Politička analiza filma
http://camerapolitica.blogspot.com/2010/09/learn-to-stop-worrying-and-love.html
http://camerapolitica.blogspot.com/2010/09/learn-to-stop-worrying-and-love.html
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda bi film bio dobar da nema dijaloga koji izgledaju kao tutorial za igru (u ovom slucaju za sam film).Fazon "Aj da napravimo jedan kvazi-inteligentan film u kome cemo kroz citavih 2 sata i kusur govoriti o tome sta se u njemu desava,posto je sve previse komplikovano skapirati samo gledanjem." Lose napisani dijalozi,ponekad pokusaj smesnih one-linera.Blah![]()
Mozda bi film bio dobar da nema dijaloga koji izgledaju kao tutorial za igru (u ovom slucaju za sam film).Fazon "Aj da napravimo jedan kvazi-inteligentan film u kome cemo kroz citavih 2 sata i kusur govoriti o tome sta se u njemu desava,posto je sve previse komplikovano skapirati samo gledanjem." Lose napisani dijalozi,ponekad pokusaj smesnih one-linera.Blah![]()
Nolan je stvarno zajeban igrach- opasno balansira izmedju komercijale i kvaliteta. Svaka cast!
e too...kroz ceo film im je dijalog u nekim izrazima za koje ti treba recnik,da bi skapirao ko,kako,sta.....jedan kaze jednom ti si ovo,ti ono,ti ono,a pola ne kapiras ko je sta,jer ne znas sta ti izrazi znace
Što jes', jes'.
A meni su glumci toliko slični da nisam mogao da skapiram ko je ko,
i ko se kako zove, kao prvo.
kao sto rekoh moracu opet da ga gledamda vidim da li sam zaista retardirana ili je to do filma
![]()
Zaista mora da se prati sa punom paznjom,inace cete se izgubiti.Ukoliko ga pratite s' paznjom,nema problema.Nista nije nejasno.Film deluje kao da ima "nekoliko nivoa".
Pa ja nemam nameru da te ubedjujem da je film dobar,kad ti se nije svideo.Sto se mene tice-da,jeste,odlican je.ma daj. napraviste od filma nesto sto nije. nije bas pametan i kompleksan kao sto ga predstavljate.
dezurni krivci su npr. dobar film. ovo je film u pokusaju - sto rece scumbag, vise tutorijal nego film.
Pa ja nemam nameru da te ubedjujem da je film dobar,kad ti se nije svideo.Sto se mene tice-da,jeste,odlican je.
Ti gledaj nesto drugo.
Pa ja nemam nameru da te ubedjujem da je film dobar,kad ti se nije svideo.Sto se mene tice-da,jeste,odlican je.
Ti gledaj nesto drugo.
jes,sad ga skidoh,300mb mkv,i prevod je uklopljenDa li je izasao DVD RIP,ja ga jos ne uocih..