliko je debilski ici sam na tribinu i slikati date likove (covek je najverovatnije potpukovnik, cuo sam iz trece ruke, ali danas mozes da dobijes inspektorsko zvanje sa bilo kojom kupljenom visom, tako da taj cin ne oznacava strucnost)
slazem se sa ljudima, koji su napisali, da huliganima treba dolaziti sa unapred spremljenim dokaznim materijalom na vrata pa pravo u bajbukanu

aj posto ste vi clanovi nekih (totalitarnih) grupa "navijaca", da mi kazete koliko je ljudi izbaceno iz vasih grupa jer su radili stvari koje nisu u interesu kluba i bezbednosti na stadionu?

Protiv Kelna 89: (panduri na konjima zavode red ispred severa tako što pendrecima mlate svakog ko samo ispruži nogu iz reda gde sve mora da bude 2 po 2).......derbi na JNA 88: (panduri dozvoljavaju grobarima i to su ljudi lepo videli kako uzimaju zvezdine šalove i dolaze ispred severne tribine da bi napravili eksces gde bi zvezdini navijači bili kriv za dalja sranja-panduri propuštaju grobare da se vrate ispred juga i čekaju zvezdaše da ih mlate).....ovo je deo sranja pred ujedinjenje u Delije

Nixxx tebi je ispran mozak.
Pravi navijaci CZ treba da znaju da se ne pise na sajtu B92 (nebitno sto ja prema njima osecam gadjenje)
da li su zvezdasi odrzali referendum po tom pitanju? vase vodje se dogovorile i sad to treba svi da postuju, jer svi su ovce a vi ste pametni i samo vi znate pravu istinu i vi karate i opasni ste i niko vam nista ne moze
ovo ostalo necu da komentarisem
shurik'n
baklja nikog nije povredila, znam ljude kojima je progorela jaknu? jbg, ako se ide na utakmicu na sever ili jug treba da se oprostis od svoje imovine verovanto, jer to je sever ili jug i tamo idu pravi navijaci (nisu to *****, koje nose nozeve nego oni sto biju rukama i stolicama, a to je strasna razlika)
topovski udar, sam naziv sve kaze koliko je bezbedno

da zanemarimo to koliko je debilski ici sam na tribinu i slikati date likove (covek je najverovatnije potpukovnik, cuo sam iz trece ruke, ali danas mozes da dobijes inspektorsko zvanje sa bilo kojom kupljenom visom, tako da taj cin ne oznacava strucnost)
slazem se sa ljudima, koji su napisali, da huliganima treba dolaziti sa unapred spremljenim dokaznim materijalom na vrata pa pravo u bajbukanu

aj posto ste vi clanovi nekih (totalitarnih) grupa "navijaca", da mi kazete koliko je ljudi izbaceno iz vasih grupa jer su radili stvari koje nisu u interesu kluba i bezbednosti na stadionu?

Гари, ти се одједном убацујеш усред дискусије и то овако дебилним постом. Ајде лепи одлепршај немам снаге још и са тобом да се расправљам овде...

Ovo nije tacno.
Sme itekako.

Није важно причаћемо приватно,да не би кварили тему.Ок?

Не сме да те легитимише уколико не постоји сумња да си починио кривично дело.

Уствари није ни битно.Нисам желео да одлутам од тем Извините.

Mislim da si malo pobrkao. Recimo. Inslektori koji jure ove po ulici, . Oni ne smeju da legitimisu i zato idu u pratnji policajca koji ima ovlascenje da ih legitimise.

I sad jos jedan dokaz da sam u pravu.
PA i kontrolor u autobusu ima sluzbeno ovlascenje da te legitimise ako nemas kartu ;)

Back