Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izazivanje opanosti je kada ti ili ja pucamo u vazduh, jer nemmao pojma o oruzju, a ne nekome kome je to izmedju ostalog u opistu posla, i spada u legitiman nacin upozorenja.

ksjafhkajhpj3.jpg

Јел ово теби пуцање у ваздух? Својим очима сам видео да је пуцао са полууздигнутом руком.

Јел ово теби пуцање у ваздух? Својим очима сам видео да је пуцао са полууздигнутом руком.

vec smo rekli, da se na toj slici ne vidi da li pucao ili ne, pa ne mogu da je komentarisem.
A tvoje misljenje, nazalost, ne mogu da uzmem u obzir jer mi se cini da si prilicno subjektivan kada je ova stvar u pitanju....

e onda nisi pripadnik one grupe koja pravi problem.
a takve grupe su one koje prave sranja, pa svi dobiju po glavi....
u tome i jeste problem i poenta cele ove price.

Ја признајем да сам се често пута нашао у некој фрци са ундурима, али ниједном нисам ја нити неко из мог друштва изазвао пандуре. Сваки пут када сам био у фрци, жандари су изазивали, када би ти сада све доживљаје причао развезао би на 2 стране... Ако не идеш на утакмице, гостовања, онда ни не знаш како су они безобразни и како намерно провоцирају.

Пр. Сада у Кули, мој друг је пришао пандуру да га пита нешто и овај му је ОПСОВАО маму, претио да ће га пребити и ухапсити. :shock:

A ko tebi garantuje da je on pucao u ovom trenutku koji je prikazan na slici??? (Valjda postoje i neki međupokreti u podizanju ruke.)

Ја себи гарантујем! Ја сам био на тој утакмици, у непосредној близини и сопственим очима сам виде шта се десило, не може ме нико убедити да је било другачије.

-Оберштурмфирер
Нисам ја субјективан, ја сам објективан, вама је мозак испран од стране разних медија јбг. Ко није био у том тренутку на Северу, нека ни не прича ништа.

izazivanje opanosti je kada ti ili ja pucamo u vazduh, jer nemmao pojma o oruzju, a ne nekome kome je to izmedju ostalog u opistu posla, i spada u legitiman nacin upozorenja.

Он је својим присуством и понашањем изазвао опасност.Није он крив,криви су мајмуни који су га послали.

Ја себи гарантујем! Ја сам био на тој утакмици, у непосредној близини и сопственим очима сам виде шта се десило, не може ме нико убедити да је било другачије.

-Оберштурмфирер
Нисам ја субјективан, ја сам објективан, вама је мозак испран од стране разних медија јбг. Ко није био у том тренутку на Северу, нека ни не прича ништа.
Čitao sam komentare i drugih ljudi koji su bili na Severu, ima ih podosta među komentarima ispod vesti na B92. Ima i onih koji govore potpuno drugačije nego što ti govoriš i koji kažu da su bili baš blizu. Ponavljam, sreća da nije bio neki drugi policajac koji bi sigurno nekog ubio.

Čitao sam komentare i drugih ljudi koji su bili na Severu, ima ih podosta među komentarima ispod vesti na B92. Ima i onih koji govore potpuno drugačije nego što ti govoriš i koji kažu da su bili baš blizu. Ponavljam, sreća da nije bio neki drugi policajac koji bi sigurno nekog ubio.

Немој ми сад и У-92 спомињати, молим те... Зна се ко тамо пише... Погледај мало поруке на делије.нет.

Немој ми сад и У-92 спомињати, молим те... Зна се ко тамо пише... Погледај мало поруке на делије.нет.
Kakve veze ima B92 sa tim porukama koji su poslali čitaoci. Te poruke su pisali ljudi koji su bili na Severu kao i ti. Po čemu si ti ili oni sa foruma delije.net objektiniji i ispravniji od onih koji su ostavili komentare na vest na B92 sajtu???

Зато што прави навијачи Звезде знају да се не пише на том порталу, а то су вероватно писали исти они што су побегли са стадиона и они који су ту били само због бесплатног улаза, и који ће до краја сезоне доћи још само на Болтон.

Гари, ја сам тебе (гистро) вређао, па су мени обрисали поруку... :roll:

a
ma nema frke

Sustina je da shvatis da nema svrhe ovo sta sada radite

Dok su nas vodili Sima Zulu i Peca Panker nikad problema sa murijom nismo imali pa opet smo pravili sve i svasta i tukli grobare i ganjali badblue boyse ali opet smo bili ispred svega navijaci, nikako huligani.

Ono juce su uradili huligani i to ne mozes da poreknes.

Nije navijanje krenulo od vas, niste vi sada koji ste kao kicma Delija otkrili navijanje i samo vi znate kako se to radi.
Ja ti kazem. Ono juce nisu uradili navijaci nego huligani.

I samo da se osvrnem na pricu kad je pandur opsovao tvog ortaka.
Pazi. Prvo zasto taj ortak nije prepisao broj znacke i prijavio ga?
Dalje. Kazes opsovao ga je i logicno je da je onda tvoj ortak krenuo na njega. Slazem se. Ni je ne bih stao kad bi mi neko to uradio ali brate onda gledaj sa druge strane. Logicno je i da panduri krenu kad ih gadjaju mokracom, kad ih gadjaju kamenicama, kad ih psuju napadaju i slicno.

Зато што прави навијачи Звезде знају да се не пише на том порталу, а то су вероватно писали исти они што су побегли са стадиона и они који су ту били само због бесплатног улаза, и који ће до краја сезоне доћи још само на Болтон.

znaci sad je u pitanju i neka belosvetska zavera protiv zvezdinih "navijaca"....
heh..

Vidiš koliko si daleko od objektivnosti. Ti si kao pravi navijač a neki drugi koji imaju drugi ugao gledanja na stvari i koji imaju neke druge navike nisu pravi navijači.
Svašta može čovek ovde da pročita.

a
ma nema frke

Sustina je da shvatis da nema svrhe ovo sta sada radite

Dok su nas vodili Sima Zulu i Peca Panker nikad problema sa murijom nismo imali pa opet smo pravili sve i svasta i tukli grobare i ganjali badblue boyse ali opet smo bili ispred svega navijaci, nikako huligani.

Ono juce su uradili huligani i to ne mozes da poreknes.

Nije navijanje krenulo od vas, niste vi sada koji ste kao kicma Delija otkrili navijanje i samo vi znate kako se to radi.
Ja ti kazem. Ono juce nisu uradili navijaci nego huligani.

I samo da se osvrnem na pricu kad je pandur opsovao tvog ortaka.
Pazi. Prvo zasto taj ortak nije prepisao broj znacke i prijavio ga?
Dalje. Kazes opsovao ga je i logicno je da je onda tvoj ortak krenuo na njega. Slazem se. Ni je ne bih stao kad bi mi neko to uradio ali brate onda gledaj sa druge strane. Logicno je i da panduri krenu kad ih gadjaju mokracom, kad ih gadjaju kamenicama, kad ih psuju napadaju i slicno.
У праву си за некада то што је било, али тада су пандури били коректни, а не ко сада. Пандури нису први провоцирали нити тукли без разлога, као сада...

Vidiš koliko si daleko od objektivnosti. Ti si kao pravi navijač a neki drugi koji imaju drugi ugao gledanja na stvari i koji imaju neke druge navike nisu pravi navijači.
Svašta može čovek ovde da pročita.

Ја сам прави навијач јер идем на све Звездине утакмице и код куће и на страни, а они нису јер долазе само на евро-утакмице и дербије.

Back