- Poruka
- 50.702
To je samo tvoje mišljenje a koliko si puta pogrešio u predviđanjima i sam odlično znaš.da padne nuklearka i crkne ceo svet opet bi se izvuko taj...Ni mengele se ne moze izvuce ko ovaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je samo tvoje mišljenje a koliko si puta pogrešio u predviđanjima i sam odlično znaš.da padne nuklearka i crkne ceo svet opet bi se izvuko taj...Ni mengele se ne moze izvuce ko ovaj
Svi su u aparatu.Gađaju tvoji radikali huligani sve je snimljeno.
ooo izvini elito. neko treba i da radijasno je da je gubitak poslića u nekom javnom komunalnom preduzeću za tebe i tebi slične skoro kraj sveta otud i ovakvi komentari jer kraj ovog režima doživljavate kao neki lični fijasko
a kada bolje pogledas, ovi blokaderi su zgubidani koje ne mozes da nateras da vezu dva radna dana u mesecuzapravo kad bolje pogledaš većina ovih maskiranih huligana su neke ćate iz javnih preduzeća koji su na tim pozicijama preko napredne sekte oni brane svoje posliće u javnom sektoru to je to šta se dešava
Ps čekaj ovo je penal
Da mi je neko ranije pričao da će mi biti žao kerova, poslao bih ga u k.Ps čekaj ovo je penal
Prekršaj se vidi iz aviona ,čemu drama