DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
- 4.222
Zna li neko gdje mogu da skinem muziku iz trailera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto na cam snimku.Samo upropastis gledanje.
evo... al pre spoilera, da znas da stvarno gresis sto gledas film sa slikom i zvukom koji nisu dobri... on je kao ostvarenje predvidjen da se gleda sa dobrom slikom i zvukom, i znas da ne mozes videti ono sto on stvarno jeste sa takvim snimkom... a kad ga tako pogledas- umanjujes efekat iznenadjenja u narednom, postenom gledanju... + su za ovaj film slika i zvuk posebno bitni (nije ne toliko vazno kao u komedijama ili dramama)- osim najs ideje, ovde ima stvarno dobrih efekata (i muzike) u njemu.Oce li neko u dve reci da preprica film, jer ga upravo gledam na Cam snimku i slabo sta
se može razumeti... pls?
Boze,nije mi jasno da neko moze da gleda cam verziju!!!!
ni meni,pogotovo ovakve filmove
Boze,nije mi jasno da neko moze da gleda cam verziju!!!!
onda ostajes bez jednog od top 10 filmova... ono sto budes gledao nece biti ni za top 500.100 km u okrugu mog grada nema bioskopa... a kad ce da izađe 720p... ne mogu da čekam![]()
100 km u okrugu mog grada nema bioskopa... a kad ce da izađe 720p... ne mogu da čekam![]()
iako mi je tesko da poverujem u to ( i ni ne verujem ) cujem da su popljuvali leonarda kako je ocajno odglumio...pa jel tacno?
On je jako dobar glumac,ja sam promenila misljenje o njemu posle par filmova,jer mi je bio jako iritantan.Njegova pojava me nervirala.iako mi je tesko da poverujem u to ( i ni ne verujem ) cujem da su popljuvali leonarda kako je ocajno odglumio...pa jel tacno?