Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ne podržavam sns" - rečenica koju ćemo često slušati od ljudi koji su pokušavali da manipulišu na sve načine, uključujući i svakodnevno copy paste članaka režimskih tabloida u kojima su najstrašnije vređani neistomišljenici i blokaderi, uz masu lažnih info o "nesrpstvu" protestanata.HAPSI NARODNA MILICIJO
Ne podrzavam SNS al brate ostecenje tudje imovine jeste krivicno delo i takve treba trpati u prdekanu ma ciju imovinu da unistavaju
ал ПОДРЖАВАШNe podrzavam SNS al
Уместо да искулира лето, Председник Републике Србије господин Александар Вучић не пропушта прилику да долије уље на ватруSNS je sinoc izvrsio teroristicki napad u Vrbasu i Backoj Palanci.
Odmah utvrditi ko je odgovoran za te teroristicke akcije, i optuziti ih za terorizam.
Sta ti nije jasno u recenici isti k drugo pakovanje,hoces da kazes da nemam pravo na takvo razmisljanje??"Ne podržavam sns" - rečenica koju ćemo često slušati od ljudi koji su pokušavali da manipulišu na sve načine, uključujući i svakodnevno copy paste članaka režimskih tabloida u kojima su najstrašnije vređani neistomišljenici i blokaderi, uz masu lažnih info o "nesrpstvu" protestanata.
Od vatrometa da.MUP: U Vrbasu i Bačkoj Palanci povređena četiri policajca
https://direktno.rs/vesti/srbija/628026/mup-vrbas-backa-palanka-povredjena-cetiri-policajca.html
Pa rekao sam vec da je poceo.I dokle ćemo ovako, koliko još da se trpi kriminal, teror, laži. Da li nam je potreban građanski rat da se ovo završi?
Zašto si se pronašao?Sta ti nije jasno u recenici isti k drugo pakovanje,hoces da kazes da nemam pravo na takvo razmisljanje??
Ne znam kako će se ovo završiti, ali nikako nije dobro, Srbija je postala gora nego devedesetih.Pa rekao sam vec da je poceo.
Zato sto si fer i korektna a etiketiranje mi vise ide na onu stvarZašto si se pronašao?
Šta sam pogresila u postu? Nisi za sns i AV?Zato sto si fer i korektna a etiketiranje mi vise ide na onu stvar
Ne,sta ti nije jasno u recenici isti k drugo pakovanje,ko da vas isti caca pravio sto i nije iskljucenoŠta sam pogresila u postu? Nisi za sns i AV?
Zašto tako misliš? Iskustvo?Ne,sta ti nije jasno u recenici isti k drugo pakovanje,ko da vas isti caca pravio sto i nije iskljuceno
Sto ti mislis da su u Srbiji svi teletabisi??Zašto tako misliš? Iskustvo?
Važi.Sto ti mislis da su u Srbiji svi teletabisi??